αυτος;

128 12 0
                                    

Η ώρα είναι 10 και 30 έχουμε μάθημα από τοις 11 εώσ της 5.ετσι ετοιμαδτικαμε με την μαρια και επειτα πηφαμε στο μάθημα , όταν τελείωσαν όλες αυτές οι βασανιστικές ώρες κανονίσαμε με τα παιδιά να πάμε σε ένα μπαράκι έτσι πήγα και έκανα μπάνιο όταν βγηκα στεγνωσα τα μαλλιά μου και τα ισιωσα επειτα εβαλα ένα κόκκινο φόρεμα με τοις μαύρες μου γόβες επειτα πήγα και βαφτηκα και όταν τελείωσα περίμενα και την μαρια να ετοιμαστεί. Όταν τελείωσε και εκείνη κατεβήκαμε στο πάρκινγκ όπου μας περίμεναν τα παιδιά για να φύγουμε , οπότε ανεβήκαμε και μετά από λίγο φτάσαμε . Μπήκαμε μέσα κοιτούσαμε δεξιά και αριστερά να βρούμε τον Χρίστο ο οποίος μας κρατούσε ένα τραπέζι μαζί με τον φίλο του όταν τον είδαμε πλησιάσαμε και αντίκρισα ένα κοινό βλέμμα ' αχ όχι αυτός πάλι ,δεν βαρεθικε να μου κάνει την ζωή μαύρη; ' σκέφτηκα καθώς ειδα τον Μάνο .
Επειδή δεν είχα άλλη Επιλογή κάθησα στο τραπέζι ' δεν με χαιρέτισε κα ο βλάκας μόνο με κοιτάει σαν βόδι έλεος πια '
Έτσι συνέχισε η βραδιά και είχαμε παραγκειλε πλέον το 4 μπουκάλι βότκα εγώ είχα πιεί περίπου στα 10 ποτήρια έτσι σηκώθηκα για να χορέψω , επθσης ειδα ότι χόρευαν η Κατερίνα με τον Χρίστο τι γλυκό σκέφτηκα έτσι ξεκίνησα να χορεύω στον ρυθμό της μουσικής καθώς ξαφνικά με έπιασε ένα αγόρι ήταν αρκετά όμορφος ήταν ψηλός μελαχρινός με μελί ματια και μπορω να πρω οτι ηταν αρκετα γυμνασμενος, στην συνέχεια με έπιασε από την Μέση και με είχε φέρει αρκετά κοντά στο σώμα του μπορώ να π Ότι χόρευε ωραία , μην φανταστείτε δεν μου έκανε τίποτα κακό μου φέρθηκε πολύ ωραία καθώς χορεύαμε μου ψιθύρισε
- Γιώργος χαρικα
Και εγώ με την σειρα μου του είπα το όνομα μου σε κάποια φάση ήμασταν πολύ κοντά ήμασταν τόσο κοντά που εάν έλεγε κάτι θα με φιλούσε .
Καθώς χορεύαμε ειδα τον Μάνο να κάθεται και να με κοιτάει με υπομονή καθώς η υπομονή του σιγά σιγά εξαντλητικές σηκώθηκε και με τραβιξε από την αγκαλιά του Γιώργου με άρπαξε από το χέρι πέρασε από το τραπέζι και είπε στα παιδιά ότι θε με γύριζε πίσω στο Πανεπιστήμιο. Έτσι άρχισε να με τραβάει και στο τέλος άνοιξε στην πόρτα του αμαξιού με έβαλε μέσα μπήκε και αυτός γρήγορα κλείδωσε ώστε να μην μπορώ να φύγω και ξεκίνησε να οδηγάει , κατά την διάρκεια που οδηγούσε εγώ είχα αποκοιμηθεί έτσι όταν φτάσαμε με πήγε στο δωμάτιο μου με έβαλε για ύπνο και πήγε και ξάπλωσε στο διπλανό κρεβάτι.

ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Μάνου

Όταν την ειδα στο μπαρ κοκαλοσα ήταν πανέμορφη , το μια ως για εκείνη έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκε δεν της είπα τίποτα διότι πριν από αυτό της φερομουν πολύ άσχημα και έτσι ντρεπόμουν να την κοιτάξω ,
Παρατήρησα ότι είχε πιει 10 ποτήρια βότκα και όταν κοίταξα να δω εάν είναι καλά είχε εξαφανιστεί ρώτησα την μαρια που πήγε και μου έδειξε με το χέρι της την πίστα όπου αντίκρισα την Χριστίνα με έναν νεαρό από δίπλα της . Διαολιστικα ήθελα να τον σκοτώσω με τα ιδια μου τα χέρια, είχε πιάσει την πριγκίπισσα ΜΟΥ από την Μέση και ήταν έτοιμος να την φιλήσει εκείνη τι στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη την τραβιξα από την αγκαλια του πηγαμε στο τραπεζι για να υδοποιησω τα παιδισ οτι θα την παω πισω στο Πανεπιστήμιο. Ο Χρίστος είχε κλειστή δοντάκια στο διπλανό ξενοδοχείοδιότι δεν μπορούσαν να οδηγήσουν . Έτσι έπιασα την νεφέλη από το χέρι την τραβουσα μέχρι που την εβαλα στο αμάξι μπήκα και εγώ γρήγορα και κλειδωσ για να μην ανοίξει κατά τι διάρκεια που οδηγούσα. Μετά από 10 λεπτά είχε αποκοιμηθεί. Πραγματικά ήταν σαν αγγελούδι.
Όταν φτάσαμε την πείρα σε στυλ νύφης ανέβηκα σιγά σιγά για να μην ξυπνήσω τους υπόλοιπους φοιτητές. έβγαλα τα κλειδιά από το σακάκι της ανοιξα την πόρτα και την εβαλα στο κρεβάτι της, την ακούμπησα σαν να ήταν πορσελάνη επειτα έψαξα στην ντουλάπα για να βρω τοις πιτζάμες της, όταν επιτέλους τοις βρήκα πήγα κοντά της και της έβγαλα τα ρούχα για να της βάλω τοις πιτζάμες, είχε τέλειο σώμα ήταν μια κούκλα με κορμί αγγελικό . Έπειτα της εβαλα τοις πιτζάμες και εβαλα τα ρούχα της στην καρέκλα την φίλησα στο μέτωπο και ξάπλωσα στο διπλανό κρεβάτι διότι σκεφτομου μιας και ήταν μεθυσμένη μήπως πάθαινε κάτι γι'αυτό έμεινα ξύπνιος όλο το βράδυ για να την προσέχω επειτα τα μεσάνυχτα παρατήρησα ότι έτρεμε από το κρυω και πήγα και την σκέπασα, το πρωί είχα αποκοιμηθεί αλλά από το μυαλό μου δεν έβγαινε η Χριστίνα ακόμα και στο όνειρο μου την ειδα.... τι έχω πάθει με αυτήν την κοπέλα όλο στο μυαλό μου είναι..

~SUMMER LOVE~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora