το καστανοξανθο αγόρι στην παραλία

254 19 0
                                    

Την επόμενη μέρα τηλεφώνησα στην Κατερίνα και κανονίσαμε να πάμε στην παραλία που θα είχε και μεγάλα κύματα για να κάνουμε surf.
Περίμενα την κατερινα ετοιμαστεί και να περάσει από το σπίτι μου για να πάμε στην παραλία, περίπου μετά από ένα μισάωρο το κουδούνι χτύπησε άνοιξα την πόρτα και αντίκρισα την κατερινα με ένα χαζοχαρουμενο βλέμμα όταν την ρώτησα τη έγινε και ήταν τόσο ευτυχισμένη εκείνη όμως δεν είπε τίποτα.
Όταν φτάσαμε στην παραλία αντίκρισα ένα τζιπ το οποίο δεν συνήθιζα να το βλέπω καθώς προχωρήσαμε για να πάμε να αφήσουμε τα πράγματα μας ακούσαμε κάποιες φωνές με την κατερινα .
Έπειτα αφού δεν δώσαμε μεγάλη σημασία μπήκαμε μέσα στη θάλασσα με σκοπό να κάνουμε surf εκείνη τη στιγμή παρατήρησα με την άκρη του ματιού μου 3 αγόρια να βγαίνουν από τη θαλάσσα με προορισμό τοις ξαπλώστρες. Μετά από 15 λεπτά βγήκαμε και εμεις και κατευθύκαμε και εμεις προς τοις ξαπλώστρες για να στεγνώσουμε αλλά και να κάνουμε λίγο ηλιοθεραπεια τα αγόρια ακόμα δεν είχαν φύγει. Καθώς εμείς ήμασταν ξαπλωμένες εκείνη πήραν μια μπάλα του βόλεϊ έπαιζαν αρκετή ώρα μέχρι που ένιωσα ένα χτύπημα στο πόδι, μόλις γύρισα για να δω ποιος με χτύπησε ίδια μια μπάλα να πέφτει και ένα όμορφο καστανοξανθο αγόρι να.με πλησιάζει, ήταν γυμνασμένος και ψηλός με κάτι πράσινα μάτια μα τι ομορφος αλλά που τέτοια τύχη αυτός είναι ο Γιάννης, μπορώ να πω ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ξέρω μόνο όσα μου λένε οι άλλοι. -συγγνώμη που σε χτύπησα ήταν δικό μου λάθος
-Δεν υπάρχει πρόβλημα :-)
Με κοίταξε άπλωσε το χέρι του και μου είπε Γιάννης χάρηκα.
Τον κοίταξα του χαμογέλασα και του είπα το όνομα μου προσθέτοντας ένα χάρηκα στο τέλος!
Μιλήσαμε αρκετή ώρα γνωριστήκαμε κάπως καλύτερα αλλά νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που μου λένε οι άλλοι είναι πολύ καλός!
Κανονίσαμε να πάμε και για καφέ την επόμενη ημέρα για να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα. Να πω την αλήθεια είμαι κάπως επιφυλακή διότι δεν θέλω να είμαι από εκείνες της κοπελες που τοις χρισημοποιουν για μια εβδομάδα.

~SUMMER LOVE~Where stories live. Discover now