4|Private dancer

3.7K 44 0
                                    

Heey! Als je dit verhaal leuk vind wil je het dan laten weten xx!! 💘

•••
Die avond om twaalf uur ging Missy naar haar werk toe, zodra ze binnen liep riep Nick, haar baas haar bij zich. Maar voordat hij iets kon zeggen, sprak ze hem aan.
'Nick, ik kan niet vanavond werken,' zei ze en keek hem smekend aan en hij trok zijn wenkbrauw op. Hij zag dat er iets was, maar het boeide hem niet, hij wilde gewoon geld verdienen vanavond.
'Wat is er, ben je ongesteld geworden? Stop een tampon erin en werk. Ik heb zelfs een grote klus voor jou,' zei hij en Missy schudde haar hoofd. Ze wilde gewoon verdwijnen, ze wilde geen grote klus, ze wilde naar huis en haar geheim behouden van haar klasgenoten.

'Ga maar eerst wat drankjes rond brengen. Kom schatje, je wilt toch niet je baantje kwijt.' Hij drukte een kus op haar mond, sloeg haar op haar billen en liep weg.
Jo schudde haar hoofd, 'Het is echt een grote klus, je komt zo makkelijker van je schulden af, ik heb hem geprobeerd eruit te praten... Maar hij wil jou voor deze klus.'
Missy slikte, ze had het geld hard nodig en ze had al een idee wat deze klus zou zijn.

Missy ademde diep in en uit. Misschien waren de jongens uit haar klas helemaal niet gekomen. Misschien was er helemaal niets aan de hand en was ze zich druk aan het maken om niks. Ze schudde het van zich af, kleedde zich om en ging drankjes rondbrengen bij de mannen die naar het optreden van de strippers keken. Er waren best veel mensen, alle stoelen waren bezet met mannen van alle leeftijden die aan het drinken, praten en aan het lachen waren. En niet te vergeten aan het genieten waren van de dames om hen heen. Missy keek om zich heen, ze zag de jongens nergens en ze ontspande. Ze had geluk gehad, ze waren niet gekomen.

Terug in de kleedkamers vertelde Jo dat het Missy in één keer 400 euro zou opleveren als ze de klus zou aannemen die Nick voor haar had. Dat geld kon ze goed gebruiken en ze wilde zeker haar baantje niet kwijt hier...
'Ik doe het,' zei Missy zachtjes.
Jo knikte begrijpend, het meisje had geld nodig en ze was oud genoeg om zelf te beslissen. Ze wees naar achteren waar de privé kamers waren, waar de meiden hun extra belangrijke klanten vermaakten. Het kwam bijna niet voor dat ze zo'n grote klus kregen, maar het geld was heel fijn, zeker omdat Nick er 100 euro van kreeg.

'Maak het niet te moeilijk voor jezelf,' zei Jo zachtjes en Missy knikte. Ze was al lang geen maagd meer, sinds ze 16 was, nadat ze seks had gehad met haar vriendje toen. Het was uit gegaan erna en ze had een paar partners gehad, maar nu deed ze het voor geld. Dit was anders. Dit was niet de liefde met iemand bedrijven of een spannend avondje. Dit was gebruikt worden, of tja, eigenlijk gebruikt laten worden voor geld.

Missy liep naar achteren naar een van de privé kamers en wachtte op het bed op haar klant. De kamer had allemaal rode lampjes en een hartvormig bed. Er waren condooms in het nachtkastje dat naast het bed stond en er was een rode vloerbedekking. Missy was nerveus en zat in haar playboy pakje, de deur zou binnen enkele minuten opengaan. En zodra dat gebeurde, wenste ze dat ze hier dood zou neervallen, want daar stond namelijk niemand minder dan haar eerste klant, Zayn Malik.
•••
Wees maar niet bang, als je Zayn niet leuk vind, er komen nog andere in de spotlights!💩

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu