♥ Duyuruuu :) ♥

45.6K 1.5K 115
                                    

Merhabalar arkadaşlar :) Bölümleri kaldırdım... Bir haftalık bir süre vermiştim. Okuyan arkadaşlarım okudu bu arada :) Şimdi yayınevini açıklamamıştım çünkü net değildi ama şu an net :) Tekrardan Mendirek Yayınları ile anlaştık ve kitabımız Ekim başı gibi çıkacak inşallah :) Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim :) Destek olan, olmayan tüm herkese teşekkürler. Şimdi kitabımız Ekimde çıkacağı için biraz daha bekleyeceğiz ama siz o güne kadar diğer hikayelerimi okuyabilirsiniz ve çıkmış olan Kır Papatyası adlı kitabımı alıp okuyabilirsiniz :)

Eee bu kadar şey söyledim bir de alıntı veriyim Gelinimden değil mi :p :D Desteklerinizi bekliyorum :) ♥

-

''Bunların bir önemi yok.''

''Haklısın...'' dedi Funda sesinde gizlemediği bir alayla. ''Her zaman ki gibi babamla sen muhteşem zekâlarınızla doğru kararı vermişsinizdir.''

''Funda...'' dedi Doğan uyarır bir ses tonla ama kızın onu pek dinleyeceği yoktu.

''Çok merak ediyorum Doğan sen nasıl bu durumu kabul edebildin?''

İşte adamın beklediği soru buydu. Bunu soracağını az çok tahmin etmişti zaten. Ona babasıyla ne konuştuklarını anlatacak değildi elbette ki. Bu yüzden ''Evlenme zamanım geldi,'' diye bir açıklama da bulundu.

''Şaka mı yapıyorsun?''

Sessiz kalmıştı adam. Funda bunun üzerine onun şaka yapmadığını anladı ve sakin olmaya çalışarak ve olabildiğince de uzlaşmacı bir ses tonuyla ''Beni sevmediğini biliyorum. Hatta ben senden ne kadar hoşlanmıyorsam sende benden o kadar hoşlanmıyorsun. Bu yüzden babama istemediğini söyleyebilirsin. İkimizi de cehennem gibi bir hayata sürükleme,'' dedi.

Gelinim! (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now