23 Část

1.3K 65 0
                                    

* Nikdy predtim jsem nemala Little Mix rada ale poslechla jsem si jejich pisnicku a musim rict ze se my libi.

* Slyseli jste uz novou pisnicku od One direction – Infinity ? Je nadherna a bozi :) Ja si nemuzu pomoct ale posloucham ji od vcerejska porad :) Moc se jim povedla to musim uznat :) Udajne ji mel slozit Harry ale nevim co je na tom pravdy :) :)


Byl nastvany .

Ale co mohlo tak Liama hrozna nastvat? Nechapala jsem a była jsem sama prekvapena jeho reakci. To ze jsem mu to nerekla? Mela bych mu snad rikat vsechno? Myslim ze to prehani.

Stala jsem pred skrini a premyslela jsem co si vezmu na sebe. Nakonec jsem zvolila kratkou minisukni v zelene barve a obycejny top. Uz jsem rikala jak miluji zelenou barvu? Hlavne proto je jaro moje oblibene. Miluji kdyz vsehcny stromy chytaji zelenou barvu.

Vlasy jsem si dala do vysokeho culiku a vzala jsem si mensi kabelku ktera je tak na sportovni styl. Klukum jsem nechala adresu napsanou na malym listecku kdyby se chteli stavit na chvilku. Nez jsem se rozhodla odejit,..stala jsem na proti dverim Liamova pokoje a premyslela jsem jestli mam vubec na chvilku vejit do jeho pokoje.

„ Budes tu stat jeste dlouho?" ozval se Niall a ja jsem sebou cukla. Opiral se o zed a ruce mel na jeho prsach.

„ Sama nevim. Mam tam vejit nebo radeji ne?" podivala jsem se na neho a oprela jsem se o zed vedle jeho dveri.

„ Radeji bych ho nechal vychladnout ale na druhou stranu bych to skusil" usmal se na me Niall.

„ Nechapu to jeho chovani" rekla jsem do ticha ktere mezi nami było.

„ To asi nikdo. Vis co kasli na to. Bez se bavit a my tam s klukami dojdeme a toho idiota vezmem sebou" rekl Niall a ja jsem kyvla hlavou. Vzala jsem telefon do ruky a rychle jsem napsala smsku Zaynovi at me ceka za 10 minut.

„ Tak uvidime se pozdeji" usmala jsem se neho a odesla jsem po schodech dolu. Na kluky jsem jeste zamavala a vychazela jsem z domu. Myslela jsem ze je vetsi teplo ale uz nema cenu se znovu prevlikat.

Vsimla jsem si Zayna jak stal u plotu a cekal na me. Kdyz si me vsiml zamavalmi a ja jsem pomalym krokem dosla k nemu. Hned jsem ho objala a spolecne jsme vesli do velkeho domu. Musim rict ze to tady pekne zilo. Hudba była slyset az kde a ja se divala ze si sousedi nestezovaly.

„ Prijdou ostatni?" zajimal se Zayn a podaval my kelimek s nejakym pitim.

„ Niall rikal ze dojdou. Tak uvidime" usmala jsem se a moje myslenky byli stale u Liama. Nikdy jsem nedokazala pochopit jeho chovani. Jednou je mily, po druhe zase neprijemny. Je tezke se vyznat v tom cloveku.

„ Jinak vsechno v pohode?" zeptal se

„ Skoda mluvit. Jsem rada ze jsem tady....nemeli vubec nic proti tomu. Nechapu jeho chovani" rekla jsem a nemusela jsem rikat ani jeho jmeno jelikoz Zayn hned vedel o koho se jedna.

„ Myslis Liama?" zvedl oboci a sedli jsme si na jednu lavicku na te velke zahrade. Bylo to tady nadherne,..vsude na stromech byli lampiony ktere svitily.

„ Kdyz jsem jim to rekla. Byl tak nastvany,..." rekla jsem a napila jsem se svojeho piti.

„ Vadilo mu ze jdes nekam se mnou?" zajimal se Zayn

„ Ne o to ani nejde. Jen był nastvany ze Louis vedel hned ze jsem była s tebou a on se to dozvedel pozdeji" rekla jsem a protocila jsem ocima nad tim jak dokaze byt tvrdohlavi.

„Ach ten Liam" zasmal se Zayn. Moc dobre ho znal a mohla bych rict ze mnohem lepe nez ja.

„ Budes si muset zvyknout holka. Byt ve vztahu s Liamem bude tezke" zasmal se a mrkl na me. No jenze ja sama nevim co mezi nami je. A vztah s Liamem? Vubec jsme se o tom nebavily.

„ Nemame zadny vztah. Jsme pouze pratele" rekla jsem

„ El zlato....moc dobre vis ze to neni pravda. Mezi vami dvouma neco je jen si nedokazete o tom promluvit a ujasnit si dane veci" rekl mi Zayn.

Tady je nekdo chytry.

„ Opet mas pravdu. Jak to delas?" smala jsem se a podala jsem kelimek aby mi mohl dolit piti.

„ Jsem preci Zayn. Mam to v sobe" smal se a ja se pridala k nemu. „ Pojd nekoho ti predstavim dokud tady neni Liam" vzal me za ruku a vedl me k parte nejakych jeho kamaradu. Jeden si nas vsiml a vydal se k nam.

Musela jsem uznat ze był pekny. Blondaty vlasy, pircing ve spodnim rtu a nadherne modre oci. A to nemluvim o jeho postave. Jenze od nekud jsem ho znala. Urcite jsem ho nekde videla tim jsem si była jista.


Love.....Maybe / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat