7 miliarde

32 4 0
                                    

      Ați simțit vreodată că în lumea asta nu e nici măcar o singură persoană care să te iubească? Și atunci să-ți dorești ca viața asta să fie diferită... Ei bine, știu că în momentul ăsta sunt 7,137,577,750 oameni în lume. Unii dintre ei sunt speriați, alții se întorc acasă, în timp ce ceilalți spun minciuni ca să pot trece mai departe, iar alții chiar se înfruntă cu adevărul. Unii sunt oameni răi ce se înfruntă cu binele și ceilalți sunt buni, dar se luptă cu răul. Iar aici sunt și eu, luptându-mă cu toate cele enumerate mai sus. Practic, trecând din nou prin cele șase stagii ale suferinței și încercând să-l elimin pe cel de-al șaptelea.

7 miliarde de oameni, 7 miliarde suflete.

Și uneori... ai nevoie de unul singur. 








      Se afla din nou la aceeași masă și-n aceeași cameră sumbră. Deja se plictisise, dar terapia asta cu prietenul  începuse să-l ajute. Era aproape ca și salvat. Își ținea capul plecat și parcă era aproape să-l bufnească plânsul. De fapt, abia acum realizează pierderea suferită. Își realizează greșelile și le regretă pe toate. Ce om întreg la cap n-ar face-o? Acum pe bune, frate, ești nebun!  Gândea el, pufnind. Dar totuși simte că mai are nevoie de puțin timp, de încă o discuție, încă o încercarea în aflarea răspunsului corect. Încă un flashback tot din aceeași zi. Iar apoi, o să fi ca și salvat. O să fii cu ea!

      Prietenul  pătrunde sfios în încăperea tristă. E conștient de atmosfera ce se instalase în jur. Asta pentru că-l cunoștea pe Jackson probabil mai bine ca oricine. Și știa că el e genul de persoană care are două "fețe". Prima, îl arată pe el, durul Jackson, cel fără regrete, remușcări, nonconformist și rebel. Cel ce nu ține cont de reguli și nu iubește pe nimeni și nimic. A doua "față" lasă să se vadă un Jackson sensibil, inocent, romantic incurabil, căruia poate că-i pasă prea mult și e conștient că asta e o problemă, un defect. Încercase să-l repare de multe ori, însă a realizat că acesta nu are un "leac" propriu-zis.

     Așadar, putem spune că ce-a dea doua "față" a câștigat, de data asta. Ca întotdeauna, de fapt, însă este prea sfioasă să recunoască. Stările astea emanate de sensibilul Jackson l-au asuprit întru totul pe rebelul EL. Și poate că asta îl va ajuta să se salveze, pentru că ăsta e EL, cel adevărat. Ăsta e sufletului lui și mereu a fost așa. Poate că împrejurările l-au făcut să se schimbe atât de radical. Și poate că asta nu prea l-a ajutat în relația cu Brooke. Ei bine, nu l-a ajutat mai deloc!

      Prietenul  îl privește, fiindu-i milă de starea în care ajunsese. Îi pune o mână pe umăr, probabil încercând să-l readucă la realitate, pentru o clipă. Mai are nevoie de o clipă de salvare. Doar una! 

     Jackson se lasă pe spate, privind în gol. Aproape că mai avea puțin să înceapă să vorbească de unul singur, ca un nebun. 

- Cum te simți? îl întreabă prietenul cu o voce tremurândă, aproape șoptită.

     Rămâne puțin pe gânduri și își mușcă buzele - e nervos.

- Ca dracu'! afirmă Jackson, pufnind.

     Prietenul strâmbă din nas. Îl privește cu milă crezând că dupa "terapia" de astăzi se va simți mult mai bine şi-şi va ispăşi pedeapsa în linişte. Sau cel puțin sperând că va reuşi să iasă din locul ăsta înfricoşător cât mai repede posibil.

My immortal ✔Where stories live. Discover now