5|Birthday boy

3.8K 44 0
                                    

Dit stuk is echt heel spannend!! Hihi suc6 xx (met seks!)

Zayn sloot de deur achter zich en trok zijn wenkbrauw op toen hij het achttienjarige meisje zag. Hij nam twee stappen dichterbij met een grijns op zijn gezicht die alleen maar groter werd terwijl hij zich begon te realiseren dat hij het meisje kende.

'Jij komt mij erg bekend voor,' zei hij en nam geen stap dichterbij zodat hij het meisje kon zien blozen. Missy zag er natuurlijk heel erg anders uit. Ze had make-up op, haar blonde haren los en een gewaagd pakje aan. Heel anders dan hoe ze er op school bij liep. Op school droeg ze jurkjes, blousejes en alles om er gewoon netjes uit te zien. Dit was heel anders en ze leek wel een ander persoon. Ze voelde zich hier ook een ander persoon.

Zayn grijnsde groter, hij wist wie ze was. Ze zat in zijn klas, het stille meisje dat bijna onzichtbaar was. Het meisje waarvan iedereen dacht een onschuldig lieverdje te zijn.
'Missy Cazador.' Zayn schudde zijn hoofd en begon te lachen. Hij had haar niet hier verwacht, absolute niet. Zij was in zijn gedachten de laatste persoon op aarde die in een stripclub zou werken, of zelfs komen!

'De baas had mij een ervaren jonge vrouw beloofd.' Even was hij stil terwijl hij haar van top tot teen bekeek.
'Ik moet wel toegeven dat je er heel goed uit ziet.'
Missy was heel erg aan het blozen van wat hij zei maar herstelde zich, zoals een proffesioneel zou doen.
'Je denkt dat ik niet ervaren ben, omdat ik stil ben en bijna niet op val?' vroeg Missy aan hem met een arrogante toon en Zayn trok opnieuw zijn wenkbrauw op. Dit was hij niet van haar gewend. Hij had haar zelden horen spreken, maar dit was een heel ander meisje dan dat bij hem in de klas zat.

'Ik heb het geld nodig en ik weet wel van wanten, ik kan je beloven niet teleur te stellen en het je geld waar te maken,' zei Missy en stond op. Ze was beledigd en hij zou het te weten komen. Zayn bekeek haar lichaam. Ze had mooie rondingen, een zandloper figuur en was een klein beetje kleiner dan hem. Het viel hem nu pas in dat ze ook een mooi lief gezichtje had, ze was eigenlijk heel aantrekkelijk. Hij had haar nog nooit zo bekeken.

'Wacht tot de jongens dit horen, ze zullen dit nooit geloven,' grinnikte hij terwijl hij met een hand door zijn haren ging. Missy schrok eventjes maar liet het niet merken. Ze liep naar hem toe en pakte zijn handen en legde het op haar achterste.
'Als ik jou beloof zo heftig te plezieren, beloof jij mij je mond te houden?' Zayn had al een stijve van de gedachtes. Hij wou haar zo graag, hij was al opgewonden geweest voordat hij hier kwam, maar dit was zo spannend.

'Afgesproken,' zei hij zonder aarzeling.
Missy grijnsde en aaide over zijn stijve die ze door zijn broek heen voelde. Zayn voelde al de fijne kriebels van plezier en keek in haar groene ogen die hem fel en willend aankeken. Missy staarde terug in die van hem. Ze was zo anders nu, alsof ze een heel ander persoon was. Hij vond haar eigenlijk wel leuk zo, zo spannend en uitdagend.
'Mooi zo, ik zal je niet teleurstellen'
Zayn schudde zijn hoofd opnieuw niet gelovend dat het gewoonlijke stille meisje nu voor hem stond in een playboy kostuum.
'Ik kan het niet geloven,' zei hij zachtjes.
'Stil,' zei Missy terug en trok hem naar het bed toe. Zayn liep gewillig mee en ging op het bed zitten. Missy zette het muziek aan en ging voor hem staan waar ze begon met een opwindend lapdance. Ze was niet meer nerveus, ze vond het eigenlijk best spannend en misschien zou zij er ook wel een beetje van genieten, net zoals Zayn er elk moment van zou genieten.
•••
Sexy Zayn!!! Hahah wat vonden jullie ervan? xx

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu