Vay Anasını

187 17 58
                                    

Ciddi yazacam. Anladım. Yine de oy verip vermemenizi umursamıyorum. Bu boktan hikaye de vakti geldiğinde silinecek. Şimdi size bi tane mutlu bayramlar ve "Yaşasın sizin de okulunuz açılıyo okula erken başlayan ezik olmıycam artk .s.s yey" bölümü.

Ama yazmam 1 ay aldığı için size Kurban'dan sonraki mutlu 1 ay bölümü ._.
----

Tamam. Bu tuhaf. Bunu beklemiyordum. Arkadaşım mafya çetesinden. Çok garip. Ama tuhaf gelmesi dışında pek şaşırdığım söylenemez. Neden mi? Çünkü Chickee ile tanıştığımdan beri bir kız bana aşkını itiraf etti, arabanın altında az kalsın eziliyordum, kız arkadaşımı aldattım, tecavüze uğradım ve hiç tanımadığım bir kız en yakın arkadaşımla mafyacılık oynuyor! ÜSTÜNE ÜSTLÜK FOXY NEREDE ONU BİLE SÖYLEMİYORLAR!!!

Ha bir de, Luigi mi ne, o kız da bana bakıp bakıp gülüyor. Lan tecavüze uğramak o kadar mı komik?! Beni 31 değil, 69 yerimden deşecek diye korkmasam döverim. Yoo çok ciddiyim döverim. Ortaokuldayken ilkokuldaki bir kızdan dayak yememi bu işin işine karıştırmayın!

Fred odaya girdi. "Kalk ayağa ve bir şey demeden dışarıda duran kamyona bin." dedi bana silahını doğrultarak. Kaşlarımı çatıp ona bir Siktir git. bakışı attım. Sert adımlarla bana doğru yürüdü ve elini havaya kaldırdı. Bir an bana vuracak sandım ve kafamı eğdim ama o yüzümü tutup gözlerimin içine bakmaya başladı. Zaten büyük gözbebeklerini daha da büyüterek bana "Lütfen." diye fısıldadı. Kafamı olur anlamında salladım, ne olduğunu anlamamıştım ama yine de olur. Sadece bir kerelik de olsa Fred'in sözünü dinleyeceğim.

Kamyona bindim. Laila gibi bir ismi olan o kız da kolumdan tutmuş bana eşlik ediyordu. Vay anasını kamyon odamdan büyük lan! En azından odanın bana kalan kısmından. Kardeşimle aynı odayı paylaştığımızdan onun sihirli peri at masal prensesi eşyalarından sonra bana sadece 3 metrekarelik bir alan falan kalıyor.

Bir dakika. "Şşt kız, şunu duydun mu?" Bana döndü ve bir kaşını kaldırdı. "Neyi?" Elimle sus işareti yapıp biraz daha dinledim. "Şu bip bip şeyleri." Güldü. "Ha onlar mı? Görürsün." Ne demek görürsün? Sesler gittikçe hızlanıyor ve-

Evin patlaması üzerine tüm kamyon sarsıldı ve Fred sürücü koltuğuna atlayıp tam gaz sürmeye başladı. Kamyonun ani hareketi ile ikimiz de arkaya savrulduk. Liana'nın üzerine düştüm.

"SIKI TUTUNUN!" diye bağırdı ve hızla bir viraja girdi. Biz de bu sırada kamyonun içinde lanetler savurarak takla atmaya devam ediyorduk. İşte bu yüzden çocuklar, ehliyet almamış birinin arabasına binmeyin. Arabaya mı yoksa bok çukuruna mı biniyorsunuz bilemezsiniz çünkü.

Kamyonun çok fena sarsılmasıyla "ANANI!!!" diye bağırdım ve kamyonun tavanına yapıştık. Çok ciddiyim, tavana yapıştık, aşağı düşüyorduk çünkü. Ben uçurumdan yuvarlanmak yerine tam hız aşağı uçmamıza "Buna da şükür." derken Larry elimi kavrıyordu. Elimi kavrıyordu?! Ona dik dik bakmaya başladım ama anlamadı. Ben de sormaya karar verdim. "Lauren napıyon lan sen?" Elimi sıktı. Bir kıza göre baya güçlü doğrusu, çünkü canımı acıttı. Çok acıttı. "Benim adım Louisa!"

"Tamam anladım Louisa! Elimi bırak lütfen!"

"Bırakamam! Bonbon, sana ölmeden önce söylemem gereken bir şey va-"

Ve suya çarptık.

---

Çok kısa olduğunu biliyorum. Sadece yazım stili böyle iyi mi yoksa değiştireyim mi diye sormak istedim. Ayrıca vote verin veya yorum yapın, artık umurumda değil. Vermeseniz daha iyi tabii.

Yazarı öldürüp göle attım o yüzden nasıl yazıyor bilmiyorum, ama önceki bölüme bakarak bunu yazabildim, benzemiş mi?


Toy Chica x Toy Bonnie (Bonbon'un Gözünden)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin