Som sidder og...

4.2K 111 19
                                    

"Okay, men hvor lang tid er i oppe og kigge på fodbold så?" Spørg jeg imens jeg gør alt hvad jeg kan for ikke at vise at jeg er bange for Mathias.
"Stort set hele dagen næsten, fordi han skal prøve det og se om han kan komme med på holdet og så skal han også øve med holdet og så i aften skal han spille kamp" sagde hun.
"Okay, men mor, Mark og jeg skal til fest i aften hos Cristian fra min klasse af, så jeg er ikke hjemme når i kommer hjem" sagde jeg.
"Okay skat, så må i have en god fest i aften , for vi skal til og afsted så vi ses jo nok først i morgen når du står op" sagde min mor og gik ud igen.
Jeg figur ind på Facebook og skrev til Christian.
(Christian=CH Clara=C)
C: Hej Christian
Er det okay at Mark kommer med?😊💕
Der gik ik lang tid før han svarede.
CH: Hej Clara
Ja det er fint og hvis i vil må i meget gerne komme lidt før, hvis i vil😊💕
C: okay vi kommer klokken 18:25 ca. Hvis det er okay?😊💕
CH: ja det gør i bare😊👌💕
C: okay så ses vi Christian👌💕😊
CH: ja ses Clara💕👌😊
*sms slut*
Jeg valgte at skrive til Mark at vi skal kommer lidt før.
(Mark=M Clara=C)
C: Hej skat😘
Vi skal være der lidt før så du skal komme over til mig klokken 17:30 eller 17:00❤️😘
M: Hej smukke😍
Og okay jeg kommer bare her om en halv time så❤️😍
C: okay ses søde❤️😍😘
M: ses lige om lidt smukke❤️😍😘
*sms slut*

Lidt efter banker det på, jeg skynder mig ned til døren og åbner, og jeg møder Marks flotte øjne, jeg krammer ham og kysser ham, han går med ind og hjælper mig med at finde mit tøj jeg skal have på, jeg skifter bare inde på mit værelse.
"Wow" siger Mark ligepludselig, jeg vender mig om, jeg har kun underbukser og bh på, jeg går hen til ham og sætter mig på hans skød med mine ben om hans mave.
"Ved det skat" sagde jeg og kyssede ham. Bagefter tog jeg mit tøj på og klokken er 18:20, så vi begynder at gå hen til der hvor Christian bor. Jeg går op mod hoveddøren med Mark lige bag mig, jeg banker på og Christian åbner døren. Da vi kom ind ser jeg med det samme maj og fie sidde henne i den ene sofa, jeg skynder mig der hen og sidde, mark går med Cristian.

* 2 timer efter *
Jeg har ikke set Mark i noget tid nu, så jeg spørg lige Maj om hun har set ham.
" Hej Maj har du set Mark?" Spørg jeg.
"Nej jeg har ik set ham i noget tid nu" sagde hun og dansede vider. Jeg gik lidt og ledte, jeg kunne simpelthen ikke finde ham så jeg valgte at gå ovenpå og kigge på værelserne. Da jeg kommer der op og åbner den ene dør ind til et værelse, lige i det jeg åbner døren måder jeg en Mark som sidder og...

_____
Hej alle mine aber🙈🙈
Håber i kan lide kapitlet, og at i vil stemme og kommentere hvad i synes indtil vider😄🙈👍

Forbudt kærlighedΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα