♥ Bir parça bal ağzınıza :) ♥

57.4K 1.9K 235
                                    

Başlıktanda anlaşılacağı üzere size kısacık bir alıntıyla geldim... Gelecek bölümden :)) Gelecek bölümmm çooook uzun olacak. Belki de çokca uzun olacak ama onun için elbette ki alıntılar ve yorumlarda çokca olmalı :p :D Birde bir şey soracağım... Aranızda Tokatlı olan ya da Tokatta yaşayan var mı? Ben Tokattayım. Kır Papatyası çıksa ve bir imza günü düzenlesek gelen olur mu? Tek bunun için bile değil :) Buluşup, görüşüp bir çay içip kitaplar hakkında dahi konuşabiliriz :)) Bekliyorum yorumlarınızı... Ve son olarak sizce Gelinim kitap olmalı mı? Böyle bir şey yok. Sadece fikirlerinizi almak istiyorum. Ve lütfen hakaret olmadan olursa sevinirim. Hepimiz fikirlerimizi güzel bir şekilde belirtebiliriz değil mi? :)

Seviliyorsunuz ♥ :)

Not : Burada ki Bahar Kalbime Fısılda daki Bahar değil :) Farklı Baharlar bunlar.

-

''Bahar...'' diyebildim sadece. Ne diyeceğimi bilemeden. Emre'nin aklıma gelmesi bütün dengemi alt üst etmeyi başarmıştı yine.

''Emre döndü!'' dedi. Ve o an sanki başımdan kaynar sular dökülüyormuş gibi hissettim. Elim istemsizce göğsüme doğru gitti. Bir şeyler nefes almamı engelliyordu. Gözümden akan yaşların ise farkında bile değildim.


Gelinim! (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now