I'm still alive

4.9K 165 5
                                    

Goodmorning! ik had echt even zin om nog een stuk te schrijven! en ik wil nog even een paar dingetjes zeggen! Ontzettend bedankt iedereen die mijn verhaal leest, een vote of een comment geeft! had dit nooit verwacht! Voor jullie doe ik t :D xxx

____

Ik zocht verder niks achter de blik van Luke, ik zou het wel mis hebben. We rijden zachtjes de straat uit en toen we de hoek om reden gaf Luke onverwacht plankgas. "LUKE wat doe je?" ik probeer mijn stem boos en verschrikt over te laten komen. Luke kijkt mij met een felle blik aan en vestigd zijn aandacht weer op de weg. "Niks" hoor ik hem nukkig zeggen. Zo rijden we de hele weg verder in stilte, er hangt een gespannen sfeer. Eenmaal aangekomen bij het feest, zie ik dat het feestje al vol aan de gang is want de muziek dreunt keihard en het is er heel erg druk. Luke ziet mij kijken, en trekt mij hardhandig mee naar binnen. Hmm oke dan. Ik stap de drukke zaal binnen en ik kan even niks zien door alle lichten en rook. "Luke wat is dit voor een feest?!" Vraag ik wanhopig. "Schat, je wilde toch alles vergeten van vandaag? dat kan hier.. ontspan een beetje en doe gezellig mee." Luke zei het op een enthousiaste toon. "Oke dan.." ik sla mijn ogen neer en ik probeer mij tussen de menigte door te dringen om wat drinken te halen en Luke volgt mij. Bij de bar staan drie meisjes die strapless gekleed zijn en druk heen en weer aan het rennen zijn voor drankjes. Ze hebben een gespannen blik in hun ogen, en erg vrolijk kijken ze niet. Waarom doe je dit werk dan? denk ik bij mijzelf. Ik staar naar alle flessen drank en ik weet niet wat ik moet kiezen. Luke staat ongeduldig achter mij te wachten, hij bestelt dan maar gelijk twee glazen wodka. Ik pak het koude glas aan en sla het in één keer achterover. Ik voel de alchohol naar binnen glijden en ik krijg een vrolijk en prettig gevoel. "Kom Luke! dan gaan we dansen!" Hij kijkt mij geamuseerd aan en pakt mij bij mn middel. "Come on babe.." hoor ik hem zachtjes fluisteren en langzaam komen we beide een beetje los en staan we uitbundig te dansen. Luke is wat shotjes halen. Ik laat mijn blik door de grote zaal vallen, ik heb nog helemaal niet gekeken of er bekende waren. Ik laat mijn blik vallen op Rick. Wat doet hij hier? hij is toch niet zo'n feestbeest? Het zal wel... Luke komt terug met de shotjes en we slaan ze achterover. Heerlijk gevoel dit.. langzaam schuifel ik naar de bar toe om een cola te bestellen. Ik zie Rick langzaam op mij af lopen met een brede grijns. "Hoi brittje" zegt hij gecharmeerd. "Ehm, hoi" zeg ik kortaf. "Wil je dansen?" "Is goed.." hij trekt mij ongewild mee met mijn drankje in mijn hand. Ongemerkt gooit Rick wat in mijn drankje..

"Britt? Britt?! doe je ogen open! hoe voel je je? gaat het?" vragen drie stemmen door elkaar. Mijn hoofd is zwaar, en het bonkt. Mijn lichaam verzet zich als ik wil bewegen. Lanzaam probeer ik mijn ogen open te doen en een fel wit licht komt mij tegenmoet. Ik knijp snel mijn ogen weer dicht, en probeer het nog een keer. Zachtjes doe ik ze open tot een spleet en laat ik ze aan het licht wennen. "Ohgod Britt je leeft nog! ik was zo ongerust!" wie zijn stem is dat? ik kan hem niet herkennen..

Als mijn ogen aan het licht zijn gewend kijk ik voorzichtig de andere kant op. Alles is wit, er piept wat rechts van mij maar ik kan het niet herkennen. Ik zie vaag wat schimmen aan de rechterkant staan.

Ik doe mijn ogen weer dicht en ik val weer in een diepe slaap.. ik ben zo moe..

Liefde maakt blindWhere stories live. Discover now