Chapter 8

244 11 0
                                    

-Ако искаш остани.

-Мерси Люк но ще се прибера а и ти трябва да репетираш за утре.Той кимна и започна да се приближава към мен аммм сега добре май целувка аз се надигнах нали знаете все пак Люк е гигант.Той сля устните ни,беше по кратко от преди но все така нежно и ах прекрасно.

-Чао.Казах срамежливо а Люк се разхили явно на червенето ми лице и аз побързах да тръгна.

......

-Люк!

-Знам скъпа.И продължи да целува врата ми боже не бях усещала такова удоволствие,лек стон излезе от устата ми усетих как той се усмихва и влезе още по силно усещах удоволствието.

-Сара оби....

......

Фък скапана аларма и всичко ахх защо никога не прекъсва гадните ми сънища боже до сега не бях сънувала подобно нещо супер да получиш оргазъм докато спиш добре Сара браво.Станах обичайните процедури с банята облякох се сложих лек грим и излезнах.

-Липсваше миии.

-Ван мина само ден.

-О значи аз не ти липсвах така ли?

-Млъквай пиле такова.И я гушнах с всички сили.

-Е е нещо ново с Люкиии?

-Амиии..

-Сараааа.....веднага казвай всичко до най малката подробност малеее Дав направо ще лудне като разбере.

-Ъъ както и да е...ами нищо особено просто ме целуна и каза че е влюбен в мен ии дъа.

-О боже мой Евънс официално ли е нима вече сте Лара?

-Лара?

-О да шипвам ви от доста време еее казвай заедно ли сте?!

-Амм да

-Да да да да най накрая даа!!Направо го изпищя и ми се метна,добре знаех че ще се зарадва ама чак пък толкова.

-Добре Ван хайде имаме работа.

-И после концерт...и да пак ще те наконтя.

......

Ван спря колата и влезнахме в клуба,естествено беше пълен и имаше хора с лол постери добре новината за момчетата бързо се е разнесла.След около 5мин. момчетата излезнаха и колкото и да бяха добри толкова силна музика не ми влияе добре.

-Хейй забавлявай се.

-Забавлявам се Ван.Да с главоболие но както и да е.Момчетата дойдоха при нас след около 1 час.

-Изглеждаш невероятно.Добре трябва да спра да се изчервявам когато Люк направи нещо мило,а до колкото облеклото ми бях с черна пола до над коляното с висока талия и бяла риза,този път бях с права коса и малко по лек грим.

-Ами мерси.

-Хай хора отиваме малко на диско идвате ли?

-Не мерси Аш толкова ми стига за днес.

-Ти си знаеш Люк.Погледнаха към мен аз им направих знак да тръгват и сега не знам.

-Искаш ли да отидем в нас така де за да се махнем от силната музика и дима?

-О ам да добре.

.....

Возехме се в мълчание но някак си беше приятно харесваше ми дори само да усещам присъствието му.Стигнахме и аз се качих горе преди него.

-Е какво ще правим?

-Ти кажи ти си домакин.

-Не ти.

-Люк честно ли? След това и двамата се разсмяхме,той дойде до мен и вече нямаше и помен от ухиленото му изражение сега ме гледаше с дълбоките си сини очи.

-Целуни ме! Боже това на глас ли го казах.Няма и миг след това което изръсих и той ме долепи до стената и започна да ме целува страстно нямах нищо против,той не спираше а аз усещах как възбудата обзема тялото ми усещах и неговата гордост което знаете възбуди ме допълнително.Махнах блузата му за да се открие това уникално тяло,някак си се добрахме до леглото и той легна върху мен,след около още 5 минути целуване и стонове от моя страна всички дрехи бяха на пода.

-Люк аз съм девствена.

-Ще бъда внимателен. След това ме целуна още един път и зарови глава в рамото ми.Започна съвсем леко едва усещах болката,след всеки един път тласъкът му ставаше по силен но не прекалено.Удоволствието беше по голямо от болката,усетих още по голямо напрежение.

-Люк ще свърша.

-Направи го. Определено по силни звуци излизаха от устата ми едва се сдържах,след това го усетих и след малко време усещах само емоциите от силния оргазъм.След около минута свърши и Люк,легна по гръб а аз на гърдите му усещах как ритъма на сърцето му постепенно се успокоява.

-Беше уникален.

-Това е защото съм с теб.Целуна леко устните ми и така неусетно съм заспала.

Хей ето нова глава изобщо не знам как я написах нямам настроение за нищо защото ако някой не знае Люк........има си гадже и даа рев всъщност не е много сигурно че са заедно е дано ви хареса въпреки че нямах муза :))))





Don't leave me aloneNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ