η καινούρια συγκατικος μου

126 12 0
                                    

Έχει περάσει ένας χρονος τα παιδιά που μένουν στο διπλανό σπθτι είναι πλέον στην παρέα μου όπως και ο αδερφός μου , ο αδερφός μου με την δάφνη περνάνε πολύ χρόνο μαζί ενώ ο Χρίστος και η Κατερίνα είναι πλέον ζευγάρι, χαίρομαι πολύ για εκείνη και τον Χρίστο είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι.
Επίσης και το καλοκαίρι πέρασε και τώρα ήμαστε στο Πανεπιστήμιο όλοι σε ένα Πανεπιστήμιο εκτός από την Βάσω εκείνη πήγε Λονδίνο .
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στο κολέγιο .. Ενώ αδερφός μου με την δάφνη τελευταία χρόνια στο Λύκειο .
Ο ενοχλητικός ήχος της Σφυρίχτρας με ξύπνησε
- Χριστιανε μου τι κανεις;
- Σήμερα είναι η πρώτη σου ημέρα στο κολεγιο
Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα μΆζεψα τα πράγματα μου τοιμαστηκα και έφυγα . Τα παιδιά με περίμεναν από κάτω από το σπίτι μου. Ήταν ώρα να οδηγήσω το αμάξι που μου ήταν αγοράσει οι γονείς μου πριν ένα χρόνο έτσι εβαλα μπροστά το αμάξι και φύγαμε. Όταν φτάσαμε στο κολεγιο είχαμε κοκαλωσει ήταν τεράστιο και πολύ ωραίο έτσι πάρκαρε το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε όλοι μπήκαμε μέσα και με μια φωνή είπαμε ουαουυ.
Έτσι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε τα δωμάτια μας εγώ ήμουν στο δωμάτιο 18 μπήκα μέσα και είδα ένα αγόρι τον χαιρετησα ενώ εκείνος με στραβοκοιταξε και μου είπε εσυ τι κάνεις εδώ ; Ενώ εγώ απάντησα ότι είμαι η συγκάτοικος του εκείνος ξοινισε Τέλος πάντων δεν έδωσα και πολύ σημασία και έπειτα έβγαλα τα ρούχα μου από την τσάντα και τα έβαλα μέσα στην ντουλάπα . Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η διευθύντρια
- Μάνο συγγνώμη αλλά πρέπει να πας στο διπλανό δωμάτιο με τον Αλέξη
Εκείνος ξεκίνησε να βρίζει και να λέει ότι αυτό είναι το δωμάτιο του ενώ μετά το δέχτηκε μάζεψε τα πράγματα του και όταν έβγαινε είπε θα μου το πληρώσεις.
Μετά μπήκε η Μαρία μέσα και μου είπε χευυ ειμαι Γ Νέα σου συγκάτοικος εγώ χάρηκα πολύ και την αγκάλιασα επειτα βγάλαμε τα πράγματα μας και καναμδ το δωμάτιο φανταστικό επειτα πήγα και έκανα ένα γρήγορο ντους επειτα εβαλα ένα τζιν εα μαύρο τοπ και τα air force μου τα οποία ήταν άσπρα μετα βαφτηκα και εκείνη τι στιγμή βγήκε η Μαρία από το μπάνιο και άρχισε να ετοιμάζεται και εκείνη .Όταν πλέων ήταν έτοιμη βγήκαμε αντίκρισα το αγόρι το οποίο μετακόμισε από το δωμάτιο με κοιτούσε με τόσο μίσος λες και είχα σκωτωσδι τους γονείς του .
- πρόσεχε είναι player μου είπε η Μαρία
- μην ανησυχείς δεν έχω όρεξη να μπλέξω με αυτόν!
Καθώς κατεβήκαμε κάτω είδαμε τα παιδιά που μας περιμεναν έτσι πήγαμε μια βόλτα καθώς είχαμε αποφασίσει να μην βγούμε το βράδυ για ποτό έτσι κάτσαμε σε ένα παγκάκι του πανεπιστημίου και μιλούσαμε επειτα μοισταξαμδ και πήγαμε για ύπνο!!!

~SUMMER LOVE~Where stories live. Discover now