16 Část

1.5K 72 2
                                    

Nemohla jsem usnout. Celou dobu my hlave znel Liamuv hlas o tom jak mi rikal ze me ma rad. Mam mu to vubec verit nebo to je pouze nejaky jeho vtip ? Prevalovala jsem se v posteli nejakou dobu a porad jsem nemohla usnout. Hlavu jsem zaborila do polstare a pristihla jsem se jak jsem se i okrikla sama sebe. No vazne uz my zacina uplne hrabat.

" Harry? " otevrela jsem dvere od jeho pokoje a sledovala jsem Harryho. Spal na zadech a jedna ruka byla pod jeho hlavou. Mela jsem dokonaly pohled na jeho vytetovanou hrut. Co ja tady vubec delam? Mirne jsem ho pohladila po tvari a on po male chvilce otevrel oci.

" El co tu delas ? " lekl se a hned na to si sedl na svoji postely a dival se na me ospalymi ocima. Vypadal tak roztomile a me to vykouzlilo mirne usmev.

" Nemohu usnout" najednou mi tahle situace nejak pripomina bratra a sestru. Hrala jsem si nervozne se svojimi prsty a nevedela jsem dal co rict.

" Chces si lehnout za mnou?" v jeho hlase byla takova ta mensi nejistota ale i pres to ze usmal. Usmev jsem mu oplatila a vlezla jsem mu pod tenkou prikryvku ktera zakryvala jeho spodni cast.

" Paneboze Harry ty si nahy !" vykrikla jsem a rychle jsem zavrela oci abych se nedivala. Slysela jsem jeho hlasity smich a pak kroky po podlaze ke skrini.

" Vzdy spim nahy." oblikal si boxerky a ja jsem stale drzela ruce na svojich ocich. Nikdy me ten kluk neprestane udivovat. Vzal moje ruce do svojich dlani a odtahl od ocich. Usmal se na me a pak se lehl na postel a zakryl se perinou.

" Dekuji" podekovala jsem mu kdyz mi udelal misto na jeho velke postely a prikril me perinou. Bylo to tak zajiamve cela tahle situace. Kdo by to rekl ze budu s Harry sdilet dalsi spolecnou noc.

" Dobrou El" zaseptal mi do vlasu a dal mi mensi pusu. Hned na to jsem ucitila jeho ruce na mojim pasu. Spokojene jsem se usmala a jedine co jsem slysela byl Harryho dech u mojeho ucha.

*

" Harry nevidel si El ?" prudce se otevrely dvere od Harryho pokoje a jsem se tak strasne vystrasila az jsem si sedla na postely a ospale jsem se divala po pokoji. Moje oci se potkaly s Liamem. A sakra !

" Liame normalni lidi jeste v tuhle hodinu spi" ozval se Harryho chraplavy hlas a hned po tom se taky posadil aby se mohl podivat na svojeho kamarada ktery stal s sokovanym vyrazem ve dverich.

" Niall udelal snidani a chtel jsem sbudit El ale nebyla v pokoji. Nebudu rusit" v jeho hlase byla takova ironie a jeste naposledy se na nas podival nastvanym pohledem. Hned na to se ozvalo prasknuti dveri a Liamovi kroky po schodech.

" Jak ses vyspal?" odpocila jsem rychle tema a snazila jsem se nejak ulehcit tuhle trapnou situaci. Harry se na me podival se zvednutim obocim.

" No vazne skvele. Myslim ze je nastvany" vratil se zpet k situaci ze nas Liam videl spolu v jedne postely. Nevedela jsem jestli se mam usmivat a nebo jit proste dolu a nejak se to snazit vysvetlit.

" To je jedno Harry. Dekuji ze jsem tady mohla spat. Usla jsem pak po male chvilce" dekovne jsem se na neho usmala a odchazela jsem s jeho pokoje do toho meho abych se mohla prevlict. Rychle jsem se vysprchovala vzala jsem si kratsi volnou sukni a obycejnou modrou halenku. Vlasy jsem si dala do culiku a sla jsem pomalu do kuchyne.

Niall s Louisem sedeli velku a popijeli svoji kavu. Liam sedel na gauci a dival se na televizi. Vsiml si me ale delal ze ho to vubec nezajima. Mam nebo nemam? Vzdyt muze mu to byt uplne jedno ne ?

" Nevyznam se v tobe" ozval se jeho hlas od dveri do kuchyne a ja jsem se rychle otocila. Najednou jsem citila teply tlak na moji ruku az jsem se otocila hned zpet. Vubec jsem si neuvedomila ze zalivam svoje kafe a oparila jsem si ruku. Liam rychle presel ke me a vzal moji ruku aby ji mohl dat pod tekouci studenou vodu. Mlcela jsem a radeji jsem nic nerikala.

" Co chces abych ti rekla?" otocila jsem se na neho po nejake chvilce kdyz jsem citila jeho oci na me. Bylo mi to prijemne ale zaroven to bylo tak nervozni.

" Nic" odpovedel s ironii a pomalu odchazel se kuchyne.

" Spis ja se nevyznam v tobe" zaseptala jsem si a myslela jsem ze pouze pro sebe ale Liam to uslysel. Podival se na me se zvednutim obocim a prekrizil svoje ruce na jeho polonahe hrudi.

" Ne ja se nevyznam v tobe. Vcera jsem ti mohu rict vyznal city a ty si lezes do postele za jinym." oh tak o tohle jde celou dobu?

" Nemohla jsem usnout" hajila jsem se.

" Oh takze kdyz nemuzes spat lezes do postele za jim chlapem? To si rovnou mohla jit do te moji" rekl tyhle slova a jsem na neho prekvapene koukala. Bez jedineho slova odesel s kuchyne a dal se venoval sledovanim televize.

Love.....Maybe / Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat