♥ Kitap Oluyor ♥

38.6K 1.2K 474
                                    

İyi geceler arkadaşlar. Bildiğiniz üzere uzun zamandır ikinci kitap tartışmasındaydık bir çok arkadaşımızla ve son kararımı aldım. Yoğun istek üzerine Gelinim'in kitap olması kararını vermiş bulunmaktayım. Bundan ötürüdü ki artık bölümler gelmeyecektir. Bana kızacak olan bir sürü arkadaşolabilir ama kızmadan önce ''empati'' yapabilirlerse sevinirim. Kitap fiyatları az çok belli. Ortalama yirmi - yirmi beş lira arasında geziyor. Hani çok alamayacak durumda olan arkadaşlarım elbette ki vardır ama onlar dışında açıkcası herkesin rahatlıkla alabileceği fiyatlar. Bende öğrenciydim ve alıyordum yani bir şekilde. Yurt dışında ki arkadaşlarım içinse hepsiburada yurt dışına satış yapıyor. Aynı şekilde kitapyurdunun avrupa bölümü yapıyor diye biliyorum.

Kızan arkadaşlarım, eleştirebilir beni ama lütfen hakaret, küfür tarzı şeyler olmasın. Çünkü küfür ve hakaret durumunda savcılığa vermeyi düşünüyorum bunu da net bir biçimde söyleyeyim. Yani internet üzerinde herkes artık istediği gibi at koşturamaz. Bir şey yazıyorsan sorumluluğunu da almalısın.

Çok ciddi bir yazı oldu yahu :D Stresliyim biraz çünkü bu kararı almak benim içinde kolay olmadı. Ama biliyorum her zaman gerçek okuyucularım yanımda ve Gelinim! de de yanımda olacaklar. Kimseyi hiçbir şeye zorlamıyorum, sadece kalbinizden geçen ve size yakışanı yapmanızı temenni ediyorum :)

Şimdi asıl merak edilenler yayınevini daha sonra duyuracağım. Kitap ise Eylül ya da Ekim gibi çıkacak :) İstanbul Tüyaba katılacağım :)))

Sizleri seviyorum, buraya kadar sizlerle geldim bundan sonrasınıda sizlerle gitmek istiyorum. Destekleriniz, yorumlarınızı esirgemezseniz mutlu olurum... Seviliyorsunuz ♥ :)



Gelinim! (Kitap Oldu)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora