William

5.2K 115 14
                                    

(Fandt selv lige på noget at skrive🙈)

-6 måneder senere-

Mig og mark er stadig sammen og vi har snart sommerferie.
Lige nu sidder jeg i min klasse sammen med mia og venter på at klokken ringer, så vi kan holde sommerferie.
*ring ring*
Endelig sommerferie, jeg skynder mig at pakke min taske og tage min jakke på, mig og mia går lidt hurtigt ud af skolen og hen til mark der står ved hans nye bil, for han fik nemlig hans kørekort for en uge siden. Jeg løber de sidste to meter hen til mark og krammede ham imens jeg kyssede ham på munden og han drejede mig rundt oppe i luften. vi sætter os alle tre ind i bilen og mark køre mig hjem, fordi at mia og mark og deres forældre skal på ferie i usa her i de første to uger af sommerferien, så jeg kommer ikke til at se min bedsteveninde eller min kæreste i to hele uger.

-næste morgen-
jeg vågnede af at jeg fik en besked fra mark.
(Mark=M Clara=C)
M: hej smukke😍 så sidder vi i lufthavnen og venter på vores fly, så ville bare sige vi ses om to uger og husk at jeg elsker dig over alt på jorden.❤️❤️😍
C: hej skat😘 godt at i sidde i lufthavnen, men jeg kommer sådan til at savne dig😁❤️, og elsker også dig over alt på jorden.😍❤️❤️
M: vi ses smukke❤️😘 når jeg kommer hjem igen. Kommer du stadig og henter mig i lufthavnen om to uger?❤️❤️😍
C: ja vi ses skat❤️❤️ og ja selvfølgelig kommer jeg og henter dig i lufthavnen om to uger.❤️❤️😍
*sms slut*
Hvorfor skulle de også afsted, jeg komme sådan til at savne både Mark og Clara.
Jeg besluttede mig få at tage på stranden, så jeg går op på mit værelse og tager et håndklæde og så tager jeg min bikini på og et par shots og en let og lidt gennemsigtig trøje udenover, og så går jeg nedenunder og tager min cykel og cykler afsted mod stranden, da jeg kommer der ned på stranden ser jeg Maj, Christian og Anton ligge på tre badestole og snakke.
"Hej Maj" råber jeg i håb om at hun høre mig, det gjorde hun.
"Hej Clara, kom her hen til os og være." Råbte hun igen, jeg gik derhen og satte min taske, med mit håndklæde i, ned på en badestol som stod ved siden af Antons og overfor Majs badestol.
"Hvem kommer først i vandet?" Råber Christian, lige da jeg har fået taget mine shorts og min trøje af. Jeg kommer som nr tre, Maj kom til sidst så hende sprøjtede vi andre tre vand på, men så sprøjtede hun bare igen. Ca. Tre timer efter skulle jeg hjem, fordi jeg skulle hjem og spise, så jeg havde taget mine shorts og min trøje på igen og tog tasken over skylderen, da jeg går ind i en.
"Hov, undskyld....." Siger jeg og får øjenkontakt med ham, han har de flotteste grønne øjne, og det pæneste mærkebrune hår.. STOP... Clara du har altså en kæreste.
"Det gør ik noget" sagde han, og hans stemme var så blid og så fantastisk som den kunne være...STOP Clara!!
"Hvad hedder du?" Spurgte han.
"Clara, hvad hedder du?" Sagde jeg lidt stille.
"William" sagde han.
"Må jeg få dit nummer?" Spurgte han.
"Hva? Mit? Ja selvfølgelig"sagde jeg lidt genert, han grinte lidt og jeg kunne mærke at jeg blev lidt rød i hovedet, jeg kiggede i min taske og der lå et lille stykke papir på bunden af tasken, og han rakte mig en kuglepind, som jeg kunne skrive mit nummer ned med. Efter jeg havde givet ham mit nummer, fandt jeg min cykel og cyklede hjem.
Efter vi havde spist gik jeg op på mit værelse og så at jeg havde fået en besked på min telefon.
(William=W Clara=C)
W: Hej clara😄
William her, jeg ville bare spørge om du skal noget i morgen aften?
Hvad skal jeg svare? skal jeg sige ja? Jeg har jo en kæreste.
C: Hej William
jeg skal ikke noget i morgen aften.😄
W: okay vil du med i biografen i morgen?😄
C: ja det kan vi godt😄

_______
Hej alle mine aber🙈🙈
Fandt lige selv på noget jeg kunne skrive, men i må stadig godt komme med nogen ideer til hvad jeg kan skrive i næste kapitel.
Undskyld hvis der er nogen stavefejl.
Husk at stem og kommenter hvad i syndes indtil vider.🙈😄👌🏼

Forbudt kærlighedTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang