"Ja" for jeg fremstammet.

3.1K 80 22
                                    

- 2 år senere -
- Mark's synsvinkel -
Jeg er på vej hen til Clara, hun er blevet Matematik lærer på Tistrup skole, og Silke er i dagpleje og lige nu er jeg på vej over til Clara's klasselokale, hvor hun har Matematik lige nu, for at overraske hende. Jeg har nemlig tænkt mig at fri til hende.
Jeg har talt med rektoren og han vil hjælpe mig med at finde hen til hendes klasselokale.

Lige nu står jeg udenfor hendes klasselokale og tager mod til mig, jeg tager æsken med ringen i op af min lomme og kigger på den, den er smuk, ligesom Clara. Jeg tager æsken ned i lommen igen og banker på døren.
"Kom ind" kan jeg høre Clara sige. Så jeg går ind, jeg går hen til hende, eleverne sidder og stirre på os, jeg går ned på knæ og tager æsken op af lommen. Clara tager hænderne op til munden, jeg åbner æsken.
"Clara, jeg elsker dig og det er dig jeg vil dele rasten af mit liv med, jeg elsker dig af hele mit hjerte, vil du gifte dig med mig?" Spørg jeg og kigger spændt på hende.

- Clara's synsvinkel -

Mark kommer ind af døren, han går hen til mig, han går ned på knæ og tager en æske op af lommen og så ved jeg straks hvad han vil, jeg tager mine hænder op foran min mund, han åbner æsken.
"Clara, jeg elsker dig og det er dig jeg vil dele rasten af mit liv med, jeg elsker dig af hele mit hjerte, vil. Du gifte dig med mig?"siger Mark og kigger spændt op på mig.
Jeg begynder stille at græde, men bare rolig det er glædes tåre, jeg kan høre eleverne sige 'nåårhh' i munden på hinanden.
"Ja" for jeg fremstammet, Og kysser ham og krammer ham, jeg er så overlykkelig lige nu.

- 3 måneder senere -

- Clara's synsvinkel -

Lige nu står min kusine med Silkes hånd i hendes hånd, og jeg står her i min brudekjole og venter på at min far skal følge mig ned af kirkegulvet, dørene åbner og Silke og Fiona (min kusine) går ned af gulvet og kaster roser ud fra en lille kurv. Så nu går jeg ned af gulvet med min far, jeg kan se Mark stå der, han smiler over hele hovedet. Tænk at han om lidt er min 'mand' og ingen andres, jeg eklsker ham helt vildt højt og også Silke, mine tanker bliver afbrudt af at jeg står oppe foran Mark.
"Mark Hansen vil du tage Clara Laursen til din ægte hustru?" Spørg præsten, og jeg kan se Mark smiler.
"Ja" siger han og kigger over på mig og smiler, jeg smiler tilbage og kigger så tilbage på præsten.
"Clara Laursen vil du tage Mark Hansen til din ægte mand?" Spørg præsten.
"Ja" siger jeg.
"Nu er i så Mand og kone, nu må du godt kysse.." Mere når præsten ikke at sige før Silke ligger på jorden uden at bevæge sig......

______
Hej alle mine aber🙈🙈
Jeg vil bare gerne høre om, i synes hun skal leve til hun er 7 eller lige før hendes konfirmation?
Husk at stem og kommenter hvad i synes😄🙈👌🏼

Forbudt kærlighedWhere stories live. Discover now