14 Část

1.6K 68 0
                                    

Sedela jsem u bazenu jeste nejakou dobu. Premyslela jsem tak nejak uplne o vsechnym ale do hlavy se mi opet dostal Liam. Nemuzu si pomoct ale mam hroznou chut ho znovu polibit.Dneska jsme se rozhodli stravit vecer tady v domu. Napadla nas grilovacka na velke zahrade a ze by jsme si mohli zahrat fotball. Teda kluci by hrali fotball a ja bych pry byla fanynka. Vtipne ne?

" Pojedu do obchodu koupit vsechno potrebny na vecer dobre?" rekl Louis a oblikal si svoji mikinu. Tohle byla moje sance jak jet s nim a jen tak si povykladat. Potrebovala jsem to. Vzala jsem si svoji mikinu.

" Pockej ,... pojedu s tebou." rekla jsem mu a kluci se pouze usmaly. Liam si me od toho rozhovoru naseho nejak nevsimal. Parkrat se na me usmal ale jinak se plne venoval Harrymu a Niallovi.

S Louisem jsme nakoupily snad uplne vsechno potrebny i nejake ty piva. Na posledni chvilku se rozhodl koupit i flasku nejake vodky a pro me pry vino. Jelikoz jsem mu rekla ze ja tvrdy pit nebudu. Nechci aby se opakoval ten incident v koupelne. Jedno me ja to strasne moc chce, citit Liamovi rty na tech mojich ale druhe moje ja tohle nechce. Nemam s toho proste dobry pocit.

" Mluvila si se Zaynem?" zacal Louis pri ceste do auta. Prekvapilo me ze zrovna se me na tohle pta ale vedela jsem ze si dela pouze starosti.

" Jak to vis?" zeptala jsem se ho taky otakou. Nikomu jsem to nerekla.

" Myslim si to . Od te doby co si telefonovala mas tenhle nadherny usmev na tvari" usmal se na me a pohladil me. Byl mily jako vzdycky ke me. Dalo by se rit ze byl pro me neco jako holcici kamaradka v klucicim provedeni. Nekdy si udelal i cas a vyrazil semnou na nakupy.

" Volala jsem mu. Zitra se mame sejit" odpovedela jsem mu jednoduse. Jeho oblicej byl prekvapeny ale zase my venoval jeden s jeho usmevu. Dal jsme se k tomuto tematu nejak nevracely a atmosfera v aute byla ticha. Po nejake male chvilce jsme prijeli.

Kluci uz chystali gril a posezeni venu. My jsme s Louisem videlaly nakup a ja ho poslala za klukami s tim ze vsechno pripravym. Chvilku protestoval ale nakonec to nechal byt. Netrvalo to dlouho.

" Nialle stalo se neco ?" usmala jsem se na neho a on si sedl na kousek kuchynske linky kde bylo misto. Mezitim co ja jsem nakladala maso, Nialle si bral kazdou chvilkou kousky jahod az jsem ho musela placnout po jeho ruce.

" Vis je tady jedna divka a chtel bych ji nekam pozvat" zacal Niall a jeho tvare chytli mensi ruzove barvy.

" Za zkousku nic nedas. A pokud se tak krasne usmejes jako ted na me. Myslim ze neodola" zasmala jsem se a spolecne se pridal ke me i Niall.

" Vis ona ma pritele." oh tak tohle je mensi problem.

" Ou to bude mensi problem ale tak pozvat ji treba na prochazku jako pratele muzes nebo ne? Pro zacatek bych vzala prochazku treba okolo Tower Bridge a nebo London Eye. Neber ji na veceri ani ne do kina pokud ma pritele. Pak uvidis jak to bude cely vychazet. Na konci zkus rict ze jestli by nezasla priste zase nekam. Pokud bude souhlasit muzes navyhrnout kino. Kdyz rekne ano tak nevahej." usmala jsem se na neho

" Skvely. Ty si uzasna. Mozna by sis mohla taky nekoho najit " usmal se na me Niall a moje sdrce jako by se zastavilo. jeho slova my prolitli hlavou.

" Neni to zase tak lehke" odpovedela jsem a zacala jsem krajet zeleninu

" Ty ja kdybych te nebral jako dobrou kamaradku hned bych do tebe sel " zasmal se a ja jsem se na neho usmala.

" Dekuji Nialle ale vis jeden by tu byl uz dlouho. Ale ja se nechci zranit " usmala jsem se

" Myslis Liama?" podival se na me a ja jsem byla prekvapena jak tohle vsechno vi. Jak mohl zjistit okoho zrovna jde.

" Poznal jsem to El. Ale mas pravdu ten neni pro tebe" pohladil me po tvari " Ale on se nekdo najde neboj" zaseptal my jeste do ucha a pak odesel za klukami kteri hrali fotball.

Kdyz uz vsechno bylo nachystany mohla jsem se pridat k nim. Napred jsme se domluvily ze budeme grilovat, hrat stolni hry a pit pivo. Zbytek nechame az pekne po jidle aspon potom nam nebude tak spatne. Harry mi otevrel lahev piva a podal my ji.

" Normalne me kazite za poslednich par dni" zasmala jsem se

" Proc myslis?" zeptal se Liam a sedl si vedle me do kresla ktere bylo pro dva lidi. Nase tela se mirne dotykali a on dal ruku pres moje ramena ale tak aby se nedotykal. Vsimla jsem si Niallova pohledu ktery jenom mirne mrkl a zasmal se.

" Nikdy jsem tak moc nepila a kdyz tak obcas. Ale posledni dobou s vami piju snad kazdy den" zasmala jsem a oni spolecne se mnou.

" To bude tim ze driv si s nami nikam nejezdila a ani si nechtela zucastnit se party" mrkl na me Harry. Ten ma vzdycky jenom nejakou odpoved.

" Ja za to nemuzu " branila jsem se

Love.....Maybe / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat