Capitolul 6

3.8K 169 2
                                    

-Iubitul meu. Vocea lui Sisi răsună din spatele meu și a lui Marco. Se îndreaptă spre Zayn și îi zâmbește dulce după care își întoarce privirea la Josh și îi arunca priviri ucigatoare. Ce iti trebuie? Rostește ea printre dinti in scârbă.

SISI

-Știi foarte bine păpușă. Îmi spune Josh rânjind pervers. Îl simt pe Zayn cum se întoarcă și îl strâng mai tare de mana pentru a-l calma, dar nici un efect.

-Dispari de aici jegule. II scuipa Zayn cuvintele in fata.

-Tu sa taci, sobolanule. O vezi singura și te dai la ea ca sa ce? Sa o duci în patul tău și sa o lași? Se răstește Josh.

-Nu as face așa ceva. Tu ești țăcănit, cap de piatra. Vezi-ti de treaba. Tu ai lasat-o, i-ai frant inima, iar ea mi-a recunoscut ca eu i-am unit-o înapoi.

*Cu o seara în urma*

-Ce este Sisi? Vocea lui Zayn sparge liniștea dintre noi.

Eram complet pierduta în gândurile mele. Nu puteam înțelege cum de mă simțeam atât de bine cu Zayn. În urma cu câteva luni plângeam după un dobitoc, iar acum nu as mai pleca din brațele puternice și călduroase ale băiatului din patul meu.

-Nimic. Spun eu cu un glas stins.

-Cum nimic? Întreabă Zayn cu îngrijorare în voce.

-Știi. În urma cu câteva luni eram deprimata. Băiatul pe care îl iubeam mi-a spus ca nu sunt atât de importantă pentru el și așa ne-am despărțit. Am fost 3 luni împreună. Pentru mine au fost trei luni perfecte. Dar se pare ca pentru el am fost... doar o cârpă. Țineam la el. Începusem sa îl și iubesc. După despărțire credeam ca viața mea s-a dus. Dar după o luna de stat în depresie, dacă o pot numi așa, am decis sa încerc sa trec peste. Intre timp am fost și la câțiva psihologi. Asta m-a ajutat foarte mult. Când am început să îmi revin Beatrice a decis sa ne reluam viața de dinainte. Am început sa ieșim din nou, sa mergem la petreceri. Am scris câteva piese. Am ajuns sa le cântăm. Ne-am intalnit cu tatăl vostru și am reușit sa semnam pentru un album. Eram fericita. În ziua când am ales sa merg cu Beatrice la mall, adică acum 2 zile și ne-am întâlnit, am simțit o atracție mai mult decât fizica fata tine. Cum ai spus și tu, am început sa mă holbez și faza cu holbatul la mine în timp ce îmi fac baie sa știi ca e adevărată. În seara din ziua aceea am adormit cu gândul la ochii tai, la parul tău. Nu îmi puteam scoate parfumul acesta din nări. Acum simt ca am renăscut. Am spus eu, iar din fericire Zayn nu mă intrerupsese. A ascultat pana la sfârșit și mă strângea din ce în ce mai tare în brațe, îmi sărută parul și îmi mângâia obrazul. La început am vărsat câteva lacrimi, dar când am ajuns la întâlnirea cu el un zâmbet gingaș și sincer mi-a înlocuit lacrimile. Eram foarte fericita de aceasta întâlnire.

-Wow. Sincer nu mai am cuvinte. Tot ce pot spune e ca l-am bătut pe Marco la cap toată seara aceea. Nu puteam sa mi te scot din gând. Ochii tai, pistruii astia, ii am pe toți întipăriti în minte.

-Zayn?

-Da Sisi?

Nu îi răspund și îmi așez picioarele de o parte și de alta a taliei sale luând poziția predominanta. Nu stiam ce ma apucase, dar eram sigura ca asta imi doresc. Nu o mai făcusem pana atunci.

Zayn își așează mâinile în jurul taliei mele și începe sa își plimbe mana pe spatele meu într-un mod senzual. Eram atrasa de asta. Îmi dădea o senzație de nedescris. Am prins tivul tricoului sau, iar spre fericirea mea nu a ripostat. Mia dat maioul jos, apoi a prins de pantalonii scurți pe care i-a aruncat cine știe unde. Am ajuns la nasturele de la pantalonii săi și am reușit sa îl deschid. Intr-o fracțiune de secunda Zayn ajunge în poziția predominanta și își îndepărtează hainele de pe el mai repede decât credeam ca e posibil. Ajunge din nou deasupra mea și îmi scoate lenjeria.

Întâlnirea din Mall*IN CURS DE EDITARE*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum