Chapter 3

255 13 3
                                    

Времето мина не усетно защото имахме доста робата и чак се учудих като видях че е станало 16:50.

-Сара хайде имаме 10 минути трябва да се оправяме

-Оправяме ли за кое?

-Как за кое момчетата ще ни вземат след малко.

-Е и ще сме в къщата на някой от тях не на ревю.

-Да но са момчета,а ти днес дори и спирала не си сложила.

-Ами бързах какво да направя.И естествено Ван ме замъкна в съблекалнята колкото и да протестирах.Сложи ми очна линия бял молив от долу,спирала и леко розов гланц не и дадох за фондьо тен защото не смятах че имам нужда а и слагам когато има повод.Така след около 10мин излезнахме момчетата вече ни чакаха пред един черен мини ван къдрокосото момче Ащън май беше слезна от шофьорското място и тръгна към нас.

-Здравейте Сара Ванеса идвате ли? Ние кимнахме и се запътихме към вана.Аз седнах ех до Люк,Ван до Майкъл а Калъм беше от пред до Ащън.

-Е в коя къща отиваме по точно.Наруших тишината.

-В моята както винаги.Каза засмяно Люк.

-Хей Хей как така както винаги миналия месец бяхме в нас.

-Ох Майк един път се е случило.

-Били сме и в моята.Разпротиви се Калъм.

-Добре добре били сме навсякъде но сега сме в нас.Съгласи се Люк.Стана ми смешно не знам защо просто имах чувството че с тези момчета ще се сприятелим бързо щури са което ми харесва особено Майк по рано днес беше с черна коса и лилави кичури а сега е рус...та както казах щур.Мина малко време и видях че Аш паркира вана до една къща всъщност къща е меко казано беше доста голяма.Влезнахме вътре и беше лол красиво голямо уютно да родителите на Люк разбираха от обзавеждане.Гласът му ме извади от мислите ми.

-Сара хайде.

-Ъм къде?

-Оп извинявай вие идвате за първи път долу имам нещо като втора стая винаги като съм с приятели или искам да съм сам слизам там.

-Тогава хайде! Каза както винаги развълнувано Ван и тръгна надолу.Слезнахме в една стая хареса ми,стените бяха бледо жълти имаше окачен таван и лампички наподобяващи коледни по стената.Имаше различни плакати Green Day,Nirvana и 4 закачени блузи на които пишеше 5SOS не знам какво значи.

Don't leave me aloneWhere stories live. Discover now