BÖLÜM- 9

1.7K 107 22
                                    

''Seni yakında almaya geleceğim.Eylül'üm sonunda babana kavuşacaksın.Seni hep korudum.Bu adam ve o kadın sana kötü baktı değil mi ? Özür dilerim onlara bunu biraz geç ödettim.Kahramanın seni kurtarmaya geliyor.''

Hemen CDyi kasadan çıkartıp parçalara ayırdım ve çöpe attım yatağın üstüne oturup ne yapacağımı düşünüyordum.Kafayı yemek üzereydim elime bir kalem alıp şah damarımın hizasına getirdim tam kendime saplayacakken intikam hissi bedenimi kaplamıştı.Yağızın,diğer arkadaşlarımın,babamın intikamını almalıydım.Onunla konuşup onu tanımalıydım ki zayıf noktasından vurabilmeliydim.

''Kahraman'ım ordamısın ? '' Bu lafı söylediğime inanamıyordum midemde kusma hissi oluşmuştu ama bunu yapmalıydım.

''Eylül ? Vay benimle konuşacağın günleri hep beklemiştim.''
''Nerdesin ? Sesin nerden geliyor seni görmek istiyorum.''
''Bunu söyleyemem canım kızım yakında görüceksin hasret gidereceğiz.''
''En çok değer verdiğin şey ne ? Seni tanımak istiyorum.''
''En çok değer verdiğim şey sensin belli olmuyor mu ? '' Tabiki belli olmuyor seni psikopat ! Hayatımın içine sıçtın !

''Ha tabi anlıyorum.'' Sonra sesi kesilmişti.Bende birdaha seslenmemiştim.En değerlisi bendim yada yalan söylüyordu buna inanmamı beklememeli.Bence benim yerime onu kapatmalılardı hastaneye.Artık sona yaklaşıyordum,ona yaklaşıyordum.Aklımdan intikam planları yapmaya başlamıştım bile her şeyi sona erdirecektim ona en büyük acıyı tattıracaktım.Bu akşam onu eve çağıracaktım gelecekti,gelmeliydi.Mutfağa inip bir bardak soğuk su içip kendime gelmeye çalıştım masanın üstünde babamın sigarası görünüyordu gidip bir dal çıkartıp çakmakla yaktım içime çeker çekmez öksürmeye başlamıştım ama devam ettim gözlerimden yaşlar aka aka sigarayı içmeye devam ettim.Babam gibi kokuyordu sigara.Babam sanki yanımdaymış gibi bir his kaplamıştı vücudumu dolaptan bir bira alıp içmeye başladım.Bu iki kokunun karışımı babamı hatırlatıyordu.Şuan babamı karşımda görüyordum gülümsüyordu.Ağlamaya başlamıştım bile.

''Ağlama Eylül'üm.''
''Baba seni özlüyorum.''

''Bende seni özlüyorum Cennette görüşürüz kızım.Hoşçakal.''
''Babaa ! Baba gitme sana ihtiyacım var.Baba seni seviyorum.'' Kapının çalmasıyla sıçramıştım kapıda sanki alacaklı vardı bu nasıl bir kapı çalmaktır ? Gözlerimi silip üstümü düzeltip kapıyı açmaya gittim.Kapıyı açtığımda karşımda bir adam duruyordu.

''Buyrun kime baktınız ?''
''Kızım ben geldim.'' Gözlerim faltaşı gibi açılmıştı.O adam karşımdaydı katilim karşımda durup bana gülümsüyordu bana doğru bir adım atınca geri geri yürümeye başladım kapıyı kapatıp yanıma geldi yüzüme dokunmak istediğinde kendimi geri çekmiştim.

''Neden kaçıyorsun ? Baban geldi.''
''Babam geldi.'' 

Evet babamın katili geldi ve şimdi öldürme sırası bana geçti.Kahraman artık benim.Ve sen karşımdaki kişi Eylül'ün kurbanı olacaksın.

Odamdaki KatilUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum