the best day ever

2.4K 56 40
                                    

LOUIS P.O.V

''OMG Lou ik heb er zo veel zin in'' zei Evie die naast me in de auto zat, ''Ik niet, want ik wil niet dat jij ook weg gaat'' zei ik ''Lou ik ben niet zo als die Harry dude, je bent nog niet van me af'' zei ze en ik lachte, ''Wanneer ga je eigenlijk?'' vroeg ik ''Als ik aangenomen word op die school dan ga ik over twee weken beginnen met mijn eerste lessen, ik krijg dan mijn eigen kamer en zo maar ik moet dan eerst een gesprek hebben gehad'' zei ze ''Okay dan'' zei ik zuchtend en ze sloeg een arm om me heen, ''Je bent en blijft mijn beste vriend Lou'' zei ze en ik lachte.

''OMG OMG OMG we zijn er'' riep Evie ''Lieverd rustig aan'' zei haar vader en ik lachte zodra de auto stil stond stapte e uit, ''Lou kijk'' zei ze en ze wees naar de school, ''Mooi hoor'' zei ik en ze duwde me zachtjes, ''Kom op we gaan'' zei ze en ze trok me mee naar de ingang. ''Evie rustig aan'' zei haar vader en ik lachte, Evie's moeder is toen ze 8 was overleden en ze heeft nu alleen haar vader nog maar. Ze is enigs kind en ze vind het daarom fijn om bij mij thuis te zijn omdat ik een groot gezin heb. We liepen met z'n drieën de school in en we liepen naar de balie.

''Hallo ik ben Evie White en ik had een afspraak'' zei ze blij ''Ja dat klopt ik zal even je begeleider halen'' zei de vrouw achter de balie en ze liep weg. Ik draaide me om zodat ik naar Evie kon kijken en ze lachte naar me, ''Dit is zo cool'' zei ze blij en ik grinnikte. ''Dit is Harry Styles hij gaat je rondleiden vandaag'' zei de vrouw ik schrok en ik draaide me meteen om, ''Harry?'' vroeg ik verbaasd ''Louis'' zei hij op de zelfde manier, ''Dus dit is Harry'' zei Evie en ik knikte zonder mijn ogen van Harry te halen, twee jaar, ik heb hem twee jaar niet gezien of gesproken ''Nou zoen dan, wat boeit het dat het niet bij die bakkerij is, zoen hem'' zei ze en ze duwde me tegen hem aan.

Ik keek naar boven en Harry legde zijn hand op mijn wang, hij leunde naar voren en ik voelde zijn zachte lippen die ik al twee jaar heel erg mis op de mijne. Zijn andere hand kwam ook op mijn wang en ik deed mijn armen om hem heen. Er liep een traan over mijn wang en ik zoende Harry terug. Ik hou van hem, meer dan van wie dan ook, ik wil hem niet kwijt ik hou van hem hij is en blijft de mijne. Ik haalde mijn lippen van die van hem en ik keek hem aan, hij veegde mijn tranen weg.

''Ik hou nog steeds van je Lou'' zei hij en ik drukte mijn lippen weer op die van hem, ''Aww dit is zo schattig'' hoorde ik een meisje zeggen, Harry haalde zijn lippen van de mijne en hij keek me aan inmiddels stonden er heel veel mensen om ons heen, ''Ik hou ook nog steeds van jou Hazza'' zei ik en hij tilde me op, ''Ik laat je niet meer gaan Lou, het was een grote fout om die pauze in te lassen, ik heb altijd nog van je gehouden'' zei hij ''Ik heb ook altijd nog van jou gehouden baby'' zei ik en ik drukte mijn lippen op die van hem.

HARRY P.O.V

''Hazzie?'' vroeg Louis ''Ja Boo?'' vroeg ik ''Serieus nog steeds?'' vroeg hij zuchtend ''Jup en dat gaat nooit meer veranderen'' zei ik en hij zuchtte. ''Anyway Hazzie wil jij mijn vriendje weer zijn?'' vroeg hij ''Niets liever dan dat babe'' zei ik en ik drukte mijn lippen op die van hem. iedereen die er om heen stond klapte en ik zette Louis weer neer. ''Jullie zijn schattig, nou Lou dan kom je zeker nog vaker langs'' zei het meisje dat al de hele tijd bij ons staat, Louis knikte en omhelsde me. ''Zal ik jullie maar rond leiden?'' vroeg ik en het meisje knikte. ''Oh trouwens ik ben Evie White ik ben een vriendin van Louis, ik zit bij hem op school maar ik wil naar deze school'' zei ze.

''Ik ben Harry, en ja deze school is de beste school ever'' zei ik ''Ik haat jullie'' zei Louis en ik gaf hem een kusje, ''Jou school is vast ook heel goed alleen een beetje te ver weg'' zei ik en hij knikte, ik liet Louis los ''Okay aangezien je lerares wil worden gaan we naar het andere deel van de school, ik heb daar geen les gehad maar ik ken het gebouw wel'' zei ik ''Maar je ging toch twee opleidingen doen?'' vroeg Louis ''Dat was het plan maar ik heb toch voor de koks opleiding gekozen omdat ik kok wil worden en geen leraar'' zei ik ''Yes dan hoef je niet meer zo lang naar school'' zei Louis en ik grinnikte ''Nee inderdaad dan hoef ik niet meer zo lang naar school'' zei ik en Louis greep mijn hand vast, ''Show us around baby'' zei hij en ik lachte naar hem.

''Ik denk dat je dit het leukst van allemaal gaat vinden, in dit gebouw ga je wonen als je hier op school komt'' zei ik ''Mag je ook mensen bij je laten logeren?'' vroeg ze meteen ''Uhm ja, alles wat je daar doet is op je eigen verantwoordelijkheid, het is jou huisje alleen deel je hem wel met iemand'' zei ik ''Oh en met wie deel jij het dan?'' vroeg Louis ''Ik deel mijn kamer met een meisje'' zei hij ''Dus het is gemixt?'' vroeg Evie's vader ''de jongens en meisjes slapen allemaal in het zelfde gebouw maar de jongens bij de jongens en de meisjes bij de meisjes, ik ben gay zoals u waarschijnlijk al had gezien maar een vriendin van mij sliep alleen en omdat ik gay ben en omdat ik Louis iets beloofd had wou ik bij haar op de kamer en dat wou zij ook, dus dat hebben we ook gedaan'' zei ik.

''Wie is dat meisje en tot hoe ver heeft ze je naakt gezien?'' vroeg Louis ''Dat meisje is Rachel, ze was net de gene die zei aww dit is zo schattig, ze is echt heel aardig'' zei ik ''Okay en tot hoever heeft ze je naakt gezien?'' vroeg hij ''Ze heeft me niet naakt gezien en ook niet in mijn boxer, wacht maar'' zei ik en ik deed de deur van het gebouw open, ''Een van deze deuren word de deur waar jij iedere dag zal zijn, ik zal jullie mijn kamer laten zien'' zei ik en Louis sprong op mijn rug. ''Show us baby'' zei hij en ik lachte.

''Welkom in mijn huisje'' zei ik toen ik de deur open deed ''Wow dit is echt heel groot'' zei Evie ''Ja, babe mag ik hier blijven wonen?'' vroeg Louis 'Van mij wel maar ik denk dat je ouders dat niet zo goed vinden en je moet naar school'' zei ik en hij zuchtte. ''Rachel?'' riep ik ''Ja wat is er Harry?'' vroeg ze en ze kwam haar kamer uit, ''Okay er zijn hier veel mensen nu'' zei ze en ik lachte, ''Rach dit zijn Evie en haar vader en dit is'' ''OMG Louis, aww jullie zijn schattig ik zag jullie net in de school, je hebt hem terug Harry'' zei ze blij en heel snel, ''Ja his mine'' riep Louis en ik lachte, ''Ik wil je bed zien schat'' zei hij ''Wat ben jij van plan Tomlinson?'' vroeg Evie en ik lachte.

''Babe het is weekend waarom blijf je niet slapen?'' vroeg ik toen Louis, Evie en haar vader op het punt stonden om te vertrekken. ''Maar ik heb geen spullen, ''Dat kan je wel van mij lenen, kom op baby please?'' vroeg ik ''Uhm dan moet ik eerst mijn moeder bellen'' zei hij en ik knikte, we gingen op mijn bed zitten en Louis belde zijn moeder.

LOUIS P.O.V

''Hey mam'' zei ik ''Hey lieverd'' zei ze ''Uhm je raad nooit wat er gebeurt is'' zei ik ''vertel'' zei ze en ik gebaarde naar Harry dat hij moest praten, ''Hey Johannah'' zei ik ''Harry jongen wacht wat?'' vroeg ze ''Evie gaat naar Harry's school, en Harry en ik hebben gezoend en nu zijn we weer samen'' zei ik trots en Harry gaf me een kus op mijn wang, ''Dat is geweldig jongens'' zei ze ''Meiden Louis is aan de telefoon'' zei ze.

''Hey Lou'' zei Fizzy ''Hey fizz staat de mobiel op de luidspreker?'' vroeg ik ''Ja'' zei Lottie ''Harry en ik zijn weer samen'' riep ik blij ''Wat echt omg yes maar hoe?'' vroeg Lottie en ik legde het uit, ''Maar mag ik bij Harry slapen?'' vroeg ik ''Tuurlijk jongen, kom anders morgen tot zondag naar Londen dan kunnen wij Harry ook weer zien'' zei Fizzy ''Okay doen we'' zei Harry en ik gaf hem een kus, ''Tot morgen'' zeiden we en ik hing op.

''Ik zie je op school weer'' zei ik tegen Evie, ''Ja is goed veel plezier jullie twee'' zei ze en ik lachte. ''Dankje Eef'' zei ik en ik gaf haar een knuffel en ze reden weg, ''Ik wil een kusje lekkerding'' zei ik en Harry drukte zijn lippen op die van mij, hij is van mij, en dat zal hij ook altijd blijven, he's mine and i'm never gonna leave him!

Hiiii dit is een hoofdstuk is speciaal voor Rachel (RainbowLarrents)!!! Hii Rach ik hoop dat je b-day leuk was ik hou van je en nogmaals gefeliciteerd!!! we gaan heel snel een keer meeten ik beloof het!! ik hoop dat je het een leuk hoofdstuk vond!!! ik hoop ook dat iedereen het een leuk hoofdstuk vond btw!!

xxDesiree

Summer love larry stylinson (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu