6|Dominance

3.8K 48 0
                                    

Dit stuk is lekker spannend xx
•••
Missy danste voor de jonge man, hij keek naar haar achterste terwijl ze voorover boog voor hem. Zijn handen wouden naar haar uitreiken om haar aan te raken, maar ze draaide zich om en klom op zijn schoot. Hij wist niet wat er met hem gebeurde, het enige wat hij wist, was dat hij haar wou hebben, nu. Hij legde zijn handen op haar heupen, maar ze deed haar armen om zijn nek en trok zichzelf dicht tegen hem aan. Langzaam begon ze haar heupen te wiegen en Zayn kreunde zachtjes van de opwinding. Hij was zo opgewonde dat het pijn begon te doen doordat zijn broek helemaal strak stond.

Ze begon haar heupen sneller en sneller te wiegen, Zayn wou het liefste haar van haar afgooien, het bed op leggen met haar achterste omhoog en gewoon nemen, maar hij liet het gebeuren want dit voelde te goed aan. Zayn keek in Missy's ogen en Missy maakte oogcontact met hem, ze hield niet op met wat ze deed, maar in die ene seconde veranderde het gevoel tussen hen, het was niet meer gênant.

Zayn trok haar nog dichter tegen zich aan en zoende haar hongerig, Missy grijnsde en zoende hem terug. Als hij het wou, dan zou ze doen wat hij wou. Ze werd hier voor betaald, dus ze moest wel doen wat hij wou. Zayn maakte het knoopje bij haar nek los zodat hij haar kon uitkleden. Haar pakje viel naar beneden en exposeerde haar volle borsten die Zayn gretig vast pakte en kneedde. Missy vond het eigenlijk wel fijn, dat had ze niet verwacht. Het was tenminste beter dan sex hebben met oude onaantrekkelijke mannen.

Zayn zorgde dat Missy haar hele pakje uit trok en naakt op zijn schoot weer ging zitten. Hij zoende in haar nek en Missy's hand greep zijn stijve door zijn broek en kneedde zachtjes. Zayn hield het nu al niet meer, hij stond op springen. Hij vond het zo sexy, een naakt meisje op zijn schoot terwijl hij alles nog aanhad. Het gaf hem een gevoel van dominantie, en dat vond hij vooral leuk. Missy wiegde haar heupen weer en duwde hem ruw neer op het bed en begon zijn broek los te knopen. Eventjes vond Zayn het fijn dat Missy al het werk deed, maar hij wou zo graag de leider spelen en haar hoofd gek maken. Maar voor nu zou hij ervan genieten. Want hij had een plan, een plan dat ervoor zou zorgen dat Missy voor altijd zijn kleine sexslaafje zou zijn. Dat ze hem zou gehoorzamen, aanbidden en verwennen. Want Missy zou natuurlijk haar geheimpje niet kwijt willen, toch?
•••
🙈🙈🙈🙈

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu