Komt het er dan echt van?

5.8K 193 9
                                    

Hey! ik schrijf maar rustig verder, als jullie het wat vinden kan je een vote doen of een comment achterlaten =) xxxx

ohja! als het wat spannender mag laat het weten! ik werk er aan!

----

Luke en ik hadden om 3 uur afgesproken bij een restaurant om wat te gaan eten. Ik had mijn lievelings outfit aan, een lichte skinny jeans, een luchtig donkerblauw bloesje met studs en donkerblauwe vans. Mijn haar zat losjes in een staart, en ik had wat make up op gedaan. Tijd om te gaan!

Ik deed de deur achter mij dicht, en liep gehaast naar mijn auto toe. Aan de overkant zag ik Rick jaloers uit het raam staren, die jongen was al jaren verliefd op mij maar ik vond hem naar niks. Snel startte ik de auto en reed naar mijn bestemming toe.

"Hoi schoonheid! wat zie je er leuk uit." Luke lacht lief en ik bloos. "Bedankt." Snel ga ik naast hem zitten en begin over het feest om de stilte te verbreken. "Vond jij het feest leuk?" "Ja tuurlijk! even goed losgaan, had ik echt nodig. Maar vooral omdat jij er was!" Luke lacht uitbundig naar mij en ik kijk snel weg. "Haha ja! dat had ik ook nodig.." ik staarde hem aan, het valt me nu pas op dat hij hele mooie felle blauwe ogen heeft, die goed uitkomen door zijn donkere haar. "Wat is er?" vraagt Luke ondeugend. Hij had vast door dat ik naar hem aan het staren was. "Uhm niks hoor, ik dacht ergens aan." ik frummelde wat aan mijn blousje toen er een serveerster aan kwam lopen die de bestelling opnam. We hadden beide hetzelfde besteld en we kletste nog gezellig na toen het alweer tijd was om te gaan. "Zie ik je snel weer?" "Ja tuurlijk!" ik glimlach lief naar hem, en hij lacht terug. Lanzaam komt hij dichterbij en duwt langzaam zijn lippen op de mijne. Ik schrik en zoen hem terug...

Liefde maakt blindWhere stories live. Discover now