♥ Duyuruuuu :) ♥

8.8K 420 40
                                    

''Çok güzelsin.''

''Doğan...''

''Sana karşı koyamıyorum devedikeni.''

Bu açık itiraf karşısında Funda bütün mantıklı düşünme yetisini kaybetmişti. Doğanla evlendikleri günden beri hiçbir şeyin düşündüğü gibi gitmemesi bir yana bugün ki davranışları çok ama çok farklıydı. Ve bu farklılık karşısında Funda hiçbir şey yapamıyordu. Tabii deli gibi atan kalbini saymazsak.

''Bırakır mısın beni?''

Bırakması gerekti. Bırakmadığı takdirde neler olabileceğini kestiremiyordu genç kız. En iyisi bir an önce bu saçma pozisyondan kurtulmaktı ama kocasının nefesi dudaklarına bir rüzgâr gibi eserken bunu nasıl yapabileceğini bilmiyordu.

''Bir ömür bırakmasam seni?''

Bir ömür. Doğan'ın bu söylediğinin Funda'yı korkutması gerekti ama değil korkmak en ufak bir endişe bile duymamıştı. Aksine kalbi göğsünden fırlayacak gibi atmaya başlamıştı. Tabi, genç kız bu durumu tamamen sinirine bağlıyordu. Sinirlenmişti ondandı. Yoksa Doğan'ın tesiri altında kalacak değildi.

Adam boşta olan elini karısının kalbinin üzerine koydu. Dudaklarını biraz daha sürttü karısının dudaklarına. ''Bir ömür bu kalpte sadece ben olsam?''

-

Merhabalar arkadaşlar :) Bu aralar Gelinim ne zaman çıkacak diye yorum ve mesajlar alıyorum fazlasıyla :) Gelinim Ekim ayı içerisinde çıkacaktır inşallah :) Kitabımızın şu an edisyon süreci bitmek üzere. Benimle heyecan ve sabırla kitabımızın çıkışını bekleyen tüm arkadaşlarıma kocaman teşekkür ederim :) İyi ki varsınız...

Gelinim çıkana kadar çıkmış olan Kır Papatyası adlı kitabımı da alıp okuyabilirsiniz :)

İnstagram hesabım : dilekyelomi :))

Kimler burada, kimler heyecanla bekliyor gelinimi? :))



Gelinim! (Kitap Oldu)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang