8 Část

1.7K 81 2
                                    

"Pani Harry to misto je uzasny" rozplyval se Louis a prohlizel si mensi lesik u Harryho otce domu. Mel pravdu je to tady nadherny. Dum neni velky ani maly ale tak stredni. Kousek od nas je mensi potok a hlavne je tu klid. Les okolo domu dava tomu okoli ten cerstvi vzduch ktery k tomu patri. Konecne venkov a ne mesto.

" Pujdeme si rozdelit pokoje a pak se nachystat na tu mensi party dobre?" vzal se slova Harry a musela jsem se zasmat. Snazi se byt vazny a ten ktery tomu vely ale vsichni se jenom smejeme.

"Rozkaz kapitane" rekne Liam se smichem a bere svoje tasky a jde do sveho pokoje. Kazdy ma svuj pokoj a na to jak to vypada maly to vubec neni pravda. Vzala jsem si svoji tasku a pomalu jsem sla do schodu ke svemu pokoji. Byl nadherny. Takovy obycejny s velkou posteli ale nadherny a dokonce jsem mela i balkon.

"Mam hlad" ozve se Niall a povali se na gauc kde si kluci pustitily nejaky fotbalovy zapas. Protocila jsem nad tim ocima a usmala jsem se na Nialla ktery me prosil ocima jestli bych mu neco rychleho neudelala. No to je cely Niall. Liny jako pes.

"Udelam palacinky" usmala jsem se na neho a sla jsem do kuchyne. Niall jenom na me zakricel jeho podekovani a ze jsem nejlepsi. Byla to chvilka prace a proto je miluji delat.

"Nechces pomoct?" promluvil na me Liam az jsem se lekla. Na tvari mel pobaveny vyraz. Sedli si na kuchynskou linku a propaloval me pohledem. Ale byl uplny jiny nez kdy predtim. Takovy litostny? Sama nevim.

" To je dobry" usmala jsem se na neho. A lhala bych kdybych nebyla s jeho blizkosti nervozni. Jeho pohled me propaloval az se moje telo zacalo trast.

"Stalo se neco?" zeptal se me a pristoupil ke me blize. Stal za mymi zady a jeho teplny dech mi dopadal na krk. Objevila se mi hned husi kuze a je jasne ze si toho vsimnul. Podle jeho uchechnuti to muselo byt jasne ze jsem nervozni s jeho pritomnosti.

"Vsechno je v poradku" odpovedela jsem mu a otocila jsem se abych mohla se podivat do tech jeho cokoladovych oci ktere me tak vzdycky fascinovali.

"V aute to tak nevypadalo. Videl jsem El jak si plakala. Co se stalo?" priblizil se ke me blize a jeho dlan polozil na muj bok. Projel mnou divny pocit a v brichu jakoby mi vybuchl ohnostroj.

"Jen jsem si na neco vzpomnela" usmala jsem se na neho " Spis na nekoho" dodala jsem pak uplne septem ale bylo jasne ze me slysel.

"Na koho? Ublizil ti?" usmal se na me a celou dobu udrzoval kontakt mezi nasimi ocima.

" To je jedno.Jen boli to" usmala jsem se a radeji jsem se otocila aby nevidel ze pri vzpomince na neho se mi v ocich objevovali slzy.

* Tento dil je o neco kratsi ale bohuzel nemam moc cas ale slibuji ze se budu snazit pristi dil napsat delsi.

Love.....Maybe / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat