a weird day

2.4K 70 41
                                    

HARRY P.O.V

''Lou, wat doe je?'' vroeg ik ''Je hebt zo'n mooi lichaam'' zei hij starend naar mijn buik. ''Shut up'' zei ik en ik trok hem omhoog en zoende hem. Louis ging op me liggen en we bleven zoenen. Ik deed zijn shirt uit en mijn handen legde ik op zijn kont. ''Ik hou van je'' zei ik door de zoen heen. ''Ik ook van jou'' zei hij en ik lachte en drukte onze lippen weer op elkaar. ''Harry'' zei Louis waarschuwend omdat ik in zijn kont kneep. Hij begon met zijn heupen te draaien waardoor ik zacht kreunde, ''Okay ik stop al'' zei ik en hij lachte. Ik liet Louis van me af rollen en ik keek hem aan. ''Laten we iets gaan eten'' zei ik en hij knikte, hij pakte zijn shirt van de grond en ik deed mijn joggingsbroek aan.

''Goede morgen'' zei Gemma blij ''Hi Gems, waar zijn mam en Robin?'' vroeg ik ''Ze zijn boodschappen aan het doen en ik ga nu ook weg'' zei ze ''Waar ga je heen?'' vroeg ik ''Uh mijn vriendje en zijn familie een gelukkig nieuw jaar wensen duh'' zei ze en ze liep de deur uit. ''Okay dan zijn we met z'n tweeën, wat wil je doen?'' vroeg ik en nog voor dat ik het wist sprong hij in mijn armen en zoende ik hem, ik tilde Louis naar het aanrecht en zette hem op het aanrecht neer en zoende hem. ''Je bent zo schattig'' zei ik ''Ik ben niet schattig'' zei hij als een klein kind.

''Dat ben je wel'' zei ik en ik gaf hem een kusje en draaide me om. ''Dus wat wil je eten?'' vroeg ik ''Uh..'' zei hij ''Wil je een tosti?'' vroeg ik en hij knikte. Ineens ging zijn mobiel af. ''Met Lou'' zei hij ''Hey Stan wat is er?'' vroeg hij ''Tuurlijk'' zei hij en hij gaf me zijn mobiel. ''Met Harry'' zei ik ''Harry, Josh ligt in het ziekenhuis'' zei hij ''Wat? Wat heeft hij gedaan?'' vroeg ik bezorgd ''Hij was gister vuurwerk aan het afsteken en iemand gooide het naar hem, zijn been zat onder het bloed en ze zijn hem nu aan het opereren'' zei Stam. ''Welk ziekenhuis?'' vroeg ik ''London Bridge hospital'' zei hij ''Okay we komen er nu aan'' zei ik en ik hing op.

''Kom we gaan nu aan kleden, Josh ligt in het ziekenhuis, er is een ongeluk gebeurt met vuurwerk'' zei ik terwijl ik de tosti's op een bordje legde en de stekker uit het tosti ijzer deed. We rende naar boven kleedde ons aan en we gingen met de trein naar het zieken huis. Louis had zijn arm om me heen gedaan en gaf me kusjes op mijn schouder. Toen we bij het ziekenhuis waren liepen we ,nadat zo'n vrouw ons had verteld waar we heen moesten, naar Stan's kamer. Hij was nog dicht dus ik klopte zachtjes.

''Binnen'' zei Josh' moeder en ik deed open. ''Hey Harry, fijn dat je even langs komt'' zei ze en ze gaf me een knuffel. ''Hoe gaat het gast?'' vroeg ik aan Josh ''Mijn been doet pijn maar verder gaat het wel'' zei hij ''Je gaat niet dood dus?'' vroeg ik ''Nee, had je dat gewild dan?'' vroeg hij ''Nee tuurlijk niet idioot, laat me nooit meer zo schrikken gek'' zei ik en hij grinnikte. ''Sorry'' zei hij en ik lachte en liep weer naar Louis. Ik hield zijn hand vast en hij gaf me een kusje.

''Wanneer mag je weer naar huis?'' vroeg ik ''Volgende week'' zei hij ''Okay gelukkig, maar wij gaan weer, anders word het hier zo druk, en ik weet zeker dat je vriendje en je moeder wel goed voor je zullen zorgen'' zei ik en hij lachte en ik liep samen met Louis naar de trein. ''Ik ben blij dat hij niet dood is'' zei Louis en ik knikte. ''Okay, ik maak straks weer een nieuwe tosti voor je want je hebt nog niets gegeten'' zei ik en hij gaf me een kus. '

LOUIS P.O.V

Ik ben echt blij dat Josh het heeft overleeft, ik weet niet wat ik had gedaan als hij dood was geweest. Hij is echt een goede vriend van me geworden en daar ben ik best blij mee, alleen het is raar om te weten dat ik bevriend ben met een ex van mijn vriendje. We waren weer bij Harry thuis en zijn moeder was pizza aan het maken voor ons. We hadden uitgelegd waarom er koude tosti's op het aanrecht stonden en waarom we weg waren. Ik zat met Harry op de bank, ik met mijn voeten op de bank en mijn benen omhoog, en Harry ligt tussen mijn benen en buik met zijn rug tegen de leuning van de bank, en met zijn kont op mijn schoot, en zijn benen net zoals ik.

''Aww wat schattig, kijk eens jongens jullie pizza's'' zei Anne en wij bedankte haar. ''Hi broertje'' zei Gemma en ze pakte twee stukjes pizza van Harry en een daarvan gaf ze aan haar vriendje. ''Hey, dat is van mij'' zei hij en ik lachte. ''Hier'' zei ik en ik gaf hem twee stukjes van mijn pizza. ''Kijk zo doen mensen die van me houden, die geven mij gewoon eten terwijl ze zelf ook willen eten, en die niet twee stukjes pakken zonder te vragen'' zei Harry. ''Dat boeit me niet'' zei ze ''Wat is er met jou aan de hand, ben je ongesteld ofzo?'' vroeg ik ''Fliker toch op Harry'' zei ze. ''Gemma doe normaal tegen je broer, wat is er nu weer aan de hand?'' vroeg Anne.

''Ach joh het maakt allemaal niet uit, Harry moet gewoon niet moeilijk doen'' zei ze en er sprongen tranen in Harry's ogen. Ik zette de borden neer en ik knuffelde hem. ''Komt wel goed Hazz, ze is een meisje, die hebben altijd problemen die wij niet snappen, over een paar minuten is ze weer vrolijk en dan komt ze je weer knuffelen'' zei ik zacht en hij knikte. Ik gaf hem een kusje en ik haalde zijn tranen weg. ''Sorry Harry, maar jah.. uh het spijt me gewoon'' zei Gemma en ze gaf Harry een knuffel.

''Ik ben blij dat je nog niet naar huis hoeft vandaag'' zei Harry toen we op zijn bed logen en hij met zijn hoofd op mijn kont lag. ''Daar ben ik ook blij mee Hazz, maar nu even een vraagje, waarom lig je op mijn kont?'' vroeg ik ''Omdat het zo zacht is en zo groot en rond'' zei hij en hij bewoog een beetje met zijn hoofd.

''Yay morgen ga je mee naar mijn voetbal wedstrijd'' zei ik blij en Harry knikte dus hij gaf mijn kont een soort massage. ''En dan ga ik schreeuwen, Kom op liefje je kan het ik geloof in je ik hou van je'' zei hij en ik lachte. ''Doe maar niet want dan raak ik afgeleid aan je prachtige stem'' zei ik. ''Okay, maar ga je dan wel thuis douchen zodat ik naar je kan kijken?'' vroeg hij ''#Dirtymind'' zei ik en Harry gaf me een zachte tik op mijn kont. ''Please?'' vroeg hij ''Okay, maar dan gaan we wel samen douchen'' zei ik en hij knikte waardoor ik weer een bil massage kreeg.

Hiii sorry dat dit zo'n slecht hoofdstuk was maar ik had geen inspiratie en ik moest toch iets. please comment

xxDesiree

Summer love larry stylinson (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu