♥ Taptatlı Bir Alıntı :) ♥

15.4K 762 34
                                    

Kaşlarımı çatarak ''Kıyafetim gayet normaldi!'' dedim.

''Bunu söylemen için önce bir kıyafetin olması gerekmez miydi?''

Öfke ve şaşkınlık verdiği duraklama ile kocam olacak adama baktım. Sert çehresi yumuşamıştı. Hatta yüzünde eğlenir bir ifade bile var gibiydi.

''Doğan!''

Bana cevap vermek yerine hafifçe bana doğru eğildi ve bir eliyle çenemden tutarak kendisine yaklaşmamı sağladı.

''Dikenlerini batırmadan duramıyorsun değil mi devedikeni?''

''Dikenlerimi batırmıyorum ben!''

''Batırıyorsun... Ama senin dikenlerin bile bir gül yaprağı kadar hafif ve muhteşem güzel geliyor!''

Bir şey söylememe fırsat vermeden dudaklarım onun erkeksi dudakları ile örtülmüştü bile. Bu öpücüklerin bağımlısı olmaya başlamıştım artık. Kollarımı kaldırarak onun boynuna doğru sardım ve hafifçe ağzımı aralayarak onun dilinin dilimle temasını bekledim. Bir süre sonra beklediğim temasın gerçekleşmesi ile gülümsememe engel olamadım. Bu adam benim aklımı başımdan alıyordu. Ve ben bundan zerre kadar şikâyetçi değilim!

-

Merhabalar arkadaşlar :) Nasılsınız? Kimler özledi Funda ve Doğan'ı? Ben çok özledim ama az kaldı inşallah :) Hep birlikte kitap sayfalarında okuyacağız onları. Heyecanla ekim ayını bekliyorum... Kimler benimle Ekim ayını bekliyor bunu da öğrenmek istiyorum merakla :)

Birde arkadaşlar bu alıntıları bölüm sananlar var bunlar BÖLÜM değil alıntıdır :) Kitapta inşallah uzun uzun okuyacağız Doğan ve Funda'yı. Hadi eski günlerde ki gibi bol yorumlu ve beğenili bir bölüm olsun bu :))

Hem pek yakında kapak çalışmamızda başlıyor kiiii :D Harika bir kaç resim seçildi inşallah bir sıkıntı çıkmazda onlardan biri olursa güzel birşey çıkacak ortaya :)

Kitaba dair her şey için instagram hesabım :dilekyelomi ve profilimde yer alan grup ve sayfamı takip edebilirsiniz...

Beni çıktığım bu yolda yalnız bırakmayacağınızdan eminim.

Yorumlarınızı beklemekteyim. Kimler benim kadar heyecanlı ve kitabımızı bekliyor görmek istiyorum :D İstanbul tüyabına kimler geliyor bu arada? Orada bol bol imza atarız kitaplara, resimler çekinir, sohbetler ederiz... :)

Seviliyorsunuz ♥ :)


Gelinim! (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin