EL/10.BÖLÜM

1K 81 14
                                    

KATİL 10.BÖLÜM

İkimizin de acısı ortaktı. O sevgilisini, ben ise kardeşim dediğim insanı kaybetmiştim.

"O..." devamını getirmeden kucağımda uyuyakalmıştı. Çağan'ı kaldırmak yerine ikimizin de açık havada uyuması gerektiğini düşünüp gözlerimi kapattım.

Melis Balcı

İskeleye oturup başımı yıldızlara çevirdim, şuan da yanımda olması gereken kişi sevgilimdi. Ama öyle biri yoktu. Beraber yıldızların kaydığı zaman dilek dilememiz gerekiyordu. Hayallerimin aksini yaşardım hep.

Birinin yanıma oturduğunu fark edince yana kayıp o kişiden uzaklaştım.

"Burası çok güzel bir yermiş." Poyraz'ın soğuk ama kalbimi ısıtan sesini duyunca kalbim hiç olmadığı kadar atmaya başladı. İtiraf ediyorum ki; onu ilk gördüğüm günden beri seviyordum.

"Aynen, huzur veriyor insana." Poyraz beni göğsüne çekip kulağıma "Burası yanımda sen olunca bana huzur veriyor." Diyerek fısıldadı.

O an itiraz edip göğsünden kalkmak yerine gözlerimi kapayıp parfümünü içime çektim.

Ayla Demirel

Basketbol topunu sektirerek potaya attım. Her zaman ki gibi girmemişti. En sinir olduğum şey dışında dönmüş ama potaya girmemesiydi.

"Beceriksiz Yusuf." Can'ın alaycı sesini duyunca oradan uzaklaşmak istedim. Öyle de yaptım. Çadırımın olduğu yere çok uzaktı pota, Antalya'nın merkezinde değildik ama oraya çok yakın bir ormandaydık. Bende merkezine gidip basketbol oynamayı tercih etmiştim. Böylelikle kafamda dönen Can'ları atmış olurum diye düşünmüştüm. Fakat bahtsız şansım Can'ı ayağıma kadar getirmiş onunla konuş diye bağırıyordu. İçimde ki sese ihanet edip konuşmayacaktım onunla, konuşsam ne diyebilirdim ki?

''Ben erkek kılığına girmiş bir kızım, seni görünce mavi gözlerine hayran oldum. Sonra da bir bakmışım ki sana abayı yakmışım?" mı demeliyim? Bence ağzımın fermuarını çekip ormanlık alana doğru hızlıca yürümeliyim.

"Ben kurt değilim. Kaçma benden!" senden kaçmak istemiyorum ama yanına gelince ağzımdan başka kelimeler çıkar diye korkuyorum.

"Senden kaçmıyorum, çadırıma ilerliyorum."  Arkamdan dediği cümleleri duymamış gibi yaptım. Ormanlık alana gelip çamurlu yollardan atlayarak çadırıma vardım. Mavi gözlü fırtınanın bana esmesi dileğiyle gözlerimi kapadım...

KATİL (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin