Hjemturen

6.2K 120 8
                                    

Vi satte os ind i bilen, Mark sad i midten med mig på hans højre og Mia på hans venstre side. Vi havde ikke fået aftensmad så på vej hjem holdt vi ind på MC Donalds og bestilte mad. Der var en lidt akavet stemning på vej hjem, Mia sad bare og kiggede ud af vinduet hele tiden, Mark og jeg flettede fingre og havde næsten hele tiden øjenkontakt, deres far kørte bil så han sagde ik så meget, deres mor sad også bare og kiggede ud af vinduet. Mark sad og sms'er med sin mor. Som sidder næsten lige foran ham?
Min telefon vibrerede, jeg tog den op af lommen og det var fra Mark, jeg syndes at det var lidt mærkeligt at han sender en besked når jeg sidder lige ved siden af ham.
, men jeg så beskeden alligevel.
(Mark=M Clara=C)
M: søde vil du ikke med hjem til os og sove i aften fordi vi tager en aften tidligere hjem?❤️😏
C: jo selvfølgelig skat, men hvorfor spurgte du mig ikke bare istedet for at skrive det til mig?.❤️😏😂
M: på grund af min søster Mia.❤️😏
C: ja okay❤️😏
M: jeg elsker dig Clara.❤️😍
C: jeg elsker også dig Mark.❤️😍
Han kiggede op fra hans telefon og hen på mig og kyssede mig blidt på min mund og tog en tot hår væk som sad foran mit ene øje. Han kiggede mig dybt i øjnene og så stoppede bilen, vi holdt ude foran deres hus.
"Hvad laver vi her skal vi ikke køre luderen Clara hjem??!??"nærmest råbte Mia.
"Sådan skal du ikke kalde folk Mia, gå op på dit værelse, du har stuerast i en uge!" Sagde deres mor meget surt og fornærmet.
"Se hvad du har gjordt Clara!!! Se hvad du har gjordt ved mig!!!!" Råbte hun imens hun gik ud af bilen og ind i deres hus. Lidt efter gik vi andre ud af bilen, vi tog vores ting og gik ind på Mark's værelse, jeg satte min taske ned og satte mig på hans seng, han satte sig ved siden af mig og så mig direkte i øjnene. Sådan sad vi lidt og så kyssede han mig blidt på munden, jeg kyssede igen. Jeg tog mine arme om hans nakke og han tog hans hænder ned på mine hofter, han lagde os ned på sengen, han kyssede mig ned af halsen. Lidt efter fandt han mit ømme punkt og jeg lod et støn komme ud gennem mine læber. Han stoppede og sagde.
"Skat, bliv ved med at stønne det tænder mig" sagde han og smilte skævt. Han begynde at kysse mig igen og jeg begynde ligeså stille at stønne igen og jeg kunne mærke at han smilte imens han kyssede mig. Han tog min trøje af og jeg tog hans af.
"Vi tager lige ud og handler vil i med?" råbte deres mor.
"Jo kommer nu" råbte Mia.
"Nej vi gider ikke" råbte Mark imens han smilte skævt til mig.
"Okay vi er hjemme om ca. 1-2 timer" råbte hans mor.
"Okay" råbte han.
Døren blev smækkede, han kyssede mig på halsen imens han åbnede min bh, hans ene hånd fandt mit ene bryst, jeg lod et støn kommer ud gennem mine læber, jeg kunne se at han blev tændt af det, jeg kiggede ned af ham og han var stiv, jeg tog min ene hånd ned til hans pik og kørte den stille op og ned af den han begynde at stønne. Han tog sine bukser af og jeg tog mine bukser af. Han tog sine underbukser af, jeg tog fat om den og begynde at køre min hånd frem og tilbage.
"Jeg kommer nu!" Råbte han.
Jeg skynde mig at stoppe, så han kom på gulvet.
"Nu skal du forkæles" sagde han med et skævt smil. Og han kom op i mig.
________
Hej alle mine aber🙈🙈
Undskyld for stave fejl hvis der er nogen.
Husk at stem og kommenter om hvad i syndes indtil vider.😊🙈👌🏼

Forbudt kærlighedWhere stories live. Discover now