το χαμόγελο της Χριστινας

125 10 1
                                    

Ξύπνησα και ήμουν στο κρεβάτι μου , δεν θυμάμαι τίποτα από ένα σημείο και μετά, θυμήθηκα τι έγινε με τον Γιάννη και άρχισα να κλαίω , μου αρεσε ο Γιάννης και μάλιστα πολύ νόμιζα ότι είχε αλλάξει ότι όντως εννοούσε εκείνα τα λόγια αλλά τελικά είχε δίκιο η Κατερίνα ήθελε απλά να με ρίξει .
Εκείνη την στιγμή μπήκε μέσα ο Θησέας και με ρώτησε εάν είμαι καλά εκείνη την στιγμή τον τραβιξε και τον αγκάλιασα τόσο σφιχτά που ήταν λες και τον έβλεπα για τελευταία φορά τότε ένα δάκρυ κύλισε εκείνος με ρώτησε τι είχε γίνει έτσι του είπα όλοι την ιστορία . Εκείνος ξαφνιάστηκε . Μετά από λίγο ήρθε και η Κατερίνα μπήκε μέσα και μου είπε δεν ρωτάω με πήρε μια σφιχτή αγκαλιά και μου είπε να μην στεναχωριέμαι διότι δεν αξίζει. ..
2 μήνες μετα
Σήμερα θα πάω για ψώνια διότι μεθαύριο ξεκιναμε σχόλιο και πρέπει να κάνω κάποια ψώνια , έτσι πήγα με τον αδερφό μου και την Κατερίνα να ψωνίσουμε μετά από 2 κουραστικές ώρες στα μαγαζιά πήγα με και κάτσαμε σε μια καφετέρια για να ξεκουραστούμε...
Όσο για τον Γιάννη δεν ξέχασα τι έκανε και τι μου είπε και επίσης από τότε δεν τον ξανα ειδα νομίζω ότι μετακόμισε σε μια άλλη πόλη διότι θα πήγανε ο πατέρας του για δουλειά έτσι το σπίτι απέναντι νοικιαζεται . Όσο για το δώρο τον γενεθλίων μου που μου είχε κάνει το εξαφανισα από το σπίτι τα λουλούδια τα πέταξα ενώ το μεγάλο αρκουδάκι το έδωσα σε ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο ήταν σε ορφανοτροφείο .
Ήταν αρκετά ακριβά για να το πετάξω , όχι ότι με εννοιαζε αλλά σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να χαρίσω χαρά σε κάποιων , και έτσι το έδωσα σε εκείνο το κοριτσάκι .
Να πω την αλήθεια η Βάσω επίσης μου συμπαρασταθηκε μαζί της και ο Αντώνης ο οποίος τώρα είναι κολλητός μου και ήμαστε αχώριστοι του λέω τα πάντα όπως και εκείνος σε εμένα.
Επίσης όσο ξέρω τώρα και 1,5 μήνα τα έχει με την Μαρία η οποία είναι πολύ καλή κοπέλα και νομίζω ότι θα έρθει στην παρέα μας όταν ξεκινήσουμε τα σχολεία.
Μπορώ να πω ότι τώρα Τελευταία ειμαι αρκετά χαρούμενη και χαμογελαστή .

~SUMMER LOVE~Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt