σαγαπαω οσο τίποτα άλλο σ'αυτον τον κοσμο <3

141 10 0
                                    

Το πρωί όταν ξύπνησα ο Μάνος έλειπε, έτσι και εγώ έκατσα στο υπέροχο κρεβάτι, όταν πλέον ήμουν έτοιμη να σηκωθώ μέσα μπήκε ο Μάνος κρατώντας πρωινό.
-Καλημέρα μωρό μου-
- Καλημέρα -
-Σου έφτιαξα πρωινό-
Έπειτα το έβαλε στα πόδια μου και ξάπλωσε δίπλα μου.όταν τελείωσα με το πρωινό άφησα τον δίσκο στο πάτωμα γύρισα προς τον Μάνο και τον φίλησε παθιασμένα.
-Μωρό μου σε θέλω τώρα -
-και εγώ σε θέλω -
Ξεκίνησε να με φιλάει παθιασμένα έπειτα τα φιλιά του κατέληξαν στον λαιμό μου συνέχισε να με φιλάει και κατέβαινε σιγά σιγά προς τα κάτω έπειτα μου έβγαλε το σουτιέν. Μπορώ να πω ότι ντραπηκα αλλά δεν τον σταμάτησα. Εκείνος συνέχιζε μέχρι που μου έβγαλε τα εσώρουχα και ξεκίνησε να με φιλάει καθώς το όργανο του βρισκόταν μέσα μου.
Μετά από μια ώρα καθώς είχαμε τελείωσει ντύθηκαμε και αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα.
Όπως πάντα βάφτισαν ελαφρά ντύθηκα και έπειτα κατέβηκα διότι με περίμενε ο Μάνος
- Είσαι πανέμορφη όπως πάντα -
-Σε ευχαριστώ μωρό μου-
Πήγαμε πρώτα για καφέ και έπειτα κάναμε μια βόλτα στο δασάκι.
Πλέον είχε βραδιάσει έτσι του πρότεινα να φύγουμε.
-Πρώτα θέλω να πάμε κάπου και μετά θα πάμε στο σπίτι -
Μου έβγαλε το φουλάρι που φορούσα και μου έδεσε τα μάτια. Μετά από ώρα άκουσα την φωνή του να λέει -φτάσαμε -
Με έπιασε από το χέρι και με καθοδηγούσε μέχρι που μου έλυσε το φουλάρι από τα μάτια.
Μόλις είδα τη είχε κάνει ξαφνιάστηκα. Ήταν ένα πολύ όμορφο μέρος στο οποίο υπήρχαν πολλά δέντρα, τα δέντρα ήταν φωτισμένα με μικρά λαμπάκια στην μέση υπήρχε ένα τραπέζι με 2 κεριά στην μέση είχε έναν άνθρωπο ο οποίος κρατούσε ένα βιολί και έπειτα ο Μάνος που εμφανίστηκε με ένα τεράστιο μπουκέτο. Με κοίταξε στα μάτια γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου.
-Χριστίνα, σε αγαπάω όσο τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο, όταν είμαι μαζί σου με κάνεις να νιώθω μοναδικός, ξεχωριστός, χαρούμενο, νιώθω ότι με αγαπάς πολύ και είναι το μόνο που χρειάζομαι, δεν θέλω τίποτα άλλο μονάχα εσένα και την αγάπη και την τρυφερότητα που μου προσφέρεις. Χριστίνα θέλεις να με παντρευτείς;-
Εκείνη την στιγμή τα μάτια μου βούρκωσαν και τα δάκρυα έκαναν την εμφάνισή τους
-Ναι,ναι ναι ναι ναι θέλω να σε παντρευτώ.-

Όπως καταλαβαίνεται η ιστορία μου τελειώνει έχω άλλο ένα κεφάλαιο το οποίο είναι το τελευταίο. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή που κάνατε για να ανεβάσω αυτό το κεφάλαιο και το επόμενο <3

~SUMMER LOVE~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα