Hospitalet??!?!

5.2K 140 13
                                    

"Hej, Clara skynd dig ned til hospitalet!"sagde hun med en meget ked af det stemme.
"Det skal jeg nok, men hvad er der sket??" Spurgte jeg lidt forvirret, men så blev der lagt på. Jeg skynde mig at tage mit overtøj på og løb ud til min cykel, jeg skynder mig at cykel ned til hospitalet, og stiller min cykel og går hurtigt ind, jeg går hen til marks mor som står og venter på mig.
"hvad er der sket?"spurgte jeg lidt nervøst.
"mia var på vej hjem og blev ramt af en bil" svarede hun og fik flere tåre i øjnene jeg fik også selv lidt tåre i øjnene, for godt nok var vi ikke på talefod, men vi har været bedstevenner i 3 år.
" hvor er hun nu?" fik jeg fremmstammet.
"de er ved at tage prøver, men så snart de ved noget vil de sige det til os." svarede hun.
" hvor er mark?" spurgte jeg lidt stille.
"han er på vej.2svarede hun også stille, måske lidt som om jeg kun tænkte på ham, men NEJ lige nu tænker jeg kun på at mia overlever. jeg er så inderligt ked af at vi ikke er på talefod, Mark kom 7 min efter jeg var kommet. Nu har vi sat i 2 timer og ventet på svar, for 10 min siden var en læge kommet ud for at hente mia's mor. nu er der gået 25 min siden mia's mor er blevet hentet og jeg sidder i marks arme og tænker hvad nu hvis hun ikke overlevede, for jeg vil ikke have at mig og mia's venskab skal slutte sådan.Døren gik op og mia's mor kom ud af døren og så lidt lettet ud, men man kunne også se at hun havde grædt.
" mia klare den,men hun har fået hukommelsestab, og så har hun brakke en arm og hendes kraveben." sagde hun lidt glad, altså for at hun overlevede.
"hvornår må man gå ind til hende?" spurgte mark lidt nysgerrig og lettet.
" nu, men hun vågnerførst om en halv time ca." sagde hun og gik ind til mia igen, mark gik bagefter hende med mig i hælende på ham, imens jeg klemte hans hånd. Nu var der gået en halv time og mia var ved at vågne, hun kunne ikke rigtig tale med det samme, men det gjorde ikke noget, fordi man kunne se at hun var glad for at se hendes mor og mark og også mig.
_________
hej alle mine aber🙈🙈
undskyld for stavefejl
husk at stem og kommenter hvad i syndes indtil vider.😄🙈👍🏼

Forbudt kærlighedWhere stories live. Discover now