τα συναισθήματα της Χριστίνας για τον Μάνο

119 11 0
                                    

ΜΕΡΙΑ Μάνου
Την παρατηρούσα όταν κοιμόταν ήταν απλά υπέροχη.
Έπειτα με πει ρε ο ύπνος... Κατά την διάρκεια της νύχτας εννοιών την Χριστίνα να γυρίζει μια από τσ δεξιά μια από τα αριστερά εκείνη τη στιγμή ξύπνησα και την ειδα σκέφτηκα ότι ονειρεύεται κάτι. Όταν ξανά εβαλα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι η Χριστίνα πετάχτηκε πρως τσ μπροστά φωνάζοντας όχι σηκώθηκα αμέσως και την πείρα αγκαλιά λέγοντας της να ηρεμήσει . Η Μαρία ξύπνησε όταν άκουσε την Χριστίνα και της είπα να φέρει λίγο νερό , εκείνη έτρεξε και μετά από λίγο γύρισε, δώσαμε στην Χριστίνα το νερό όταν πλέον το είχε πιει κουλουριαστικε στην αγκαλιά μου και αποκτήθηκε έτσι μας πει ρε ο ύπνος εμένα και την μαρια η Μαρία είχε πάει στο κρεβάτι της ενώ εγώ είχα αγκαλιάσει σφιχτά την Χριστίνα , τα μεσάνυχτα δεν κουνούσε έτσι όπως κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου ετσι είχε μείνει. ...
ΜΕΡΙΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑΣ
Το πρωί σηκώθηκα και ήμουν ακόμα στην αγκαλιά του Μάνου , εκείνος κοιμόταν και δεν τον ξύπνησα ,έμεινα στην αγγαλια υου για περιπου 1 ωρα η ημέρα ήταν Κυριακή οπότε δεν είχαμε μάθημα . Στην αγκαλιά του Μάνου ένιωσα ασφάλεια, τελικά δεν είναι τόσο κακό παιδί ...
- Καλημέρα .. είπε ο Μάνος και με έβγαλε από τοις σκέψεις.
- Καλημέρα. .. του είπα και εγώ με την σειρα μου.
- πώς κοιμιθηκες ;
- καλά, και σε ευχαριστώ που έμεινες μαζί μου ☺
- ότι χρειαστείς θα είμαι εδώ ... μου είπε
Τέλος παν τω σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο του επειτα και εγώ σηκώθηκα πήγα εκανα ένα μπάνιο βγηκα στεγνωσα τα μαλλιά μου έβαλα την κρέμα σώματος μου και έπειτα κατέβηκα για πρωινό . Δεν μιλήσαμε καθόλου με τον Μάνο .
Καθώς κάτσαμε μας ξεκίνησαν την κουβέντα για το πως είχαν περάσει καθώς η Μαρία κατέβηκε μου είπε να πάμε μια βόλτα και εγώ δέχτηκα .
Μετά από μια ώρα φυγαμαξ με την μαρια και περπατούσαμε στην άμμο καθώς μου έλεγε για τα προβλήματα της με το αγόρι της και άλλα διάφορα θέματα .
Η ώρα πέρασε και της έδωσα αρκετές συμβουλές και πίστευα να την βοηθούσα .. Όταν γυρίσαμε φάγαμε κάτσαμε λίγο στο δωμάτιο μας και παίξαμε χαρτιά ενώ επειτα βγήκαμε στο μπαλκόνι Πείραμε 2 κουβέρτες τυλιχτηκαμε και κάτσαμε κάτω για να βλέπουμε τα αστέρια ... Ήταν η απόλυτη ιτυχία ώσπου αρχησαμδ να νύχτα ζούμε και πήγαμε για ύπνο στα κρεβάτια μας.
Τα μεσάνυχτα ξύπνησα και πήγα να πιω νερό εκείνη τι στιγμή θυμήθηκα αυτά που είχα πει στην μάτια για τον μακό όταν ήμασταν στην θάλασσα και μιλούσαμε . Της είπα τα πάντα όσα είχαν συμβεί όσο αυτοί ήταν στο ξενοδοχείο και έπειτα της είπα ότι όταν τον γνώρισα δεν μπορούσα να τον βλέπω μπροστά μου ενώ τώρα θα πω να ξέρω τα πάντα για εκείνον, και αυτοί όμως κου έδωσε την απαντήσει που άκουγα συχνά ...πρόσεχε είναι player ....εκείνη τη στιγμή στεναχωθηκα και πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου καθώς έβλεπα προς το ταβάνι με πει ρε ο ύπνος !!!

~SUMMER LOVE~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum