does he still love me?

2.1K 54 15
                                    

LOUIS P.O.V

Het is nu 2 jaar geleden dat ik verkering had met de liefde van mijn leven, Harry en ik hebben elkaar niet meer gesproken of gezien, Stan en Josh zijn weer een soort van aan het daten maar nog niet officieel, over een jaar ben ik klaar met mijn opleiding en Harry met zijn eerste opleiding en daarna gaat hij weer een andere opleiding doen, of tenminste dat zei hij 2 jaar geleden. Ik heb me aan onze deal gehouden, geen nieuwe relatie niet met een ander naar bed, niet zoenen met een ander gewoon helemaal niets doen op het gebied liefde.

''Lou je gaat toch wel mee naar mijn nieuwe school?'' vroeg Evie mijn beste vriendin van mijn opleiding, ze gaat ergens anders de opleiding doen omdat ze gaat verhuizen, ''Tuurlijk alleen wil ik niet dat je gaat'' zei ik ''Het komt wel goed Lou, we houden contact'' zei ze ''Waar heb ik dat vaker gehoord'' zei ik zuchtend ''Hey die Harry gast heeft je misschien laten zitten maar dat zal ik niet doen okay'' zei ze ''Ik hoop dat als ik hem zie en hem zoen dat alles dan nog steeds het zelfde voelt dat ik nog steeds verliefd op hem ben, snap je?'' vroeg ik.

''Ik snap je, maar wat als het niet meer zo voelt?'' vroeg ze ''Dan ben ik hem voor altijd kwijt'' zei ik en er viel een traan over mijn wang, ''Hey Lou rustig, het zou een eikel zijn als hij je niet terug zou willen'' zei Evie, en ze haalde mijn tranen weg, ''Het komt wel goed Lou'' zei ze en ik zuchtte, ''Ik ben ook net een baby'' zei ik ''Nee Lou helemaal niet je houd gewoon ontzettend veel van hem en dat moet kunnen'' zei ze ''Ik ben gewoon bang dat hij niet meer het zelfde voelt voor mij en dan ben ik het beste vriendje ever kwijt'' zei ik. ''Wat maakt hem het beste vriendje ever dan?'' vroeg ze grijnzend.

''Toen ik 17 werd heeft hij het officiële voetbal shirt van mijn favoriete speler uit het officiële voetbal team van Doncaster aan mij gegeven met een handtekening erop die met een water dichte stift is geschreven, hij heeft 7 kaartjes voor een wedstrijd van Doncaster geregeld met 7 meet en greet pasjes, hij heeft met de wedstrijd van Doncaster-Dublin geregeld dat het team van Doncaster Happy birthday voor me zong, en ik kreeg toen ik de meet en greet pasjes gebruikte en de wedstijd kaartjes kreeg ik een officieel shirt met Tomlinson er op en nummer 17'' zei ik blij en denkend aan dat moment dat ik Curtis Main in het echt ontmoette.

Flashback

''OMG Hazza ik ben zo zenuwachtig ik ga nu eindelijk mijn favoriete speler ontmoette'' zei ik blij en Harry lachte. ''Je hebt hem echt het beste cadeautje gegeven in zijn hele leven'' zei Lottie en Harry lachte ''Dat heeft hij zeker'' zei ik en ik gaf Harry een kus. ''Hi hebben jullie meet en greet passen?'' vroeg iemand die dat regelt. Meteen lieten we de passen zien en greep ik Harry's hand vast. ''Loop maar mee dan'' zei de man en ik kneep in Harry's hand en ik keek hem aan, hij gaf me een kusje en we liepen door. ''Hier is het ze komen zo'' zei de man en hij liet ons naar binnen, ''OMG we zijn in de kleed kamer'' zei ik blij, ''Het stinkt hier'' zei Daisy en ik keek haar verbaasd aan, ''Dat is de lucht van winnaars'' zei ik en mijn moeder lachte naar me.

''Hey Harry'' hoorde ik Curtis zeggen, ''Hey'' zei Harry en ik draaide me om en ik keek naar Curtis. Harry gaf Curtis een hand en ik bleef ze aan kijken, ''Dus jij bent Louis'' zei hij en ik knikte, ''De enige echte'' zei ik en hij lachte en gaf me een hand, ''hey je hebt mijn shirt aan'' zei hij ''Ja tuurlijk hij geweldig'' zei ik en weer lachte hij ''Ik mag jou wel Louis'' zei hij ''Yes'' zei ik en Harry grinnikte. ''Dus Louis heb je misschien vragen voor me of een van die schattige meisjes of je ouders?'' vroeg Curtis ''Uhm ja ik heb 1 vraag, waarom heb je al die dingen aan Harry gegeven, ik bedoel ik ben er blij mee echt waar en ik ben zo blij dat hij dat voor me geregeld heeft maar waarom?'' vroeg ik.

''Nou het antwoord is simpel, ik kon zien dat hij heel veel van je houd, en ik kon ook horen aan de manier over hoe hij vertelde over jou als Fan dat jij misschien wel een van onze grootste fans bent, ik vond dat je het verdiende'' zei hij ''Dankje'' zei ik en Harry gaf me een kusje op mijn achterhoofd, ''Mag ik iets vragen?'' vroeg Phoebe ineens ''Tuurlijk vraag maar'' zei Curtis ''Wil je met Louis en papa op de foto?'' vroeg ze en ik lachte naar haar. ''Tuurlijk'' zei hij en mijn vader en ik gingen bij hem staan, Mijn moeder en Harry maakte foto's en ik voelde me de meest gelukkige jongen ever!

Summer love larry stylinson (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu