6 Část

2.3K 88 2
                                    

Pani! To jedine mohu rict. Pisu tuhle povidku chvilku a uz ma pres 24 liku? Wow dekuji a doufam ze tahle povidka se brzy rozjede. A ja zase zacala psat novou s Liamem :D bude mit tak 20 kapitol vice ne ale je to 13+ ale tuhle povidku pridam ani nevim kdy. Pozdeji az nejake ukoncim a budu ji mit tuhle dopsanou :D :D Vim jsem hrozna ale ja miluji psani povidek. Ted hlavne premyslim nad nazvem k povidce s Harrym.

S POHLEDU LIAMA

Mam plan. Vubec nema zadne divne predtuchy a to je pro me dobre. Te male mrche to dam pekne sezrat. Dostanu ji do postele to jsem si uz rekl. Kdyz se tak nad tim zamyslim je vazne sexy. Ma uzasnou postavu a nadherne oci. Zacnu si ji vsimat a byt na ni milejsi.

"To se mi snad jenom zda" ozve se hlas Harryho ktery se opira o dvere a sleduje me jak uklizim vsechno na zahrade. Ano u me je to nenormalni. Nikdy neuklizim. Ale to patri do mojeho mensiho planu.

" Hele taky by si mohl pomoct ne? Vis jak ji je spatne? Chudak holka je uplne bila a uklizi kuchyn" rekl jsem Harryho trochu karavim tonem. Povytahl oboci a prekvapene se na me dival.

" Co se s tebou stalo? Nemas horecku?" zeptal se me Harry a dal si me prohlizel

"Ne nemam jen jsem tak nad sebou premyslel a myslim ze vazne jsem se k ni dobre nechoval" rekl jsem prvni nesmysl a vypadalo to ze Harry na to skocil

" To je skvele! Kdyz uz vy dva budete spolu vychazet muzeme vyjet spolecne na vikend na chatu meho otce ne?" rekl Harry a me to pripadalo jako dobry napad

"To zni dobre" bylo snad jedine co jsem mu rekl a hned na to jsem se dal zase do uklizeni. Ani ne dve hodiny a vsechny kelimky,flasky a ruzne veci na trave uz nebyli. Trava byla posecena a ted uz jsem jen zapnul vodu aby trava nam neuschla.

S POHLEDU EL

Do toho uklizeni se mi ani tak nechtelo ale uz mam skoro vsechno hotovy. Louis s Niallem my trochu pomohli jelikoz videli ze my neni dobre a Liam? Nevim co se s nim deje. Napred my rano popreje dobre rano a sam od sebe my poda sklenici vody a nejaky prasek a ted? Uklidil celou zahradu mezitim co ja uklizela ve predu.

"Omlouvam se El" u slysela jsem jeho hlas za mymi zady kdyz jsem si vytahovala s lednice vodu abych se mohla napit a vzit si dalsi prasek. Mam pocit ze se mi hlava rozpadne na nekolik kusu.

" Za co?" otocila jsem se na neho a nechapave jsem ho sledovala. Nevyznam se v nem. Vcera na te party jsme se hadaly a tak a dnes se ke me chova tak mile? Co se s nim deje?

" Vis uvedomil jsem si to co jsi mi vubec vcera rekla. Asi ses necitila nejak moc dobre kdyz jsem te ignoroval a tak vsechno. Mozna by jsme mohli zacit od zacatku a ja ti mohl dokazat ze nejsem takovy namysleny idiot jak si o me myslis" usmal se na me a cekal na moji reakci. Jsem v soku! Tohle ze mi rekl Liam?

" Neprastil ses do hlavy?" zeptala jsem se ho projistotu znovu jelikoz jsem neverila svojim vlastnim usim

" Ne jen jsem premyslel nad tim co si mi vcera rekla" usmal se na me mile a prisel ke me blize. Mam strach mohu ho mit? Nevim mam zaroven i divni pocit ale celou dobu nesnim o nicem jinem nez ze spolu budeme mluvit,budeme pratele ale za ty dva roky me ignoroval a najednou? Ta zmena se mi nelibi ale mozna bych mohla skusit mu dat sanci

" No mozna bych to mohla skusit. Treba nejses takovy hajzl jak si myslim" rekla jsem mu popravde i kdyz mela jsem stejnak divny pocit.

" Uvidis ze zmenis nazor. Budu se o to snazit" mile se na me usmal a dal mi pusu na tvar predtim nez odesel z obyvaciho pokoje.

Love.....Maybe / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat