Capitolul 24

1.6K 90 19
                                    


-Caroline, prinde! A spus Justin si mi-a aruncat cheia masinii. Am prins-o si am fugit repede in garaj sa i-o duc lui Niall. Deja ma saturasem de treburile de pe pista dar nu puteam sa-i spun asta lui Klaus.
Toata ziua era ca o cursa pentru mine, du-te la scoala vino la pista, fa-ti treaba, nu uita sa treci si oe la Anne iar cand ajungeam tarziu acasa nu mai aveam chef de teme si de obicei cadeam lata imi pat.
Dar trebuia sa ma concentrez deoarece azi era o zi importanta pentru Klaus si pentru noi toti. Se oraganiza o cursa, care era doar un fel de acoperire pentru ca baietii sa reuseasca sa ia toate informatiile necesare despre cazul lui Harry. Louis, Matt si Alex. Eu trebuia doar sa raman pe pista cu Niall si sa provocam "accidental" o bataie sau ceva de genul.
M-a trezit de pe ganduri claxonul uneil masini deoarece ii stateam in drum. Baietii plecasera ramasesem doar eu cu Niall iar atunci cand incepea nebunia trebuia sa fiu si eu luata de politie,abia reusisem sa-l conving pe Klaus ca sunt in stare sa fac asta si trebuie sa-i dovedesc.
Cursa se terminase si castigase Marco, un prieten de-al lui Niall care insa era in tabara opusa, nu era in echipa noastra.
-Hei idiotule!Crezi ca nu am vazut ca mi-ai taiat calea?Ai trisat!A tipat Niall tulburandu-i pe toti.
Marco a reactionat acid si nervos asa cum ne intelesesem si astfel intr-o fractiune de secunda cearta a devenit o bataie.
M-am indepartat cat am putut dar nu era asa usor cum imi imaginam, toti erau nervosi multi asemanandu-se cu niste monstrii turbati si am inceput sa tremur, nu stiam pe unde sa o apuc. In neatentia mea m-a lovit de o matahala, era un barbat inalt, de culoare si avea un ochii lovit si pumnii plini de sange. Parea turbat si s-a repezit spre mine sa m-a loveasca in fata. Am incremenit si am inchis ochii instinctiv asteptand lovitura ce nu a mai venit. Am deschis ochii speriata si l-am vazut pe mascat, pe barbatul cu masca care ii prinsase mana atacatorului meu inainte sa ma loveasca. Si-a intors capul spre mine, ochii lui fixandu-ma pentru cateva secunde, dupa care l-a lovit furtunos pe cel care anterior voia sa ma raneasca. Era din ce in ce mai editat si am auzit sirenele politiei zambind pentru ca stiam ca asta era planul dar am incremenit cand mi-am dat seama ca eu nu mai trebuia sa fiu aici asa ca m-am uitat speriata in jur.
Tipul mascat m-a prins brutal de mana tragandu-ma prin multimea agitata care nu se sinchisea sa opreasca bataia nici la auzul politiei. Eram atat de bulversata incat nici nu realizam ce se intampla dar tipul m-a tras in masina lui inchizand usa dupa el si abia atunci am realizat ce se intampla.
-Ce dracu faci? Am urlat cand acesta a accelerat masina iesind de pe pista.
-Iti salvez curul!A murmurat el iesind repede.
-Nu am urlat incercand sa deschid portiera dar era inchisa.
Eu eram parte din plan, trebuia sa fiu luata de politie.
-Intoarce imediat, trebuie sa ma ia politia!Am strigat nervoasa.
-Ce dracu e gresit cu tine? Incerc sa te salvez, nici nu stiu de ce dar o fac!A urlat el agitandu-se si dand imediat in frane.
-Uite ce e!Am spus nervoasa punand mana pe portiera. Nu ma intereseaza ce incerci sa faci si nu ma intereseaza daca iti e mila de mine pentru momentele in care am tipat ca o disperata ca esti fratele meu mort!In momentul asta nu ma intereseaza nici daca tu chiar ai fi!Tot ce ma intereseaza acum e sa-l ajut pe Harry si sa ma prinda politia!
Am spus si am iesit din masina. Stiu ca ceea ce spusesem sunase foarte aiurea dar nu ma interesa tot ce am facut a fost sa alerg spre pista.
Cand am ajuns eram extenuata dar din fericire politia era inca acolo. Spiritele se linistisera dar din fericire dubele cu cei arestati inca nu plecasera. L-am observat pe Klaus vorbind cu un politist langa una dintre masini.
-Klaus!Am strigat alergand spre el si a fost socat sa ma vada. Credea probabil ca eram deja arestata. Asa ar fi trebuit sa fiu, asa era planul. Dar voi reusi sa-l duc la capat.
-Klaus! Am spus din nou luandu-l in brate. A fost socat dar m-a luat si el, l-am putut observa pe politist cum se uita ciudat la noi asa ca am intrat in actiune. Am prins arma lui Klaus de la spate unde stiu ca o avea mereu si m-am indepartat indreptand-o spre politist.
-Ce dracu faci? A strigat Klaus.
-M-am saturat de tine!Am strigat eu facandu-i incet cu ochiul sa intre in joc.
-Esti nebuna? Ti-am spus ca o sa o rezolvam noi!Nu trebuie sa faci asta! A spus el. Mi-a luat putin sa ma gandrsc la ce sa inventez mai departe dar nu a fost nevoie deoarece politistul a dus incet mana spre arma lui si am indreptat-o si eu din nou spre el.
-Sa nu indraznesti!Am urlat. Mana imi tremura pe arma si nu eram sigura ca o tineam bine dar nu imi pasa. Vocea imi tremura si ea dar incercam sa par cat mai dura si serioasa.
-Uite pustoaico, daca lasi arma aia jos o sa uitam incidentul si o sa iti recomand un psiholog, nu te preface in ceea ce nu esti!A spus politistul banuind probabil ceva.
Acum trebuie sa inlatur orice banuiala asa ca am idreptat pistolul spre Klaus si fara sa stau pe ganduri am tras in spre piciorul lui. Nu s-a auzit bine ecoul impuscaturii sau injuratura lui Klaus ca am fost imabilizata de la spate de altcineva.
-Sunt bine!A strigat Klaus nervos incercand sa se stina pe picioare. Din fericire chiar il nimerisem doar in picior si nu altundeva.
-Asa meritai bastard imputit!Am strigat in timp ce politistii m-au aruncat in dubita langa ceilalti pe care ii saltasera.
-Bine jucat Caroline!Strigat el inainte ca dubita sa plece.
M-am uitat in jur si l-am vazut pe Niall care m-a ajutat sa ma ridic.
-Nu cred ca tu chiar ai facut asta! A ras el.
-M-am autosurprins!Am recunoscut.
***
Ma jucam cu mainile nervoasa in celula mea, eram la sectia orasului si eram inchisa intr-o celula de 2 pe 2 pazita doar de un natarau. M-am uitat la ceas si mi-am dat seama ca era timpul sa actionez.
...

ATENTIE
Sper sa cititi si partea asta. Deci stiu ca nu este deloc reusit si probabil si plin de greseli dar momentand nu am timp nici sa-l corectez si nici sa-l scriu pe urmatorul.
Vreau sa stiu ce credeti despre modul in care evolueaza acctiune si daca merita sa continui povestea deoarece nu sunt sigura daca o sa o continui sau nu si repet vreu pareri.

Destiny (Harry Styles fan fiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum