2|Making money

3.9K 40 1
                                    

Dit is alweer het tweede deel van mijn verhaal! Yaya! Maar ik zeg wel pas op in dit verhaal kan seks voorkomen XXX

•••
Missy liep met een gebogen hoofd het gebouw binnen en liep de kleedkamers in waar de meisjes al half gekleed waren in hun outfits.
'Hey Missy, hoe was school?' vroeg Jo, een vrouw van dertig met kort zwart haar dat net langs haar kaak hing. Ze had donkere ogen en leek erg arrogant, maar ze was heel vriendelijk tegen Missy. Ze hielp haar vaak genoeg en vond het al erg dat het meisje zo jong al zoveel schulden had en dit als beroep moest nemen.

'Redelijk,' zei Missy zachtjes en trok haar broek uit. Ze kleedde zich om en keek in de spiegel, ze keek recht in haar ogen en een klein glimlachje ontstond op haar gezicht.
Missy was een mooi meisje, ze had lang blond haar, felgroene ogen en altijd een stiekem glimlachje op haar gezicht als ze werkte. Hier was ze anders, hier was ze meer gedurfd en was ze altijd aan het lachen. Ze vermaakte iedereen altijd, en gelukkig hoefde ze nooit meer dan een lap dance te geven, ook al zei haar baas dat het binnenkort zou veranderen.
Missy duwde haar borsten goed in haar topje zodat ze meer decoleté had. Ze had ronde vormen, prachtige heupen en een mooi achterste. Hier leek ze geen achttien, maar ouder. De mannen vonden haar altijd geweldig.

'Missy, je moet op,' riep een van de meiden bij het podium.
Missy deed haar playboy oortjes boven op haar hoofd en liep naar het podium. Ze had een playboy kostuum aan en een staartje op haar kont. Missy liep het podium met een grijns en de mannen floten naar haar, het was altijd wel vol hier. Ze liep naar voren toe naar de paal die er stond en deed haar dansje. Ze maakte veel oogcontact, verleidde de mannen en toen de tien minuten voorbij waren, raapte ze het geld op en liep ze terug backstage waar ze het geld met Jo moest verdelen, aangezien Jo de tweede "in-charge" was.
'Ik geef het je als je klaar bent met werken.'
Missy bedankte haar. De echte baas was Nick, maar hij was er bijna nooit. Hij had andere dingen te doen, zoals dealen...

Missy deed haar werk, bracht drankjes rond, danste met de meisjes voor geld en verdiende wat geld erbij. Maar om twee uur stuurde Jo haar naar huis toe, ze wilde niet dat Missy tot sluitingstijd bleef. Ze wilde dat het meisje zich op school richtte en uitgeslapen was en aangezien ze om zeven uur op moest, zou dat nog wel redelijk lukken.
'Slaap lekker Missy, rijd voorzichtig,' zei Jo en Missy knikte, pakte haar fiets en reed terug naar huis toe om wat te slapen voordat haar alarm haar weer wakker zou maken.

•••
De jongens komen er nu nog niet zoveel in maar later wel!
Word vervolgd...

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat