cupcakes

5K 143 50
                                    

 HARRY P.O.V

We waren eindelijk op het voetbalveldje. Louis kan echt super goed voetballen. ‘’Hi Hazz hoe gaat het?’’ vroeg Liam toen hij naast me kwam zitten. ‘’Heel goed Li’’ zei ik met een brede glimlach. ‘’Wie is het slachtoffer?’’ vroeg hij meteen waardoor hij een duw kreeg. ‘’Niet grappig Li maar het is Louis’’ zei ik. ‘’Wie is Louis?’’ vroeg hij. ‘’Dat is Louis’’ zei ik wijzend naar Louis. ‘’Niet verkeerd’’ zei hij. ‘’Afblijven Payne hij is van mij’’ zei ik ‘’Rustig maar Styles ik doe niets’’ zei hij lachend en toen kwam Louis naast me zitten.

‘’Hi Louis hoe ging het?’’ vroeg ik ‘’Super’’ zei hij ‘’Hi Louis heb jij een vriendin?’’ vroeg Liam ineens ‘’Uh nee maar wie ben jij?’’ vroeg Louis ‘’Dat is Liam en hij is gestoord’’ zei ik lachend ‘’Heb je dan een vriendje?’’ vroeg Liam. ‘’Li’’ zei ik met een boze stem. ‘’Het maakt niet uit hoor Harry, maar nee Liam ik heb ook geen vriendje’’ zei Louis ‘’Zou je dat willen?’’ vroeg Liam ineens. ‘’Liam stop nou, zometeen denkt hij nog dat je met hem wil’’ zei ik ‘’Hahaha Liam ik heb met niemand verkering, en nee het boeit me niet of het een jongen of meisje is, maar waarom vraag je dit allemaal?’’ vroeg Louis. ‘’Gewoon nieuwsgierig’’ zei Liam en ik zuchtte. OMG hij is bi misschien vind hij mij ook wel leuk?

‘’Mogen we je nummer?’’ vroeg Niall die inmiddels ook al bij ons stond. ‘’Ja sure’’ zei Louis en hij gaf mij zijn nummer zodat ik het door kon sturen. ‘’Oh Harry hier ben je, ik had even gevraagd aan je oom over dat cup cake idee van je, en hij vond het goed maar dan moeten we nu wel meteen beginnen anders krijgen we het niet af’’ zei Barbra. ‘’Oh yes ik kom eraan’’ zei ik ‘’Misschien willen deze jongens ook even helpen?’’ vroeg ze en Liam en Niall schudde hun hoofd. ‘’Ik wil wel helpen’’ zei Louis en ik trok hem mee naar de bakkerij.

LOUIS P.O.V

Ik kreeg een schort aan en handschoenen. ‘’Okay jongens beginnen jullie maar met het beslag dan ga ik nog even de laatste broodjes voor morgen bakken’’ zei Barbra en wij knikte. Het ging heel goed tot we het bloem moesten gebruiken. Harry dacht leuk te zijn door met het bloem te gooien. ‘’Harry stop ik zit al helemaal onder’’ zei ik maar Harry ging gewoon door. ‘’Okay klaar nu’’ zei ik toen ik de zak met bloem op de tafel zette. ‘’Oke oke, maar Lou je ziet er wel super uit hoor’’ zei Harry waardoor ik rood werd. ‘’Zo jong…. Wat is hier gebeurt?’’ vroeg Barbra. ‘’We hadden een bloem gevecht’’ zei Harry alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ‘’Okay jongens jullie gaan het opruimen maar eerst de cup cakes afmaken’’ zei Barbra.

Na 4 uur waren de cup cakes eindelijk klaar en konden we ze versieren. ‘’Hebben we er niet een beetje erg veel?’’ vroeg ik en Harry knikte. ‘’Morgen zal ik al mijn zusjes wel mee hebben als ik brood ga halen, ze waren nogal jaloers op Daisy’’ zei ik lachend. ‘’Zo jongens jullie dachten laat ik eens mijn best doen na ons speel kwartiertje?’’ vroeg Barbra lachend toen ze al onze cup cakes zag. ‘’Mooi hè?’’ vroeg Harry. ‘’Fantastisch jongens, nou als jullie klaar zijn heb ik nog wat voor je Louis als dank voor je werk vandaag’’ zei ze en nog voor ik kon reageren liep ze weg.

‘’Ik denk dat de kinderen deze cup cakes graag eten’’ zei Harry toen we klaar waren. ‘’Het koste ons 6 uur maar we hebben alle 1000 cup cakes af’’ zei ik (zie de foto). ‘’Louis bedankt dat je wou helpen’’ zei Harry en hij gaf me een knuffel. Ik liet hem los en ik keek hem aan, Als mijn hele vakantie zo was met jou zou ik nooit meer weg willen’’ zei ik en ik voelde dat ik rood werd. Harry werd ook rood en keek naar de grond. ‘’Harry wat bedoelde Niall met droom man, en waarom zei je misschien?’’ vroeg ik snel en Harry pakte mijn hand en trok me mee naar de twee stoelen waar we net nog op zaten.

‘’Louis luister ik ben gay en ik schaam me er niet voor, iedereen weet dat ik gay ben en het boeit me niet wat andere daar van vinden. En over die droom man, daar hebben we het wel een andere keer over want dat ligt nogal gevoelig’’ zei hij en ik knikte. ‘’Ik moet maar eens gaan, mijn ouders zullen wel willen dat ik thuis kom’’ zei ik en ik stond op. En samen met Harry liepen we naar Barbra. ‘’Nou Louis hier heb je een extra zakcentje voor je harde werk dat je vandaag hebt verricht, Harry voor jou komt het bij je salaris’’ zei ze. ‘’Bedankt maar dat kan ik echt niet aannemen’’ zei ik ‘’Tuurlijk wel je hebt het eerlijk verdiend’’ zei Harry. ‘’Kom ik loop met je mee naar je huisje’’ zei hij ik zei Barbra nog even gedag en liep toen samen met Harry naar mijn huisje.

HARRY P.O.V

‘’Louis kom binnen, Harry wil je ook nog even binnen komen?’’ vroeg Louis’ vader. ‘’Ik zou wel willen maar ik moet nog even wat dingen opruimen, maar ik zie jou morgen wel weer Lou’’ zei ik ‘’Truste Hazz’’ zei hij en ik zei Louis’ vader nog even gedag en liep toen terug naar de bakkerij. ‘’Ik kom je nog even helpen met de cup cakes en dan ga ik slapen’’ zei ik tegen Barbra en ze knikte dankbaar. ‘’Nou ik zie je morgen weer truste’’ zei ik toen ik de bakkerij uit liep. Ik pakte mijn mobiel en vergrendelde hem, ik had tijdens ons bloem gevecht een foto van hem genomen en nu heb ik die als achtergrond. Ik opende Whats app en begon een gesprek met Louis.

Lou: Louis / jij: Harry

Jij: Hi Lou ik wou je nog even bedanken voor het helpen van de cup cakes x Hazz

Lou: Graag gedaan, maar Barbra had me niet ZOVEEL geld hoeven geven x

Jij: hoeveel was het dan? X

Lou: 100 euro x

Jij: Yes dan krijg ik ook 100 euro meer op mijn salaris woop woop! Maar Lou je hebt het verdiend en het was leuk toch? x

Lou: Hahaha je bent echt gestoord! Ja het was super leuk, maar toch vind ik het teveel x

Jij: Nou ik niet haha maar ik ga slapen want ik moet er morgen weer vroeg uit, slaap lekker Lou xx

Lou: Truste Hazz xx

Ik keek naar ons gesprek en ik kreeg een lach op mijn gezicht, we stuurde xjes naar elkaar OMG!!!!!

Summer love larry stylinson (dutch)Where stories live. Discover now