Mark is my rescue

4.1K 118 17
                                    

Jeg var til begravelse for min lillesøster i går, det er virkelig mærkelig at tænke på at jeg aldrig mere kan snakke med eller se min lillesøster igen. Lige nu sidder jeg på mit værelse og er på facebook på min telefon, da jeg får en besked på messenger. Det er fra Mathias... Han har ikke kysset mig eller sådan noget i lang tid og jeg er bange for at han vil gøre et eller andet igen....
'Hej Clara😏' havde han skrevet. Jeg valgte ikke at svare ham, men han kunne jo se at jeg havde set beskeden.
'Jeg kan se at du har set beskeden? Så hvorfor svare du ikke?!' Havde han skrevet denne gang svarede jeg.
'Undskyld, men jeg havde ik lige tid....' Skrev jeg tilbage.
'Kommer du ik ind til mig når mor køre ned for at handle?😏😍' skrev han.
'Nej...Mathias du er min bror.....Og jeg har en kæreste....' Skrev jeg til ham.
'Jeg er sku da ligeglad!' Skrev han bare og loggede af facebook, jeg er så bange for at han vil komme ind på mit værelse, så jeg finder den nøgle jeg har til mit værelse og ligger den i min lomme. Da min mor råber at hun skal ud for at handle skynder jeg mig alt hvad jeg kan hen og låser min dør, lidt efter min mor er kørt er der en der banker på min dør og tager fat i min dørhåndtag og opdager at den er låst.
" DU ÅBNER DEN DØR NU ELLERS......ER DET VÆRST FOR DIG!!" råbte han, men jeg var ligeglad, jeg kunne høre at han var gået, så jeg skrev til Mark.
"Hej skat❤️" skrev jeg, der gik ik lang tid før han svarede.
"Hej smukke😍" skrev han.
"Hvornår kommer du hjem?❤️😘"
"I aften hvorfor?❤️😍"
"Vil du ikke komme her over i aften så og sove?❤️😍😏"
"Jo selvfølgelig kommer om en time❤️😍😏"
"Jubii👏🏼 ses skat❤️😍"
"Ses smukke❤️😍😘"
lige i det blev der drejet en nøgle rundt i min dør....shit...shit....shit har Mathias fundet den nøgle min mor har til mit værelse? Tænkte jeg. (Ja min mor har en nøgle til mit værelse, hun mener at jeg ikke må havde privatliv når jeg har 'drenge' på besøg)
Døren blev åbnet og Mathias kom stille gående hen mod mig, han satte sig ved siden af mig i min seng og begyndte at kysse mig, jeg prøvede alt hvad jeg kunne for at komme fri.....men kunne ikke. Jeg blev ved med at råbe om hjælp, men der var jo ikke nogen hjemme, jeg så ud af vinduet og så Mark's mor holde ude på vejen og aflevere Mark, jeg begyndte igen at råbe om hjælp så højt jeg kunne, så Mark kunne høre mig, han kom løbende op af trappen og stoppede i min dør. Han så at jeg grød, Mathias havde taget hans trøje af og min mod min vilje... Mark kom løbende hen og slog Mathias lige i hovedet så han faldt ned på gulvet, Mark tog min trøje og han tog min hånd og løb ud på toilettet.
"Hvad skete der?" Spurgte han bekymret.
"H..han gik bare ind t..til m..mig og begyndte at ky...kys..kysse mig" fik jeg fremstammede imellem mine hulk.

_____
Hej alle mine aber🙈🙈
Her er det kapitel jeg lovede jeg ville ligge ud idag eller i morgen.
Undskyld for stavefejl.
Husk at stem og kommenter hvad i syndes indtil vider.😄🙈👍🏼

Forbudt kærlighedWhere stories live. Discover now