BÖLÜM-1

4.3K 196 89
                                    

''Anne gerçekten odamda biri var birde sen baksana ben korkudan giremiyorum. ''

''Bu kaçıncı Eylül ha bu kaçıncı ? Kimse yok diyorum bırak şu kuruntularını artık.''

Annemin eteğine tutuşup onla beraber yürüdüm.Annem içeri girip ışığı yaktı her yere bakıp bir yandanda ofluyordu sanki ben bilerek yapıyordum.

''Bak işte yok gördün mü ? Sanırım yine psikoloğa gitmek zorunda kalacağız üzgünüm ama buna çözüm bulmalıyız.Seni seviyorum biliyorsun her şey senin iyiliğin için iyi geceler hayatım .'' Anlıma kocaman bir öpücük konudurup yanımdan ayrıldı yine odamda tek başımaydım hemen ışığı açıp yatağa girdim.Gerçekten deli olamam değil mi ? Hem şizofren falan olsam görmemde lazımdı ama görüntü yok ses var bana seslendiğine yemin edebilirim.2 senedir sesler duyuyorum ne zaman,nasıl,neden  başladı bilmiyorum ama ne zaman tek başıma kalsam bana sorular soruyor. 

Yemek yedin mi ? Ailen sana zarar veriyor mu ? Sana kötü davranan biri var mı ? Öldürme mi ister misin ? Gibi sorular soruyor hiçbir zaman cevap vermedim verirsem geri yanıtlamasından korkuyorum.Psikologlara gittim hemde defalarca ama yok kimse çözüm bulamadı hani bazen diyorum iç sesim mi benle konuşmaya başlıyor diye olur mu olur hiçte normal bir kız değilim zaten.Düşüncelere dalmışken bir tıkırtıyla dikkat kesildim.

''Eylül beni duyuyorsun biliyorum cevaplamasanda olur.Senin odana gelip seni aşağılayan arkadaşını gördüm sen evde ağlamaktan zar zor nefes alırken o rahatça nefes alıp veriyordu onun öyle nefes alışını kıskandım.Hahahah ama artık nefes alamıyor,alamayacaktı çünkü boğazını sıktım bir süre sonra sustu zaten artık nefes alamaz şimdi sen istediğin gibi nefes alabilirsin.Mutlu oldun değil mi ? Kimse sana zorbalık yapamayacak artık.''

Tüm hücrelerim adete donmuştu kıpırdayamıyordum ne çığlık atabiliyordum nede başka bir şey yapabiliyordum.Bağırırsam bu gece beni tımarhaneye yatırırlardı ne olursa  olsun bunu kendim halletmeliydim.Cesaretimi toplayıp fısıldayarak konuşmaya başladım.

''S-ssende kimsin ? Arkadaşıma naptın ? ''

''Yaa ! Eylül beni nasıl hatırlamazsın bana yardıma ihtiyacın olduğunu söylemiştin herneyse bunun önemi yok.O senin arkadaşın değildi artık olamazda mutlu mutlu uyu şimdi .''

''Git aklımdan git lanet olsun çık git odamdan 2 senedir acı çekiyorum git artık git !! ''

''Ama  gidemem ki, ben sana bağlıyım Eylül sende bana bağlısın. ''


Odamdaki KatilWhere stories live. Discover now