10| Nial Horan

3.1K 44 0
                                    

Maandagochtend durfde Missy niet naar school toe, bang dat ze Zayn zou zien. Maar ze moest wel, ze moest zich over haar angsten zetten. Toen Missy op school aankwam, leek het alsof iedereen naar haar keek, maar het was slechts haar verbeeldingen. In haar verbeelding zag ze hoe mensen naar haar wezen en lachten, maar het gebeurde niet en al snel werd Missy weer de realiteit in gesleept toen de bel ging voor de eerste les van de dag.

Missy ging op haar plek zitten bij het raam, waar ze altijd zat, en een voor een kwam iedereen naar binnen. Een van de laatsten die binnenkwam, was Zayn, hun ogen ontmoetten elkaar, hij knipoogde naar haar alsof ze een geheimpje hadden gedeeld en hij ging achteraan zitten. Missy huiverde en de les begon.
Tijdens de les moesten ze op een gegeven moment in paren van twee werken, Missy's vrienden en vriendinnen zaten in een andere klas, dus ze moest wel met iemand waar ze niet geweldig mee om ging, en wat het erger maakte, was dat ze in groepjes van jongens en meisjes moesten.

'Hey Missy, zullen we samenwerken?' Missy keek verrast op naar Niall Horan, die vrolijk naar haar glimlachte. Hij was bekend als de lieve jongen, hij was altijd vriendelijk tegen iedereen en zelfs tegen Missy was hij lief.
'Ja, is goed,' glimlachte Missy naar hem terug. Hij ging de spullen halen voor hun biologieles terwijl Missy alvast de opdracht opschreef op een papier en het een beetje uitwerkte. Toen Niall alles had opgezet, moesten ze beginnen met een kikker te ontleden. Missy begon er misselijk van te worden, dus deed Niall al het vieze werk.
'Gaat het, Missy? Je ziet er een beetje bleekjes uit,' zei hij tegen haar en Missy knikte terwijl ze de aantekeningen nam terwijl Niall de kikker ontleedde.

Missy voelde een paar ogen in haar rug branden en keek om en zag Zayn staan met een opgetrokken lip terwijl hij naar haar en Niall keek. Hij was jaloers... Missy draaide zich weer om en Niall had de kikker opgetild en liet hem dansen, om te zorgen dat Missy eens lachte. Missy vond het inderdaad lachwekkend en Niall liet de kikker zijn hand zwaaien naar haar. Niall lachte mee, hij vond het leuk dat het meisje wat opener tegen hem deed nu, ze begonnen te praten over muziek, interesses en films en al snel was de les voorbij. Niall glimlachte nog eens naar haar en Missy glimlachte terug en ging naar de kantine om pauze te houden. Maar terwijl ze door de gangen liep, werd ze door iemand een lokaal ingetrokken en werd de deur dicht gegooid. Missy's hart ging razend tekeer, wat zou er gebeuren?
•••
Yay ik ben weer online

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Where stories live. Discover now