61.KAPITOLA

3.1K 188 2
                                    

o tři měsíce později

Už je to tři měsíce, co mě Niall požádal o ruku a já se snažím začít s přípravami na svatbu. S Niallem jsme se dohodli, že budeme mít svatbu v červnu a že bude u jeho rodiny v irsku, protože se mi am opravdu moc líbí. Veřejnost už samozřejmě o našem zasnoubení věděla a mě to ylo upřímně jedno. Snažila jsem se jen, aby jsem mohla přichystat tu svatbu. Samozřejmě sem i snažila Hannah pomáhat, ale stejně jako já jsem měla starosti s písničkama na nové album, tak ona nahrávla svoji první desku. Zkrátka jsem se k tomu plánování detailů ještě nějak nedostala.

Niall mi nechal volnou ruku v mých představách o svatbě a říkal mi, že se nechá rád překvapit. Co se týče kluků, tak Liam mi ochotně pomáhal stejně jako Louis a Harry. Zatímco já se snažila, tak kluci mi v jednu chvíli pomíhali a v druhé všchno kazili. Proto jsem zavolala Sophii a Perrie, aby mi byli k ruce. Záleželo mi na tom, aby se všechno povedlo a já prožila s Niallem náš velký den opravdu jak má být. Maura s Bobem se mnou byli v kontaktu a oni zařizovali věci v Irsku.

Teď byl únor a svatba měla být za necelé čtyři měsíce. Musela jsem do toho dát všechno. Netěšilo mě, že se to tak rychle blíží, ale zároveň už jsem to chtěla mít za sebou. Nemyslete si, že nějak přemýšlím o tom, že by jsem z toho chtěla vycouvat, Nialla miluju a na tom se nic nezmění.

Dneska jsem měla jít na zkoušku šatů. Ještě jsem pořád nebyla plně rozohdnutá jaké šaty si vyberu, ale docela mě lákaly si nechat ušít šaty, jaké měla Katniss v Hunger games. Šla tam se mnou Hannah a ta můj názor schvalovala.

"El už se vážně musíš rozhodnout. Svatba je za čtyři měsíce a jestli chceš ty šaty jako Katniss, tak to musíš říct narovinu.", rozčilovala se už Hannah, když jsem si zkoušela už asi páté šaty.

"Fajn asi máš pravdu Han. Alex mohla by jsi mi teda ušít ty šaty, co měla Katniss? Prosím?", řekla jsem po chvíli a Alex, prodavačka v obchodě, se na mě mile usmála.

"Jistě El. Objednám látku, a tak za tři týdny je budeš mít hotové.", řekla mi a pomohla mi se vysléct z šatů, které se mi nelíbili.

"Konečně si můžeš odškrtnout další věc na seznamu věcí k zařízení.", oddechla si Hannah, když jsme odcházeli ze salonu.

"Ano konečně a snad už to půjde všechno snadněji než tohle.", přikývla jsem a usmála se. Hannah měla pravdu. Když už jsem si vybrala šaty, tak by to mohlo být už všechno v pořádku.
Teď už zbývali jen nepodstatné detaily. Vážně to už chci mít za sebou.





Po dlouhé době je tu další díl. Uznávám, že je docela o ničem, ale brzo už bude konec, tak snad jste alespoň trošku spokojení. Třeba bude dneska ještě jeden díl. ;)


Holka z děcáku [ ff s one direction ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora