7|Dirty

4.2K 40 0
                                    

Ik heb dit verhaal vorig jaar geschreven! (In notities) maar ik plaats het nu in delen xx!

•••
Missy trok zijn broek uit en Zayn schopte hem verder uit. Ze zat boven op zijn schoot en nu had ze makkelijker toegang tot zijn stijve. Ze aaide erover heen door het ondergoed en hij keek haar bijna smekend aan.
'Pak het gewoon vast,' wou hij smeken, maar hij hield zijn mond aangezien Missy zijn blik al te goed kon lezen. Haar handen plaagden langs zijn buik en omlaag, voorzichtig verdwenen ze zijn boxers in en ze speelde met zijn stijve. Ze was best verbaasd over de lengte, hij was groot, ze had gedacht dat hij een kleine zou hebben aangezien hij altijd zo'n grote mond had. Hier zou ze wel weg mee weten.

Missy trok zijn boxers uit en speelde verder met hem terwijl ze hem direct in de ogen aankeek. Hij vond het gevoel van geen macht hebben niet zo fijn, maar hij kon zich niet tegenhouden en liet het gewoon gebeuren. Missy's lippen speelden langs zijn eikel en hij kon zichzelf niet tegenhouden door opnieuw te kreunen, dit vond Missy wel leuk. Ze had nooit gedacht dat zij de reden zou zijn van zo'n genietende kreun, zeker niet van Zayn. Haar lippen sloten er omheen en ze nam hem in haar mond en ging met haar hoofd omlaag. Zayn kreunde luider terwijl hij zijn shirt nog aanhad en gewoon plat ging liggen. Ze bleef haar hoofd omhoog en omlaag bewegen en hij genoot er iedere seconde van, het voelde zo warm aan, het was best een tijd geweest sinds hij een goede blowjob had gekregen, maar Missy zou het daarbij niet laten.

Missy klom boven op zijn schoot, trok zijn shirt uit en duwde hem weer neer. Ze pakte een condoom, haalde hem eruit en deed hem over zijn stijve heen, die al klaar stond. Maar voordat Missy boven op hem kon klimmen, nam Zayn de leiding. Hij trok haar onder zich en spreidde haar benen.
'Niet schreeuwen,' grijnsde hij en stootte bij haar naar binnen. Missy kreunde hard, ze had al een tijd geen seks meer gehad en het fijne gevoel schoot door haar heen terwijl hij in en uit haar stootte.
'Ik wil dat jij eerst klaarkomt,' zei hij tegen haar, Missy was verbaasd dat hij zo was en knikte. Zayn trok een van haar benen over zijn schouder en stootte nog dieper bij Missy naar binnen, ze begon zwaarder te ademen en Zayn genoot van de geluiden die zij maakte. Hij begon haar steeds harder en harder te stoten totdat ze zijn bovenarmen vastpakte, met het ritme mee bewoog en steeds sneller ging totdat ze kreunend klaarkwam. Zayn hield het niet meer hierna, hij voelde hoe ze warmer werd vanbinnen en kwam klaar. Hij zuchtte opgelucht en nagenietend, eventjes niet bewegend, hij was te gevoelig.

Voorzichtig trok hij uit haar en gooide het condoom aan de kant nadat hij een knoopje erin had gemaakt. Hij ging naast Missy liggen en keek haar aan, toen schudde hij zijn hoofd en lachtte zachtjes.
'Dat was ongelofelijk,' zei hij zachtjes. Missy grinnikte trots, dat was wat ze had willen horen. Maar het volgende wat hij zei, wou ze niet horen...
'Als je wilt dat niemand achter je geheimpje komt, wil ik dat je de volgende dingen voor mij gaat doen...,' fluisterde hij in haar oor. Missy's hoop verdween, ze was gedoemd om Zayns slavinnetje te zijn.
•••
Wat zouden zijn voorwaarden zijn? Word vervolgd....

Sexlessons for 1D (dutch) ❤️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu