Bölüm 30

14.1K 854 45
                                    

Düğünden kalan elbise ve topuklu ayakkabılarımla bana bakan gözleri umursamadan otelin lobisinde ilerlemeye başladım. Resepsiyon da bana Şaşkın Şaşkın bakan Damlaya sahte bir gülümseme ile selam verdim.

"Niye geldin buraya?"

Gülümsemem tüm Yüzümü kaplayınca bir kahkahaya dönüştü.

"Seni özledim."

Bana bir köpek misali dişlerini gösterip devam etti.

"Beni özlediysen bu kılıkla gelmemelisin."

"Ne varmış halimde."

Eteğimi tutup bir baktım. Gayet hoştum. Tekrar gülümseyip ona baktığımda bu sefer resepsiyon bölümünden çıkıp tam Önümde dikildi.

"Ne işin var burada? Nişanlın nerde?"

O Sırada bir anlık olsa da Demireli aklımdan çıkardığımı farkedince kaskatı kesilmiştim. Ona kötü bir bakış atıp asansöre yöneldim. Derdim onunla değildi.

Parmağım butona gidince basmadan biraz bekledim. Fakat bu Yüzsüzlüğü yapıp sonucuna katlanmam gerektiğini farkettim. Ve sıkıca bastırdım. 1..2..3.....12..

Nefesimi tutup asansörden çıktım. Daha sonra kapının üstünde 'king room' yazan odaya gelince kapıyı hafifçe tıklattım. Bir süre sonra kapıda bana şaşkınca bakan Aynur teyzenin yüzüne saf saf baktım.

"Miray! Hoşgeldin kızım."

İçeri davet beklerken bir yandanda başımı hafifçe Öne eğerek selam verdim.

"Içeri gel."

Davetiyle birlikte odaya bir adım attım. Gayet düzenli ve lüx bir odası vardı. Denize bakan camın önünde bir sandalye ve sehpa vardı. Sehpanın üzerinde bir sayfa açık kalacak şekilde ters konmuş bir kitap vardı.

Kitapın üzerinde 'aklından bir Sayı tut' yazınca aklıma Hazal geldi. Onun ilk Okuduğu kitaptı ve inat edip beş haftada bitirmişti. Gerçekten büyük bir Direniş göstermişti.

"Aynur teyze nasılsın?"

"Iyiyim kuzum sen nasılsın? Buraya gelme sebebin kötü bir durum değildir umarım."

Başımı Öne eğip kendimi kaybetmemek için uyardıktan sonra başımı kaldırıp gözlerinin içine baktım.

"Benim gelebileceğin tek kişi sizdiniz? Bana yardım edin lütfen?"

Yardım isteğimi sorduktan sonra bana telaşlı bakışlarla bakınca herşeyi anlatmaya başladım. Demirel'i onun neler yaptığını kuzgunu ve onun pisliklerini.

Beni büyük bir ilgi ile dinlerken belki doğru birşey yapmıştım. Bu otelin sahibi ise bir Sürü parası vardır bana yardım ederse onu geri ödemesini yapmak için elimden geleni yapacağımı da söyledikten sonra ondan cevap bekledim.

"Hayır dersen Aynur teyze kesinlikle anlarım."

"Peki sana ne konuda yardımcı olmamı istiyorsun sadece para konusunda mı?"

Başımı hayır anlamında salladıktan sonra dudağımı ısırdım.

"Elinizde kaç tane koruma varsa..."

Fazla Yüzsüz cümlelerimi gururum Yarıda kesmişti. Bu durum fazla sıkıcı olmaya başlamıştı ama Demirel için gururumu ayaklar altına alırım hiç birşey olmaz.

"Korumalarınızı da verin lütfen. Size Yaşamları için garanti veremem ama yardım isteyeceğim tek kişi sizdiniz. Sizinle Konuştuğum o yarım saat bile bana güven verdiniz lütfen beni yüzüstü bırakmayın."

Yüzümü süzdükten sonra ayağa Kalkıp telefonunu aldı. Bir tuşa basıp kulağına yaklaştırınca bende oturduğum koltuktan ayağa Kalktım. Daha sonra Aynur teyze kapıyı açıp bana baktı. Evet sanırım güvenlikçileri arayıp beni kapı dışarı edecekti. Yada polisi arayacaktı , Yada tımarhane...

Yanına gidip dolmuş gözlerimle ona baktım.

"Sen beni lobi de bekle geliyorum."

Başımı sallayıp odadan çıktım. Asansöre binmek yerine topuklu ayakkabılarımı elime Alıp hızla merdivenlerden indim. Bu Sırada yukarıda tuttuğum birkaç damla yaşı serbest bıraktım. Sonunda zemin kata gelince lobide köşedeki bir koltukta kendimi serbest bıraktım.

Demirel şuan ne yapıyorsun? Beni düşünüyor musun ? Ben seni aklımdan çıkramıyorum. Bana tatlı belam demiştin ya Haklısın. Beni kendine aşık ederek Başına büyük bir bela aldın. Peşini asla bırakmayacağım.

"Miray, bizi bekliyorlar!"

Ayağa Kalkıp Aynur teyzenin parlayan Gözlerine baktım.

"Kim bekliyor."

Soruma içimi ısıtan cinsten bir gülümsemeyle Karşılık verince bende kocaman gülümsedim.

ARKADAŞLAR ÇOK KISA BIR BÖLÜM OLDU BILIYORUM AMA YARIN GELECEK BÖLÜM SEZON FINALI VE DEMIRELIN AĞZINDAN OLACAK NORMALDE TEK BÖLÜM YAPIP BITIRMEYI DÜŞÜNÜYORDUM. Ama Demirel'in AĞZINDAN BIR BÖLÜM OLMASI İÇİN ISTEK OLUNCA KIRAMADIM. YARINKI SEZON FINALI UZUN VE GÜZEL BIR BÖLÜM OLACAK.

YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLIYORUM.

3 TATLI BELA(TAMAMLANDI.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin