Luku 18.

443 33 1
                                    

Niall oli luvannut veljelleen että vahtisimme Theoa yön niin että Greg ja Denise saisivat olla hetken kahdestaan ja rauhoittua. Menimme taksilla tuon äidin ja Chrisin luokse hakemaan hiukan tavaroita ja lainasimme Mauran autoa, jolla tulimme tänne. Kukaan ei tarkemmin tiennyt miksi olin viettänyt päivän sairaalassa ja olin siitä irkulle kiitollinen. Olisi ollut todella kiusallista olla tekemisissä kenenkään kanssa jos ihmiset tajuaisivat että kasvatin sisälläni äpärää ja silti säädin tuon kanssa.
Siispä istumme Niallin isoveljen sohvalla ja katsomme kuinka Theo leikkii matolla Niallin tuomalla kirkkaan pinkillä kuorma-autolla.
"Miksi pinkki, eikö joku normaalin värinen olisi kelvannut?" Kysyn naurahtaen ja vilkaisen Niallia joka istuu vieressäni.
"No miksei", tuo naurahtaa takaisin ja vetää minut viereensä. Käperryn tuon kainaloon ja huuhkin tuon paitaa joka tuoksuu jumalaiselta, valahdan tuon kainalosta kuitenkin ja jään makaamaan sohvalle laskien pääni tuon syliin. Hymähdän mielihyvästä kun tuo laskee kätensä hiuksieni sekaan ja alkaa silittelemään niitä painellen välillä suudelmia hiusteni sekaan.
"Miksi sä välität näin paljon jostain lähes tuntemattomasta ihmisestä? Mun on vaikea uskoa että sä välität oikeasti", kuiskaan hetken maattuani tuon sylissä.
"No sä olet mukava ihminen, oikeasti. Ja sä olet oma itsesi. Ja sä olet kaunis. Ja mulla on sellainen fiilis että me välitetään molemmat toisistamme, oikeasti" Saan vastauksen lisäksi hiuksiini muutaman suudelman lisää.
"Pyh", tuhahdan ja saan hennon suudelman suulleni. Nostan toisen käteni tuon poskelle jossa kasvaa pieni sänki ja vedän tuon kasvot takaisin omiani vasten. Avaan varovasti huuliani ja näykkäisen tuota huulesta, sängen kutittaessa kasvojani. Niall vetääntyy kasvoistani ja jää katsomaan kuinka Theo nousee matolta ja astelee sohvan viereen.
"Tuleeko pikkuherrakin pussailemaan?", kysyn kun Theo kiipeää sohvalle jalkojeni päälle.
"Sä olet kokonaan mun, muille ei jää mitään", Niall sanoo ja painaa vielä yhden suudelman huulilleni.
Nousen istumaan ja Theo kiipeää syliini, aluksi tuo ei uskaltanut poistua Niallin viereltä, mutta nyt tuo halusi jatkuvasti olla minun sylissäni eikä Niallin.
Blondi nappaa kaukosäätimen käteensä, avaa television ja kietoo kätensä olkapäälleni. Alan hymyilemään mielikuvalle että olisimme perhe, vielä koira makaamaan matolle niin tässä olisi se mistä unelmoin. Tosin Theo olisi minun ja Niallin lapsi ja me olisimme naimisissa.
Pian poika alkaa tuhisemaan sylissäni sen merkiksi että on nukahtanut, nousen varovasti ylös ja vien tuon nukkumaan.
Kun palaan takaisin on Niall löytänyt jostain kulhollisen vaahtokarkkeja.
"Eikö noi kuuluis grillata ensin?", naurahdan ja istahdan tuon viereen.
"Häh, miten niin grillata"
"Oletko sä tosissasi. Vaikka kynttilän päällä, etkö sä ole koskaan kokeillut?" Ihmettelen ja pian tuo katoaa hetkeksi ja palaa tuikkulautasen kanssa.
"Ja mitä sitten?"
"No ihan ensimmäisenä sinuna sytyttäisin noi palamaan", hymähdän.
Kun viimeinenkin vaahtokarkki on kadonnut suihimme, lähden makuuhuoneeseen jossa vaihdan sänkyyn puhtaat petivaatteet.
Käymme vuorotellen suihkussa ja menemme nukkumaan. Niall kietoo kätensä ympärilleni ja toivottaa minulle hyvää yötä. Tuo painelee niskaani suudelmia ja noin sadannen kohdalla nukahdan.
Kun herään, tuo suutelee taas niskaani ja kun kierähdän selälleni saan suudelman huulilleni.
"Oletko sä kuluttanut koko yön pussailemalla mun niskaa?", naurahdan ja vedän peiton kokonaan itselleni.
"Suurinpiirtein", Niall virnistää ja yrittää vetää peittoa takaisin itselleen. Hymähdän ja jään tuijottamaan kattolamppua.
"Lento lähtee kuuden aikaan joten keksitään jotain sairaan siistiä tehemistä"
Aamupalan jälkeen lähdemme kävelemään läheiseen puistoon ja jossain välissä päädymme kiertelemään kauppoja. Niall ostaa minulle kieltelyistäni huolimatta hopeisen rannekorun josta roikkuu kullattu kettu. Käymme syömässä pizzat ja kun palaamme takaisin asuntoon, Theo nukahtaa heti ja minä nuokun sohvalla Niallin kolistellessa milloin missäkin päin taloa. Nukahdan itsekin hetkeksi ja herään kun en saa happea kunnolla ja tajuan pojan hypänneen päälleni sohvalle.
"Huomenta pikkumies", kuiskaan ja nousen istumaan. Leikin tuon kanssa tuon uudella autolla siihen asti että tuon vanhemmat palaavat. Miljoonien kiitosten saattelemana lähdemme takaisin Niallin äidin luokse.

Niall Horan fanfiction in FinnishWhere stories live. Discover now