our day together

3.1K 78 11
                                    

LOUIS P.O.V

Harry en ik zijn net wakker geworden en zijn moeder heeft ons net ontbijt op bed gegeven. ‘’Je ouders zijn echt heel erg aardig’’ zei ik terwijl ik dichter tegen hem aan ging zitten. ‘’Vind je?’’ vroeg hij en ik knikte. Hij gaf me een kus op mijn hoofd en ik keek op hoog. Hij drukte zijn lippen op de mijne en ik genoot gewoon van dit moment. ‘’Wat gaan we vandaag allemaal doen?’’ vroeg ik en hij haalde zijn schouders op. ‘’Misschien kunnen we vanavond naar de bios gaan?’’ stelde Harry voor ‘’Super idee babe’’ zei ik en ik gaf hem nog een kusje. ‘’Maar we gaan eerst douchen en dan zien we wel’’ zei hij en ik knikte.

We gingen onder de douche staan en Harry trok me dicht tegen zich aan. Ik sloeg mijn armen om hem heen en legde mijn hoofd op zijn borst. ‘’Je bent zo lang Harry’’ zei ik ‘’Nee lieverd jij bent gewoon klein’’ zei hij lachend ‘’Ik ben niet klein’’ zei ik nep beledigd, Harry lachte nog harder en keek me toen aan. ‘’Je bent mijn grote kleine vriendje’’ zei hij en ik lachte ‘’Wauw’’ zei ik sarcastisch en ik gaf hem een kus. Na het douchen en aankleden gingen we naar beneden, boven tijdens het aankleden hadden we besloten dat we naar de stad zouden gaan. Ik kon Harry’s ouders niet eens een goedemorgen wensen want ik werd al weer mee gesleurd door Harry.

We zitten nu bij een of ander restaurantje, en we hebben allebei een broodje gezond en een ice tea. ‘’Ik vind het echt leuk dat je nu een weekend bij mij bent, mijn ouders vonden het super toen ik het vertelde’’ zei Harry en ik lachte. ‘’Ik kom zeker nog veel vaker bij jou slapen’’ zei ik en nu lachte hij ‘’Ik wil niet dat je morgen al weg gaat, ik wil dat je mee gaat naar mijn school’’ zei Harry ‘’Dat zou ik ook wel willen alleen gaat dat niet’’ zei ik en Harry keek verdrietig. ‘’Maar ik kom maandag middag gewoon naar je toe en dan gaan we samen huiswerk maken ofzo’’ zei ik en hij keek nu weer iets blijer.

Na het eten gingen we weer de stad in, ik had een nieuwe broek en een shirt en Harry had twee nieuwe shirts en een zonnebril gekocht. We zaten nu weer op de fiets naar Harry’s huis want we zouden daar avond eten en daarna naar de film, ik heb er echt zin in, ik ga Harry zo missen als ik weer weg ben en hem hier moet laten. Soms zou ik willen dat we gewoon samen woonden maar dat gaat niet. Ik hoop wel dat Harry hier in de buurt gaat studeren anders word ik gek.

We waren bij hem thuis en we gingen meteen op de bank zitten. ‘’Ik hou van je’’ zei Harry ineens. ‘’Ik ook van jou liefje’’ zei ik en Harry gaf me een kus. ineens hoorde we veel gelach dat steeds dichter bij kwam. Waarschijnlijk Gemma met haar vriendje. Harry zuchtte, hij mag haar vriendje niet, waarom weet ik niet maar hij zei dat hij hem gewoon niet mag.

HARRY P.O.V

Nadat we spaghetti hadden gegeten gingen Louis en ik nog even snel naar boven om ons om te kleden. We zijn bijna klaar en dan kunnen we gaan. ‘’Let’s go’’ zei Louis en ik trok hem mee naar beneden. Al snel zaten we op de fiets en reden we naar de bioscoop. We kozen voor een film met romantiek en humor. Louis had al de hele tijd mijn hand vast en dat vond ik totaal niet erg. De film begon maar echt op de film letten deden we niet, we zaten meer met elkaars vingers te spelen en meer naar elkaar te staren.

‘’Ik wil je nooit kwijt Hazz, echt nooit’’ zei Louis en ik kreeg het meteen heel warm van binnen. ‘’Ik jou ook niet Lou, echt niet’’ zei ik en hij gaf me een kus, net op dat zelfde moment gaven de personen uit de film elkaar ook een kus. Ik hou zo ontzettend veel van Louis en ik denk dat hij niet eens door heeft hoeveel en wat hij allemaal met me doet. Hij is mijn wereld en ik kan niet zonder hem.

Na de film zaten we nog steeds te kleffen, hier en daar gaven we elkaar een kusje of worstelde onze vingers met elkaar. Toen we bij mij thuis waren was alles al donker dus ik ga er vanuit dat iedereen slaapt. ‘’Sssst ik denk dat iedereen al slaapt’’ zei ik fluisterend tegen Louis en hij knikte. Zachtjes liepen we naar mijn kamer en deed ik de deur dicht. Meteen deden we onze kleren uit en poetste we onze tanden. We gingen in bed liggen en ik ging dicht tegen Louis aan liggen. ‘’Hoe laat moet je morgen weer naar huis?’’ vroeg ik ‘’Uh half 3’’ zei hij en ik knikte.

Ik voelde de tranen in mijn ogen branden maar ik wil niet dat Louis dat ziet. Zachtjes begin ik te snikken zonder dat ik dat zelf wil. ‘’Hé wat is er babe?’’ vroeg hij ‘’Ik wil gewoon niet dat je weg gaat, ik wil dat je hier blijft’’ zei ik en Louis hield me nog steviger beet. ‘’Ik kom maandag na school weer naar jou toe babe en dan gaan we gewoon de hele dag knuffelen en kusjes geven oke?’’ zei hij en ik knikte. ‘’Ik hou echt super veel van je’’ zei ik ‘’Ik ook van jou Hazz, ik ook van jou’’ zei hij. Ik ging dicht tegen hem aan zitten en viel een paar minuten daarna in slaap

Hii sorry voor dit super slechte stuk maar ik wilde het updaten voor 00:00u maar dat is me niet gelukt, sorry. Larry is nu nog steeds niet uit de kast gekomen en ik word gek! Wanneer komen ze dan wel uit de kast???  Ik hoop dat jullie het als nog een leuk hoofdstuk vonden!! Please comment

xxDesiree

Summer love larry stylinson (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu