63.KAPITOLA

3.7K 199 6
                                    

Svatební den
Už je to tady. Den na kterým jsem čekala celý život. Právě jsem se probudila v pokoji u Niallových rodičů. Otočila jsem hlavu a podívala se na šaty, které visely na skříni. Opravdu vypadaly, tak jak jsem je chtěla a to bylo opravdu skvělé.
Vylezla jsem z vyhřáté postele a šla si dát studenou sprchu, aby jsem se probrala. Když jsem pak vylezla, už na mě v pokoji čekaly Hannah, Sophie, Eleanor a i Perrie, která se dala opět dohromady se Zaynem. Hned jak si mě všimly, mě začaly připravovat na celý den.
Okolo jedenácté dopoledne za námi přišla Lou s malou Lux, aby mě nalíčila a učesala. Pak mi Hannah se Soph pomohli do šatů a srovnaly je. Opravdu mi to v nich slušelo. Obřad měl začít ve tři odpoledne a já už teď byla nervozní víc než před jakým koliv koncertem. Holky mě uklidňovaly, ale moc to nezabíralo. Já se snažila uklidnit jen myšlenkou toho, že se s Niallem milujeme a že děláme správnou věc.
V jednu mi Maura donesla něco malého k jídlu, ale já na jídlo neměla ani pomyšlení, jen jsem pila vodu. Přišli mě i zkontrolovat kluci, tedy samozřejmě, že ne Niall. Harry mi řekl, že mi to opravdu sluší a že i Niallovi závidí. Když jsem se ptala, kdo jde tedy nakonec Niallovi za svědka, tak mi řekli, že nakonec to bude Liam. To mě nijak nepřekvapilo.
Za deset minut tři za mnou přišel James. Holky odešly a já jsem zůstala s Jamesem sama.
"Musím přiznat moje malá sestřičko, že ti to opravdu sluší.", uznal James a dal mi pusu na tvář.
"Nech si toho. Jsi starší jen o tři minuty. Ale děkuju.", zasmála jsem se a on se zasmál taky.
"Jsi připravená? Ještě z toho můžeš vycouvat.", ujišťoval se James a nabídl mi rámě.
"Ano Jamesi jsem připravená a nerozmyslím si to.", chytala jsem se ho a zhluboka se nadechla.
James a já jsme došli na určené místo a počkali až začne hrát hudba. Dívala jsem se na Nialla, který stál na svém místě v bílém obleku a úsměvem na tváři. Vážně mu to slušelo. Byla jsem si jistá, že dělám dobrou věc.
James mě vedl uličkou a já se jen usmívala na Nialla a nespustila jsem z něj oči. James mě nakonec předal Niallovi a já se cítila, ne už nervozně, ale správně a úplně. Obřad začal.
Musím přiznat, že jsem oddávajicího nevnímila. Dívala jsem se na Nialla a vnímat jsem začala až Niall začal odříkávat svůj slib.
"Lillian Elisabeth James budu tě milovat na věky věků. Když jsem tě poprvé uviděl v dětském domově, bylo mi tě líto a chtěl jsem ti pomoct. Když jsme tě potom s klukama adoptovali, začal jsem se do tebe víc a víc zamilovávat. Měli jsme problémy, ale překonali jsme je a dokázali jsme si k sobě vždycky najít cestu zpátky. Nikdy jsem nikoho tak nemiloval jako tebe a jsem opravdu rád, že tu teď spolu stojíme a naše láska bude spečetěna. Miluju tě.", dořekl to celé Niall a já měla slzy v očich, ale zamrkala jsem a začala říkat svoji část slibu: "Nialle Jamesi Horane budu tě milovat a ctít jako manžela a nejlepší přítele. Nikdy jsem si nemyslela, že se mi sen o dokonalé svatbě splní, ale teď tu stojím s jedním z mých čtyř zachránců. Když jste mě adoptovaly, zachránily jste mě a já i vás našla domov, rodinu a tvoji lásku. Někdy jsme to měli opravdu těžké, ale nakonec to dopadlo takhle a já jsem šťastná. Miluju tě."
"Nyní se ptám vás Nialle Jamesi Horane, berete si zde přítomnou Lillian Elisabeth Jamesovou?", zeptal se oddávající a Niall bez rozmyšlení odpověděl:"Ano, beru".
"A vy Lillian Elisabeth James berete si zde přítomného Nialla Jamese Horana?", a i já hned odpověděla:"Ano, beru."
"Nyní vás prohlašuji za muže a ženu. Můžete políbit nevěstu.", řekl nakonec oddávající a Niall mě políbil. Potom mi do ucha zašeptal:"Teď už mi neutečeš", já jsem se musela zasmát.
"Dámy a pánové představuji vám Lillian a Nialla Horanovi."






Táaaaaaák a je tu poslední kapitola. Jelikož mám dneska narozeniny, dala jsem sama sobě dárek v podobě poslední kapitoly. Zítra přidám ještě epilog, ale jinak už je opravdu konec. Chci moc poděkovat všem, co tuto povídku četli, za všechny votes a pěkné komentáře. Miluju vás všechny a doufám, že jste spokojeni. ;)

Holka z děcáku [ ff s one direction ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat