Chapter 6

201 14 2
                                    

-Той какво?!

-Тихо ще те чуят чак горе.

-Ама как тихо момиче това е страхотно,я чакай малко защо аз съм по радостна от теб вие ходите сега трябва да си на 7то небе.

-Кой е казал,че ходим?Той просто ме целуна.

-Ох Сара целувка по устата и то с език според теб това просто приятели ли значи?

-Ами ох нищо не знам минали са само няколко часа а и той нищо не ми каза.Звънеца на вратата прекъсна разговора ни.Станах и отидох до вратата.

-Кал какво правиш тук?

-Няма да познаеш.

-Ела влез ще ми разкажеш.

-Не имам работа дойдох да ти се похваля на бързо.

-Добре давай!

-Значи преди час с момчетата свирихме в нас и някакъв приятел на баща ми беше дошъл оказа се че той имал верига барове хареса ни и иска да свирим неделя,вторник и четвъртък по 1 час от 21:00 до 22:00.

-О Калъм това е чудесно.Гушнах го супер силно наистина много се радвам за тях толкова бяха щастливи докато свиреха.

-Вие с Ван ще дойдете довечера нали?

-Как бихме пропуснали.

-Супер ще се видим там до после.Гушнах го още път и после се върнах при Ван разказах и какво е станало тя беше супер радостна и също така каза че някоя фенка само да приближи Майк ще я разкъса...да това е тя когато се влюби.

-Хайде трябва разкрасяване.

-Да някои от дрехите ти са тук но...

-Сара мила остави ме мен аз говорех за теб защото ти трудно избираш дрехите.

-Ааа стига пак ли ще ме тормозиш поне без фон...

-Штт ставай имаме само 4 часа.Само 4 това е много ноо както и да е.Ван стоя половин час пред гардероба ми да търси подходящите дрехи.Накрая ме накара да облека черен клин скъсан по коленете черен потник с лъскаво по деколтето и кецки на платформа,с две думи ЧЕРНО.Облякох се на бързо,но тя не ми позволи да се погледна докато не съм готова на 100% Гримът ми включваше фон дю тен,леко тъмни сенки спирала очна линия и червено червило.Имах чуството че е много но нямаше как да се погледна.Дългата ми коса реши леко да накъдри ии ох най накрая бях готова.

-Е мис Евънс може да видите крайния резултат.Застанах пред огледалото и божее аз харесах се дрехите грима косата всичко беше лол не го очаквах.

-О Ван...

-Знам знам аз съм уникална е отворена съм за благодарности.Прегърнах я кого залъгвам направо и скочих.

-Обичам те обичам те!!

-Хаха и аз теб сега слез от мен преди да си си развалила грима.Останалите час половина бяха за Ван,тя беше с бяла рокля тип балерина с красиво вързано коса лек грим и уникални високи обувки.Бяхме черно и бяло вечната класика,останаха 20мин и решихме да тръгваме взехме си якетата и се качихме в колата и.Нямаше много трафик което беше необичайно за неделна вечер в Чикаго.Имаше още 5мин бяхме тъкмо на време,имаше доста хора леле момчетата трябва наистина да се радват,докато се оглеждах чух гласа на Люк.

-Здравейте всички ние сме 5 Seconds Of Summer и тази вечер ще свирим в бара за първи път дано ви хареса.започнах с What i like about you да обожавах тази песен всички изглеждаха весели даже вече имаше и пищящи момичета а ние с Ван се хилехме.Изсвириха още доста песни и взривиха тотално публиката след това пожелаха лека нощ на всички и слезнаха.Хора няма да ви лъжа тези 4ри идиотчета бяха просто уникални и вече си имаха и фенове.

-Хей момичета давайте мнение.

-УНИКАЛНИ! ето ви мнение.Каза Ван и се метна на Майк.

-Наистина направо ги разбихте.

-Благодарим наистина това значи много за нас.Каза Аш и се ухили до уши.След това седнахме на бара всеки си говореше за нещо забелязах,че Люк ме поглеждаше от време на време и аз му отвръщах със същото.По едно време дойде и седна до мен,малко се притесних не знам защо.

-Е хареса ли ти?

-Много ясно бяхте уникални.

....

Стояхме известно време в мълчание чуваше се само музика и гласовете на другите хора беше доста неловко мразя да става така.

-Ам Сара извинявай че днес не ти звъннах просто...

-Не няма нищо.

-Знам че трябваше да поговорим за това утре след като свършиш смяна ще те взема защото тук не е подходящо ако искаш де.

-Не тоест да няма проблем.Ох Сара.

-Ами добре.След това стояхме още малко но аз реших да си тръгвам пожелах лека нощ на всички извиках си такси и зачаках на вън.

ХЕЙО хора ето я новата глава извинете че се забавих пътувах а и нямах много муза дано да ви хареса извинявам се ако е станала скучна но ако ви хареса гласувайте и слагайте коментари за мнение обичкам виии ^.^ :*** <3333







Don't leave me aloneWo Geschichten leben. Entdecke jetzt