you're my everything

2.3K 62 21
                                    

HARRY P.O.V

Louis is bij mij vandaag, morgen krijgen we te horen of we geslaagd zijn we liggen in mijn tuin te zonnen en een beetje te kletsen, ''Weet je al waar je deze vakantie heen gaat?'' vroeg ik ''Nee, misschien ga ik met mijn ouders mee naar Frankrijk maar misschien blijf ik ook wel thuis of ik ga jou stalken in Italië'' zei hij en ik lachte ''Kom mij maar stalken'' zei ik en Louis keek me lachend aan. Ik gaf hem een kusje en ik ging recht zitten. ''Harry, als je vakantie van school hebt volgend jaar, kom je dan naar me toe?'' vroeg Louis en ik keek hem aan. ''Wanneer ik kan kom ik naar huis, dan ga ik met je knuffelen, dan geef ik je heel veel kusjes en dan laat ik je niet meer los'' zei ik en hij ging ook recht op zitten.

''We hebben nu bijna een jaar, we wonen niet meer zo dicht bij elkaar ik ben gewoon bang dat we uit elkaar gaan en dat wil ik niet, ik wil voor de rest van mijn leven bij je zijn'' zei hij en ik ging voor hem zitten, ''We gaan alleen uit elkaar als we het er beiden mee eens zijn, als de afstand gewoon te groot word om elkaar te kunnen zien, en dan is het mijn schuld'' zei ik en Louis ging achter me zitten met zijn armen om mijn middel en zijn hoofd tegen mijn rug, ''Ik wil je niet kwijt Harry, je bent alles voor me en ik kan niet zonder je, ik wil het niet uitmaken'' zei Louis en ik voelde dat mijn shirt nat werd, ik hield zijn armen vast en ik wreef met mijn duim over zijn hand. ''We gaan niet uitelkaar baby, ik hou te veel van je om je los te laten babe'' zei ik toen er ook een traan over mijn wang heen liep.

''Hey jongens wat is er aan de hand?'' vroeg mijn stiefvader ineens ''We houden gewoon van elkaar'' zei ik en ik ging dichter tegen Louis aan zitten. Hij gaf me een kusje in mijn nek en ik keek naar mijn stiefvader die voor me zat. ''Jongens wat is er aan de hand, jullie kijken heel erg down en misschien kan ik jullie helpen'' zei hij, Louis wreef over mijn buik en bleef stil en ik wreef over zijn hand en ik keek naar onze handen. ''We zijn gewoon bang om elkaar kwijt te raken'' zei Louis zacht en hij gaf me een kusje op mijn hoofd. ''Jongens, het enige advies dat ik jullie daar bij kan geven is dat als je echt van elkaar houd, je voor elkaar door het vuur gaat en van elkaar blijft houden hoe ver je ook bij elkaar weg bent, hoe moeilijk het ook word'' zei hij en hij stond op ''Het komt wel goed jongens'' zei hij en hij liep naar binnen.

''Okay baby, we gaan nu iets leuks doen ik moet straks weer naar huis dus ik wil een blij vriendje in mijn armen hebben, die me kusjes geeft en heel gelukkig is'' zei Louis, ik deed mijn hoofd naar achter en ik trok Louis' gezicht dichter naar me toe, ik drukte mijn lippen op die van hem en onze lippen bewogen synchroon over elkaar heen. Onze handen zaten nog steeds op de plek waar ze eerst lagen en we zaten dicht tegen elkaar aan. Ineens voelde ik hoe Louis met mijn hand onder mijn shirt ging, ik legde mijn hand tegen zijn wang aan. Meestal zoenen we niet zo lang, het duurt nu echt al 5 minuten of zo en nog steeds hebben we genoeg adem. ''Slik elkaar niet in hè'' hoorde ik Gemma zeggen, ik gooide een kussen waar ik opzat naar Gemma's hoofd zonder Louis los te laten.

LOUIS P.O.V

Ik kan geen genoeg van Harry's zachte lippen krijgen, mijn hand zit ver onder zijn shirt en ik teken zijn Six pack over. Harry is mijn vriendje en van niemand anders. Hij is en blijft van mij ik ben de enige die naar hem mag kijken als hij onder de douche staat of als hij zich aan het omkleden is, ik ben de enige die hem als vriendje mag noemen, ik ben de enige die hem mag zoenen, ik ben de enige die mag zeggen dat hij van mij is. Ik trok terug en ik gaf hem nog snel een na kusje. ''Gaan we naar de stad een ijsje eten ofzo?'' vroeg ik en Harry knikte. we stonden op en we gaven elkaar nog een klein kusje en ik trok Harry's shirt recht.

''Baby you light up my world like nobody else'' zong Harry zacht, ''Heb je dat zelf geschreven?'' vroeg ik en hij knikte ''Het was erg mooi en super sweet babe'' zei ik en ik gaf hem een kusje. we liepen het huis uit en we liepen naar de stad, Harry woont erg dicht bij de stad dus lopen kan makkelijk, we liepen hand in hand en ik genoot van Harry's aanwezigheid. ''Okay schatje wat voor ijsje wil je?'' vroeg Harry ''Ik wil cookie dough'' zei ik ''Okay ik neem honeycomb'' zei hij en ik gaf hem een kusje toen hij naar me keek. We betaalde en gingen ergens op een bankje zitten.

''Weetje Hazza, ik ben blij dat ik je heb ontmoet, ik kan niet meer zonder je ik hou van je'' zei ik en hij gaf me een kusje. ''Je smaakt naar ijs'' zei ik lachend ''Nee echt joh'' zei hij en ik lachte. ''Je bent een idioot, maar wel mijn idioot'' zei ik en ik gaf hem een lange zoen. ''Wat voor ijs is dat joh'' vroeg ik ''Wil je het proeven?'' vroeg Harry en ik knikte. Hij liet me zijn ijs proeven en ik keek erg serieus waar Harry van moest lachen, ''het is best lekker'' zei ik en Harry knikte ''Anders neem ik dit ijs ook niet'' zei hij en hij lachte om zijn eigen grapje ''baby, schatje, Hazza rustig'' zei ik en ik lachte naar hem nadat hij me een kusje gaf.

Ik keek hem lang aan en ik ging tegen hem aan zitten. ''Je bent zo schattig'' zei Harry en ik lachte naar hem. ''Jij bent ook schattig liefje'' zei ik en Harry keek me aan. Ik kon zien dat hij heel erg gelukkig is op dit moment, ik zie het aan zijn ogen en zijn geweldige glimlach. ''Mag ik jullie misschien iets vragen?'' vroeg een oude vrouw en wij knikte ''Zijn jullie samen?'' vroeg ze ''Ja'' zei ik kijkend naar Harry ''Ik vind het geweldig dat jullie jezelf kunnen zijn, oh en vergeet niet echte liefde overwint alles, en ik weet zeker dat dat bij jullie wel gaat lukken'' zei ze ''Dank u wel'' zei Harry.

''Alle obstakels overwinnen jullie'' zei ze en Harry en ik keken elkaar aan en we keken weer terug naar de vrouw maar de vrouw was weg. ''Wat? Waar? Hè?'' vroeg ik en ik keek om me heen. ''Dat was eng'' zei Harry ''Liefde is de sleutel tot alles'' hoorde we de vrouw zeggen. ''Harry ik ben bang'' zei ik ''Ik ook Lou laten we gaan'' zei Harry en hij greep mijn hand weer vast en we liepen naar Harry's huis. ''Dit was het op een na engste ding dat ik ooit in mijn leven heb mee gemaakt'' zei ik toen we in Harry's kamer waren. ''Wat was het engste dan?'' vroeg Harry ''Het gevoel dat ik je ging verliezen toen ik boos was omdat je gaat verhuizen'' zei ik en Harry gaf me een kusje. ''Liefde is de sleutel tot alles'' zei hij

''Harry stop ik word bang'' zei ik en ik ging onder zijn dekens liggen. ''Is mijn boobear een beetje bang?'' vroeg ik ''Jij bent ook bang hoor Styles dus hou op'' zei hij ''Okay dat is waar sorry schatje'' zei ik en ik ging naast hem in mijn bed liggen. We begonnen te zoenen en Harry ging op me liggen. Ik deed mijn armen om hem heen en ik bleef hem zoenen, het is niet normaal hoe goed hij kan zoenen hij heeft echt goddelijke lippen. Toen Harry goed wou gaan liggen schuurde hij met zijn vriend tegen die van mij, beiden kreunde we even maar we bleven door zoenen.

Na een tijdje werden we geroepen dat we naar beneden moesten komen. We liepen de trap af en we zagen ineens mijn ouders staan, ''Wat doen jullie hier?'' vroeg ik ''We gaan met z'n zessen uiteten'' zei Anne en ik keek naar Harry ''Okay?'' zei ik niet wetend waarom dit ineens gebeurt. ''Hebben we nog even de tijd om ons om te kleden?'' vroeg Harry ''Ja jullie hebben 10 minuten'' zei mijn vader, snel rende we naar boven en we zochten andere kleren uit, na 10 minuten waren we klaar en liepen we weer naar beneden.

''Waarom is dit ineens?'' vroeg Harry ''Omdat we het leuk vinden'' zei Anne ''Okay, babe, dit is waarschijnlijk een smoesje'' zei Harry en ik knikte ''Waar zijn al mijn zusjes eigenlijk?'' vroeg ik ''Bij oma'' zei mijn moeder ''En mijn zus ach laat maar die is haar vriendje vast aan het aflebberen'' zei Harry en ik lachte ''Net zoals jij met Louis deed vanmiddag?'' vroeg mijn moeder en ik voelde dat ik rood werd. ''Dus gaan jullie de echte renden nog vertellen?'' vroeg Louis om het ongemakkelijke gevoel te stoppen. ''We wilde gewoon iets leuks doen met jullie, en omdat aangezien we familie zijn we elkaar zo nog beter leren kennen'' zei mijn vader en ik keek naar Harry.

HARRY P.O.V

''Wanneer ga je naar Chesire?'' vroeg Mark ''Uhh morgen weet ik of ik geslaagd ben of niet, dan heb ik nog mijn diploma uitreiking, en twee weken later ga ik weer naar Italië ik ga daar 4 weken werken want ik moet midden in de vakantie naar Cheshire omdat daar school eerder begint, dus jah'' zei ik en Louis keek naar zijn handen, ''Maar ik kom naar huis wanneer ik kan'' zei ik toen ik Louis' handen vast hield en hij naar me keek. ''Ik laat je niet gaan okay'' zei ik en hij knikte en ik veegde een traan van zijn wang en ik gaf hem een kusje. ineens trok Louis me in een knuffel en ik voelde dat mijn shirt nat werd. ''Beloof me dat ik de enige voor je ben'' zei hij in paniek ''Babe, rustig, jij ben de enige voor me en dat meen ik, er is niemand anders die me zo goed kan laten voelen dan jij'' zei ik en ik gaf hem weer een kus en ik veegde zijn tranen weg. Ik kan gewoon niet meer zonder hem, ik kan hem niet laten gaan, ik kan het gewoon niet.

Hiii ik heb dit boek al veel te lang niet meer geupdate maar ik ga dit boek zo snel mogelijk weer updaten!! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en blij zijn dat er weer een hoofdstukje is!!! I love you all

xx Desiree

Summer love larry stylinson (dutch)Where stories live. Discover now